PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
alina2006 spune:
larisa hahaha! hai sa facem schimb, te mai odihnesti si tu!
fetelor, silueta mea e si mai silueta! are 6, 580 kg la 7 luni!
imi vine sa ma arunc pe geam dar oricum n-as muri ca stau la 1! sau...?
POZE IANA MEA
Muuh spune:
alina de murit nu cred dar iti rupi ceva si te mai si chinui. Asa ca stai cuminte o sa creasca ea si fata ta.
Sabana eu votez pentru Predeal sau daca vreti Moeciu, Bran.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Sabana spune:
quote:
Originally posted by Muuh
alina de murit nu cred dar iti rupi ceva si te mai si chinui. Asa ca stai cuminte o sa creasca ea si fata ta.
Sabana eu votez pentru Predeal sau daca vreti Moeciu, Bran.
da si Moeciu si Bran sunt o varianta. Hai sa vedem cate ne strangem si apoi supunem la vot.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
leistra spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR, MULTA SANATATE SI MULTI PUPICI CU ACEASTA OCAZIE DIN PARTEA NOASTRA!
CONSI, MULTAM DE RASPUNS!
Of, as da branzica din comert, dar nu am gasit pana acum ceva bun, toate au tot felul de porcarii in ele, am sa mai caut!
sabana, eu am cinci saci de dormit, cu manecuta (daca e rece) si fara manecuta, pai eu ma bucur ca asa nu se mai foieste atat de mult si adoarme mai repede!![]()
babee, eu am luat tarc cand eram insarcinata in luna a-5-a, o data ce am comandat mobila Elenei, oricine are aici, avand in vedere ca toate casele sunt cu etaj, cand ziua sunt in bucatarie sau fac ceva in camera de zi, o pot asa supraveghea, cand e momentul de nani o duc in patut!
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
miti2004 spune:
apropo de mers la munte, ia uitati-ma in Moeciu si in Brasov intre 2-4 ian anul asta...of-of, mai-mai ( vorba lui gainusa , ...sau huidu )
http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/album/576460762389818664
doniro si noi avem perioade ( de ex de vreo 2 zile ) in care imi vine sa-l strang de gat ca nu bea lapte.
De fapt noi mai mult de 380 ml pe zi nu bem, de obicei cam 350 ml ( dar se poate si mai putin
)
Ionelait de la 4 luni jumate si pana acum 10 zile i-am dat cereale seara la 10:30 dupa baita in speranta ca nu se mai trezeste pt biberonul de 3 noaptea...IN ZADAR....asa ca am renuntat si ii dau cereale la 7 seara cu lungurita si la 10:30 seara lapte ca oricum degeaba am tot visat la o noapte de somn
...poate voi o sa aveti succes ![]()
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
geliza spune:
Sabina, si noi, si noi...stii tu ca noi suntem restanti cu muntele
...propun Predeal sau Moeciu/Bran
Bulinutza, multa sanatate lui Bulinel...iti tin pumnii sa se faca bine mai repede
Stefania, condoleante
Sabina, si noi ne chinuim cu un eritem fesier de cateva zile...si tot incerc sa-i gasesc cauza si inca n-am ajuns la un rezultat...plus ca 1-2 zile ii trece apoi apare iar
....
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Sabana spune:
http://new.photos.yahoo.com/ana_sabina_pop/album/576460762390071419
uitati-o pe Alexa mea cum se comporta la masa.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
Bysko spune:
Am o intrebare fetelor: Care dintre voi luati indemnizatia pe card? A venit careva sa va controleze ca intr-adevar aveti grija voi de copil? E la fel ca si cu pensiile pe card- trebuie sa va ridicati cupoanele alea de undeva la o perioada de timp?
Acum plec da o sa intru mai tarziu sa vad raspunsurile!
Aaaaa!La munte nu putem sa ajungem cu toate ca am vrea tare mult, dar va asteptam la vara la mare,ok?
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
Muuh spune:
Bysko nu stiu sa iti raspund legat de card. Dar cum sa vina sa vada daca chiar eu am grija de el? Cine sa faca asta? Nu exista asa ceva, eu personal i-as da afara sincer iti spun adica la cati copii abandonati sunt ei ma verifica pe mine? Nu cred ca vine cineva sa controleze cine sta de fapt cu copilul, nu e treaba lor atat timp cat tu figurezi in concediu de maternitate.
Sabina foarte draguta Alexandra. Tu nu ai coborat inca patul?
Ancutex spune:
Sabina si noi vrem la munte. E o idee grozava.
Bysko si eu am optat pt plata pe card dar deocamdata nika. Am depus la inceputul lui dec si mi-au zis ca plata se va face in feb, retroactiv. O sa incerc sa aflu mai multe si iti spun.