PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 13
Bysko spune:
Saru' mana pentru raspunsuri!
Sarilla tare as fi vrut si eu sa mergem, dar dl. barbatzel e cu munca, iar eu mi-am luat carnetul acum o luna,asa ca la volan sunt cam
.
Sa-l vedeti pe barbata-miu ce fata face cand apas acceleratia-cred ca vrea sa ma
! De luni incep stagiul la Palazu' si ma rog de el sa-mi dea masina, dar nu prea am sanse!Asa ca poate la urmatoarea intalnire
!
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
Sabana spune:
Bysko eu am ales varianta prin posta. Si de fiecare data primesc un fluturas. Ultima oara era defalcat: 600 indemnizatie si 200 alocatie copil. Lunar eu merg la posta sa imi ridic banii ptr ca desteptul de postas nu e in stare sa ma gaseasca, asa ca eu pe 9 ale lunii ma infiintez la ghiseu sa imi iau pensia (cum ii spun eu).
Nu am auzit de varianta sa vina cineva la mine la usa sa vada daca eu ma ocup de copil. Ce e treaba lor. Numai sa indrazneasca vreunul sa vina, ca il dau afara in suturi. Asta ar fi chiar culmea, vb Mirunei, la cati copii abandonati sunt, sa isi vada de ale lor.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
ionelalit spune:
MUUH ii dau cereale si apoi san pentru ca pe el il satura sanul pe moment sau pentru doar cateva ore. San mai este pentru o masa dar nu mai este suficient de satios pentru el. Cel putin asa mi-a explicat dr. pediatru.
MITI2004 pana acum 3 saptamani nu s-a trezit deloc noaptea. Si asta de pe la doua luni. Se trezea pe la 6, 7. Chiar si mai tarziu. De-asta am sperat ca cerealele ii vor tine de foame toata noaptea. Fericire mare!!! Dar nu mai tine fericirea. Mai incercam.
Va mai intreb odata si va rog sa-mi spuneti fetele care dati cereale seara cam ce cantitate le dati????
V-am pupacit si sa aveti o noapte buna. Fara treziri!!!!!
Ionela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=eb6are2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
alina2006 spune:
ionelalit ii dai cu lingurita sau cu biberonul? daca cu lingurita, da-i cantitatea de pe cutie ( eu de ex. cand ii fac cereale-milupa cu lapte ii dau cum scrie pe cutie, ea oricum mananca jumate ), daca ii dai cu biberonul CRED ii pui la sa zicem 200 ml apa 3 cupe de lapte cu 2 de cereale dar s-ar putea sa iasa cam gros, nu prea stiu! eu ii puneam cam o lingurita...am renuntat la chestia asta pt ca oricum si cu cereale si fara ea cam la fel doarme si cred ca sunt mai grele pt stomac, nu stiu...cred ca acum esti si mai in ceata!
muuh original raspuns! 
multumim tuturor celor care ne-au urat azi!
POZE IANA MEA
Babee spune:
Va salut iarasi.Suntem obositi ca am fost 3 ore la bazin la ape termale si tare greu e prin apa
Rebecca a urlat ca din gura din sarpe cand am pus-o in colacelul ei,asa ca am plimbat-o prin apa pe brate.In jacuzzi i-a placut mult si chicotea spre deliciul celorlalti, a mancat bine si dupa 3 ore a picta de somn.Pana maine nu se mai trezeste![]()
Ia uitati-mi Piersicuta in costum de baie![]()
Mamidestefan intreba de canuta cu cioc.La Phillip nu a functionat pana la 1 an, nici Rebecca nu o vrea.In schimb Phillip a luat pe la 8 luni paiul-probabil i s-a parut mult mai usor(adevarul este ca trebuia s-apese tare binecu gingiile la canuta cu cioc de la Avent).Poti incerca cu cea mai iefitna canuta, daca e sa vrea va bea cu orice fel
Ce frumos ca planuiti o intalnire la munte..Asa as veni si eu...dar poate mai organizati si in Septembrie
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Consi spune:
Sabana as veni si eu. Dar numai daca e sotul de acord. Nu de alta dar cineva trebuie sa ne transporte. Si e drum cam lung pentru noi! Ah, si Alexandra e o scumpa
si folosim acelasi tip de vase pentru mancarea bb-ilor!
Miti pozele sunt de vis! Mai ales ca nu prea am avut parte de iarna adevarata aici in vest.
Mamidestefan eu am luat de la Miniblu un set de vase pentru copii care includ si pahare cu coic. Tot setul a costat vreo 60 de ron, dar crede-ma sunt o multime 6 cutii cu capac, inca 6 cutii mai mici, lingurite furculite si paharele respective. Eu am un pahar cu cioc care are si manere, dar e tot dintr-un set luat de la Premaman.
Babee ce frumusica si cocheta e Rebecca! O adevarata domnisorica
!
Ionela eu ii dau cereale de Nestle, ca noi bemn Nan. Deci la 210 ml de lapte pun 6 cupe de cereale. Nu respect cantitatea indicata pe cutie, intrucat daca sunt prea groase Luc nu le mananca.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
Bysko eu primesc indemnizatia pe card, mi-e mai comod. Stai linistita ca nu controleaza nimeni nimic-am o prietena la Directia Muncii si nu a auzit de asemenea controale. Pe ei ii intereseaza sa nu ai alta sursa de venituri. Atata tot!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
misimica spune:
Buna fetelor! Mi-a dat putin liber piersicuta mea ,numai cat sa intru sa felicit si eu sarbatoritii zilei de azi (cam tarziu ,stiu )
IOANA TEODORA

IANA DARIA 

SOFIA 

CARMEN MARIA 

RADU STEFAN 

IUSTIN 

ROBERT 

sa cresteti voinici
,sanatosi
si papaciosi
POZE CU MISSY
misimica spune:
Hai ca mai spun si eu cateva cuvinte si apoi plec la nani
,ca sunt franta,m-a alergat
cuscra mea
prin toata Cora de nu mi mai simt picioarele.
Bysco-imi pare rau ca nu o ai pe iubitzica ta langa tine mereu,
imi inchipui ce greu trebuie sa ti fie.Eu cred ca n-as mai putea sta nici un minut departe de fetita mea si chiar ma intreb acum daca as fi nevoita s-o fac cum m-as descurca.
Mamanati-multumim pentru complimente.
Paruletul l-a mostenit si de la mami si de la tati ,ca amandoi suntem "parosi"
.
She wolf,Genie,Maryion,Bysko-multumim
pentru rasp. cu
.
Sabana-frumusica foc papusica ta
Babee-foarte sexi
piersicuta ta - o domnisoara
in adevaratul sens al cuvantului
Referitor la caciulita,noi numai dupa baie
o purtam,iar suzy nu ne place
,sunt mai bune degetelele.
Mamidestefan-si noi am incercat varianta" canita cu cioc"
pentru suculetul de fructe,dar pe Andreutza o distreaza atat de tare cand o vede ,incat uita ca trebuie sa bea cu ea,si incepe sa se joace ,s-o studieza pe toate partile si chiar sa-i muste tortitele,nebunie mare
(nu stiu daca a mai patit cineva asa ceva)
POZE CU MISSY
Noapte buna
mamici
si piersicute
larissa_79 spune:
mamidestefan, euu am canita cu cioc de la Avent..insa Alexia deocamdata o considera o jucarie interesanta...buna de ros..asa ca nu stiu sa iti zic daca e buna sau nu. Ea cand se vede cu ciocul in gura se mira si il roade
misimica, acum am citit ca gagicile noastre au aceleasi preocupari legat de canuta cu cioc.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)