PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
geliza spune:
Sabina, acum mi-am dat seama...eu pe 3-4, 17-18 martie nu pot...iar pe 10 s-ar putea sa fi in Germania...inca nu stiu dar sper sa aflu repede
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
SARILLA spune:
Ma bag si eu la munteee...dar...la mine e o problema cu transportul,asa ca daca mergem undeva cu gara ar fi minunat,caci as opta pentru tren,sau poate ne cuplam si mergem impreuna...ce ziceti?Si mie imi place Bran/Moieciu, insa nu au gara...dar daca mai merg cu cineva...ar fi super...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
Sabana spune:
Ca sa fie accesibil pentru toata lumea as propune Predeal Vila Select sau Hotel Eden. Hotel Eden e zona Cioplea, Select e zona trei Brazi.
Miruna nu am coborat patul. Alexa nu se ridica inca in picioare.
Eliza pai sa vedem cum pica. Daca nu mai organizam o intalnire ptr alta data.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
andreea25 spune:
pupici la mamici si bbici

am reusit sa citesc 2 capitole! foarte 
sa va zicem de noi: suntem si mai siluete decat in listuza,ptr ca ,la 6 luni si 9 zile avem 6.250kg si 67.5 cm.Ariana a reusit performantza de a luat chiar vreo 50 de grame intr o luna
.Va imaginati ca iar plans, iar drama,acum m am calmat
.Bine nu e dar nici grav, ptr ca dupa doctora ei ea este PERFECT sanatoasa!Am avut vre o 2 nopti, dupa vaccin,de zombi
si + multe fitze ale sotuzului
( ca el nu mai suporta, ce sa ti povestesc).In concluzie Ari e sanatoasa ,mananca ce are chef si nu exagerat de mult ( dc papa juma de castonel sunt super happy) si eu nu mai dramatizez ,la masa sunt fff calma! ii dau cat vrea si gata!m am saturat de mofturile ei(inclusiv la lapte) dar a castigat! facem cum vrea ea!
multa sanatate lui rares ,bulinutzo,si tie multa putere!
despre iaurt:eu am incercat de la napolact,covalact,milli si ultima optiune cremoso si toate sunt cahhh! asa ca renuntam deocamdata. cu tarcul sunt si eu in dilema,am zis ca o sa imprumutam de la nasi tarcul ,sa vedem cum se manifesta ca sa nu dam banii aiurea.caciulita in casa eu ii pun dupa baie,mereu dar nu o tin toata noapte.si suzi la fel ,adoarme cu ea dar o scuipa singurika mai tarziu.
lucians
multumim ptr amintiri!
mamaluidavidcondoleantze!
va pup pe toate
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 6 luni.
Ramoon spune:
Salut!
Byskosi eu iau indemnizatia pe card, am depus dosarul prin sept. si am luat banii in decembrie...inca nu a venit nimeni sa ma verifice, dar nici nu am auzit asa ceva...si vb lui Muuh sa-i fereasca D-zeu! 
eu am inceput sa-i pun lui Timeea caciulita k are o urechiusa pe care doarme si imi sta pe creier.
mamidestefan spune:
Intru si eu putin ..ca am o dilema ..poate ma ajutati voi 
Am fost la Cora sa caut o canita cu cioc ..si nu prea am gasit ceva sa imi placa decit de la Avent ..dar totusi 400.000 pentru o canita mi se pare cam piperat ..voi folositi asa ceva ??
Stefan nu accepta de nici un fel biberonul ..si m-am gindit sa incerc sa ii dau suculet ..sau apa din canita cu cioc.
Ce am gasit in Cora aveau ciocul ala destul de tare ..ma gindeam ca ar trebui sa fie un pic mai moale ?!
La un moment dat ..parca scria cineva de canita de la nuk ...
dar eu nu am gasit "canita cu cioc Nuk "..PLEASE

ME .
LIDIA
mami de
Stefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI 
Robert 

Sofia 

Radu Stefan 

Iustin 

Ioana Teodora 

Carmen Maria 

Iana Daria 

LIDIA
mami de
Stefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sabana spune:
quote:
Originally posted by mamidestefan
Intru si eu putin ..ca am o dilema ..poate ma ajutati voi
Am fost la Cora sa caut o canita cu cioc ..si nu prea am gasit ceva sa imi placa decit de la Avent ..dar totusi 400.000 pentru o canita mi se pare cam piperat ..voi folositi asa ceva ??
Stefan nu accepta de nici un fel biberonul ..si m-am gindit sa incerc sa ii dau suculet ..sau apa din canita cu cioc.
Ce am gasit in Cora aveau ciocul ala destul de tare ..ma gindeam ca ar trebui sa fie un pic mai moale ?!
La un moment dat ..parca scria cineva de canita de la nuk ...
dar eu nu am gasit "canita cu cioc Nuk "..PLEASE![]()
ME .
LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
eu folosesc de la primii pasi, 100.000. Ea nu accepta inca ciocul. Ala are si tetina cu flux mai mare. Asa ca deocamdata o las in pace.
www.e-vacanta.com
doniro spune:
Pt mamicile ai caror pui refuza biberonul: eu ma gandesc ca avand dureri din cauza dintisorilor, ei vad un pericol orice obiect pe care il apropiem de gurita lor. Ce ziceti? Nici nu mai stiu ce sa fac ca sa o conving sa bea laptic din biberon. I-am luat tot felul de cereale, dar nimic. Cum vede ca apropii sticla de ea......
, de imi vine sa.....
si
.
Si vreau sa va mai intreb ceva: e posibil ca dupa primii doi dintisori de jos sa iasa un canin, tot jos? Ca mie mi se pare ca am vazut ceva acolo... Cei de sus nu i-au iesit.
Roxana
POZE FEL DE FEL
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Sabana
eu folosesc de la primii pasi, 100.000. Ea nu accepta inca ciocul. Ala are si tetina cu flux mai mare. Asa ca deocamdata o las in pace.
Pe canitele cu cioc de la Primii Pasi ..scria 9m+ ..
pe altele nu scria de la ce virsta..
si era si un Angel ..pe care scria 0-3 ani ..
Toate erau cu cioc ..dar nu inteleg de ce unele sunt de la 0+..iar altele 9+ ???
LIDIA
mami de
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."