PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Felicitari sarbatoritilor de ieri:
Sofia, Ioana Teodora, Robert, Radu Stefan, Iustin, Iana Daria
Si celor de astazi:
Clara Ileana,Alexander, Eileen Nicole, Sofia, Nicolae,

Multa sanatate si sa bucurati parintii cu multe realizari!

Cameliei nu-i place suzi sub nici o forma. Mai mult, ii provoaca greata de fiecare data cand o simtea in gurita. Am renuntat sa le mai cumpar(de diferite marimi , texturi s.a.) si sa le testez pe copil.

Eu nu ii mai pun caciulita nici dupa baie. O mai prindeam pe mama ca ii tot tichisea caciulita pe cap, dar a renuntat si ea.

Canita cu cioc mii frica sa-i dau! Ea si cu lapte din tzitzi se mai ineaca uneori, dar ditamai din canita, parca uita ca tre sa si inghita.

Babee, pupam piersicuta cocheta!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by misimica

Hai ca mai spun si eu cateva cuvinte si apoi plec la nani,ca sunt franta,m-a alergat cuscra mea prin toata Cora de nu mi mai simt picioarele.

cum adica "cuscra" ...poate soacra, nu ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by ionelalit

MUUH ii dau cereale si apoi san pentru ca pe el il satura sanul pe moment sau pentru doar cateva ore. San mai este pentru o masa dar nu mai este suficient de satios pentru el. Cel putin asa mi-a explicat dr. pediatru.
MITI2004 pana acum 3 saptamani nu s-a trezit deloc noaptea. Si asta de pe la doua luni. Se trezea pe la 6, 7. Chiar si mai tarziu. De-asta am sperat ca cerealele ii vor tine de foame toata noaptea. Fericire mare!!! Dar nu mai tine fericirea. Mai incercam.
Va mai intreb odata si va rog sa-mi spuneti fetele care dati cereale seara cam ce cantitate le dati????
V-am pupacit si sa aveti o noapte buna. Fara treziri!!!!!

Ionela

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=eb6are2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Eu ii dau 210ml lapte si pun 3 masuri de cereale (cu masura de la lapte, respectiv Bebelac).

Roxana

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Nimeni la cafea? Nu am la cine sa ma laud ca Daria a acceptat in sfarsit biberonul...... Habar nu am ce a determinat-o. Vorba unei prietene: au bebeii astia niste schimbari de comportament, mai ceva ca Petre Roman... I-am lasat tetina la gurita, si dupa ce a miertait de cateva ori, a acceptat si a baut cu o pofta...... Dar sa nu ma bucur prea devreme, ca cine stie ce figuri imi rezerva pt diseara...
O sa repet o intrebare, sa nu va suparati daca sunt insistenta: se poate ca dupa primii doi dintisori de jos sa ii apara tot jos, un canin sau o masea? Mi se pare ca am zarit ceva acolo. Iar cei de sus nu i-au aparut. Stiam ca asta e ordinea (2 jos si apoi 2 sus).

Roxana

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

8 luni
ALEXANDER

7 luni
EILEEN NICOLE
SOFIA
NICOLAE

6 luni
CLARA

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by doniro

Nimeni la cafea? Nu am la cine sa ma laud ca Daria a acceptat in sfarsit biberonul...... Habar nu am ce a determinat-o. Vorba unei prietene: au bebeii astia niste schimbari de comportament, mai ceva ca Petre Roman... I-am lasat tetina la gurita, si dupa ce a miertait de cateva ori, a acceptat si a baut cu o pofta...... Dar sa nu ma bucur prea devreme, ca cine stie ce figuri imi rezerva pt diseara...
O sa repet o intrebare, sa nu va suparati daca sunt insistenta: se poate ca dupa primii doi dintisori de jos sa ii apara tot jos, un canin sau o masea? Mi se pare ca am zarit ceva acolo. Iar cei de sus nu i-au aparut. Stiam ca asta e ordinea (2 jos si apoi 2 sus).

Roxana

POZE FEL DE FEL

Vin eu la un ceai!

La noi s-a intamplat invers cu biberonul. Adica de vreo 2 seri nu mai vrea sa bea lapte, desi pana acum si in timpul zilei (adica dimineata si la 18.00 n-avem probleme). Singura mea explicatie e ca e prea obosit sa mai manance. Aseara la 20.30 era rupt de oboseala.

In ceea ce priveste dintii nu cred ca ii va mai iesi acum unul jos. Si la Luca se vad ceva umflaturi jos, dar pediatra mi-a zis ca dupa cei 2 de jos trebuie sa apra 2 sus.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Doniro, hai ca ma bag eu, da nu am timp de cafea...doar un pupic si buna dimineata.
Felicitari pentru biberon! uraaaaaa! Sa vezi ca acum nu i-l mai scoti din gurita...hi hi hi

mamanati multumim mult de urari...tocmai azi s-a hotarat pisicutza sa fie maraici. of.

Sabana, ma bag si eu cu wk la munte, da depinde in care anume wk sa nu am seminar.
fug, va pup

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

- pt 8 lunisoare

Alexander, baietelul lui Monicuta_bb

- pt 7 lunisoare

Eileen Nicole, fetita lui Alexia27

Sofia, fetita lui Zuzunaki

Nicolae, baietelul lui eugcem

- pt 6 lunisoare

Clara Ileana, fetita lui tweety

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

mamidestefan (lidia) eu am canita cu cioc de la Nuk si arata asa bebelusultau .ro/detalii.php?cod=NU125 ...vezi ca exista canute cu ciocul tare, din plastic dur sau canite cu ciocul din silicon...ilincai astea din urma ii plac ca "roade" la ele

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Multam fetelor care mi-au raspuns. Am postat un filmulet cu Daria, sau cel putin am incercat. O merge?

Roxana

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=2276589&type=link" target="_blank">FILM DARIA

Mergi la inceput