PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
Muuh spune:
doniro nu ii faci nici un bine daca o lasi sa doarma toata noaptea cu suzeta. E suficient sa adoarma cu ea apoi o poti lua. Eu cred ca atata timp cat sug la suzeta nu dorm inca profund. La Alexei se vede clar cand a adormit profund desclesteaza gura si scapa suzeta.
ionelalit de ce ii dai intai cereale si dupa san? Incearca sa faci invers asa va bea si san si dupa aia isi completeaza cu cerealele.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
adelapop spune:
nu pot a cred ce viteza aveti fetelor
ma gandeam si eu ca zilele astea sunteti ocupate cu 

valentine,s day si ca nu o sa scrieti zeci de pagini si cand colo
bag viteza
sa citesc tot ce ati scris
lucians
scuze iubita ca am aparut inaintea ta pe forum 

. am vazut ca mesajul meu a fost cam zurliu asa ca mine, l-am scris rpede de tot in graba ca disperatii 

scurt si la obiect
scumpei
Bianca Maria
maryion spune:
- pt 8 lunisoare
Sofia, fetita lui Kehleyr
- pt 7 lunisoare
Ioana Teodora, fetita lui Medeea76
Radu Stefan, baietelul lui alex c
Iustin, baietelul lui Cristina Bauer
Carmen Maria, fetita Dandana
Iana Daria, fetita lui alina2006
- pt 6 lunisoare
Robert, baietelul lui map
Ce multi sarbatoriti avem astazi!
Sa ne traiasca!
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
Sabana, am patit si eu asa de la scutece Pampers dar cand era micut, in prima luna. Era foarte grav, adica era carne vie.
Nu ii trecea cu nimic, am umplut figiderul cu creme si unguente pe care mi le recomanda diverse persoane.
Am incercat sa il las si dezbracat, am incercat si cu scutece de panza, era groaznic.
Am schimbat si scutecele, nici in momentul de fata nu mai folosesc Pampers.
Nu i-a trecut decat cu CUTADEN
Este bun pt multe acest cutaden, chiar si pt noi.
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
adelapop spune:
geliza nu stiu daca imunobaby i-a schimbat in vreun fel scaunul pt ca eu ii dau de 2 luni fier si face kki verde inchis
nu s-a constipat si nu iese nici mai tare, are scaune niormale, uneori si de doua sau trei ori pe zi, destul de tari
stiu ca trebuia sa mai dau un raspuns dar nu stiu cui 
, si nici macar ce
si eu ii dau biancai branzica milli degresata din comert (desi stiam ca bebeii au nevoie de iaurturi si branzeturi grase in primii doi ani, parca asa citisem. trebuie sa mai caut
oricum pediatra mi-a zis sa ii dau dietetica)
scumpei
Bianca Maria
Sabana spune:
quote:
Originally posted by ionelalit
LA MULTI ANI piersicutelor sarbatorite azi!!!!de la noi.
In sfarsit apuc sa mai postez si eu. Sunteti tare harnice. Abia reusesc sa va citesc. Nu ca nu m-ar lasa Vlad ci din comoditate si din cauza vremii. Zilele trecute a fost foarte frumos asa ca am petrecut mult timp afara. Dar de citit va citesc zilnic.
Am venit si noi sa raportam. La 6 luni avem 9.200 kg si 72 cm, stam in patru labe foarte bine insa de mers nu prea. Mai degraba ne aruncam in nas.
De vreo luna nu ne mai satura sanul seara, ne trezim o data pe noapte, dar dr. abia acum ne-a recomandat cerealele de seara. Este suficient san, dar nu ne mai tine de foame pana dimineata. Mi-e frica sa nu pierd lapticul pentru ca dupa ce mananca cerealele nu prea mai papa tzitzi. Ne-am diversificat destul de bine, papam cam orice. Ne place sa papam....
Vroiam sa intreb si eu fetele care dau seara cereale bebeilor: cam ce cantitate le dati? Eu ii dau prin bibe. Si nu stiu daca e suficient ca tot se trezeste noaptea. Ori a facut un obicei din asta? Oricum ma tin tare si nu-i dau papa. Insist cu ceai desi e in zadar, dar adoarme imediat la loc. Si apropos de ceai, ai vostrii bb-i beau ceai? Ca al meu nici nu vrea sa auda. Foarte rar, in zile cu soare mai bea si el cate 30, 40 ml.
SABANA eu am patit cu Vlad ca s-a iritat foarte tare, dar in zona fundicului. Am dat spray pentru arsuri seara si pana dimineata s-a intetit. La el a fost detul de nasol. Plagea de durere. L-am dat cu aloe first. Vi-l recomand din tot sufletul. E foarte bun pentru iritatii puternice, arsuri, etc. E un pic cam scump, dar isi merita banii. In fine, poate la voi nu e asa nasol cum a fost la noi.
Scuze ca m-am lungit asa.
Ionela, mamica de Vladut scumpic rau (04.08.2007)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=eb6are2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
bine zici. am si uitat de aloe. eu sunt f multumita de produsele aloe. Merci mult. O sa-i spun mamei sa imi ia.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
Sabana spune:
Fetelor mi-a venit o idee. Ca tot va sta capul la concedii, tot ne plangem de sotii, care ne neglijeaza. Ma gandeam sa organizam o intalnire cu bebei la munte, un weekend in martie. Ce parere aveti?
www.e-vacanta.com
Sabana spune:
sa vedem ce locatie se voteaza. Propun SInaia, Predeal sau Poiana. Dar Poiana e cam scump.
www.e-vacanta.com
larissa_79 spune:
Sabana, crema de la Mustela ptr fundulet e bestiala. Pe probate! Eu deja nu ma mai plang Alexia ma trezeste de 8 ori pe noapte si nu oricum ci urland!
Mergem la munte..dar care mamica cu bebe cuminte noaptea se ofera sa facem schimb macar ptr o noapte?
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)

. Ori a facut un obicei din asta? Oricum ma tin tare si nu-i dau papa. Insist cu ceai desi e in zadar, dar adoarme imediat la loc. Si apropos de ceai, ai vostrii bb-i beau ceai? Ca al meu nici nu vrea sa auda. Foarte rar, in zile cu soare mai bea si el cate 30, 40 ml.