PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rucx spune:

Buna, ma alatur si eu voua, pentru ca am o piersicuta...sau mai bine spus un piersicut! Alexutu, care s-a nascut pe 25 iulie 2006! A avut 3.700kg si 53 cm. La 6 luni avea 8.050kg si 70 cm. Dinti nu avem! Adica el, ca eu, slava Domnului, am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by Consi

Sabana as veni si eu. Dar numai daca e sotul de acord. Nu de alta dar cineva trebuie sa ne transporte. Si e drum cam lung pentru noi! Ah, si Alexandra e o scumpa si folosim acelasi tip de vase pentru mancarea bb-ilor!

Miti pozele sunt de vis! Mai ales ca nu prea am avut parte de iarna adevarata aici in vest.

Mamidestefan eu am luat de la Miniblu un set de vase pentru copii care includ si pahare cu coic. Tot setul a costat vreo 60 de ron, dar crede-ma sunt o multime 6 cutii cu capac, inca 6 cutii mai mici, lingurite furculite si paharele respective. Eu am un pahar cu cioc care are si manere, dar e tot dintr-un set luat de la Premaman.

Babee ce frumusica si cocheta e Rebecca! O adevarata domnisorica!

Ionela eu ii dau cereale de Nestle, ca noi bemn Nan. Deci la 210 ml de lapte pun 6 cupe de cereale. Nu respect cantitatea indicata pe cutie, intrucat daca sunt prea groase Luc nu le mananca.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Ar mai fi o varianta Herculane, dar nu stiu daca fetele ar fi de acord. E o statiune tare frumoasa. Sau mai organizam o iesire si la Herculane.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

Buna dimineata,

La multi ani sarbatoritilor de azi.

Eu sunt o idee mai odihnita. Bibilina a dormit de la 9 la 12 de la 12 la 7, de la 7 la 10. Rezonabil. Va scriu later, acum merg sa o hranesc.

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

Fetelor multumesc pentru aprecieri referitor la pozele Alexandrei. Mai sunt datoare cu cele de la Craciun. Cred ca sunt ultima pe lista.

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Buna dimineata!
sarbatoritilor
Noi luam in continuare antibiotic, muci nu mai avem asa cu kilele, dar totusi mai tusim dimineata destul de urat. Sper totusi sa fie de la secretiile acumulate in timpul noptii, si sa nu fie nimic la plamani.

Si Robert e innebunit dupa reclamele de la. Mai demult l-am lasat sa planga sa vad cat il tine, a plans vreo 5 min ,de fapt a urlat, si deodata s-a facut liniste. Am alergat repede la el sa vad ce s-a intamplat si cand colo incepusera reclame si nu mai avea nimic

Fetele care ati coborat salteaua la patutul pliant: nu vi se pare cam jos? Mie parca nu-mi vine sa-l culc asa pe jos, dar nici ridicat nu-l mai pot tine ca mi-e frica sa nu cada.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Haideti fetelor la o de week-end in ..
ca parca e mai buna si te energizeaza mai bine .

Am sa urez si eu LA MULTI ANI
celor care intra in ANUL PORCULUI ..
e destul de amuzant ..dar in calendarul chinezesc azi incepe
anul porcului ...asa ca .
Le doresc sa le fie un an bun si prosper pe toate planurile ..inclusiv cel .
Si pentru cine e din zona sau cunoaste ..poate ne spune si noua direct de la sursa ..cam ce aduce anul nou chinezesc ?

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI

Alexander
Eileen Nicole
Sofia
Nicolae
Clara Ileana

LIDIA siStefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici siwww.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

geliza,Babee,Consi,misimica,larissa_79,mamanati,Sabana

Multumim pentru ajutor in ce priveste canita cu cioc
ionelalit Eu ii dau lui Stefan doar fulgi de orez de la milupa..deocamdata ..si cam 5 lingurite pline seara in laptic de la tzitzi ..dar i le dau cu lingurita nu in biberon .. Dar noi suntem cam dolofanei ..asa ca mai sunt seri in care zic ..pas.. daca il vad ca e mai satul .. .Dar in viitor am de gind sa ii pun 2 lingurite dimineata in sucul de fructe si sa ramina seara cu doar 3 lingurite ..ne adaptam si in functie de apetit.
doniro Nu esti insistenta..cu intrebarea ..e mai bine sa te repeti ..decit sa nu fie observata ..Noi nu stim ..nu am trecut prin asta .
Cit priveste cerealele in bibe ..ai incercat sa i le faci piure si sa il dai cu o lingurita de silicon ??
gelizaSper sa nu te confund ..dar din amintiri tu parca ii dadeai puiului suc de portocale ..daca da ..incearca sa nu ii mai dai citeva zile ..si vezi daca se amelioreza eritemul fesier ..parerea mea .
Sabana Pe canita de la Primii Pasi nu scria 9+ ??
multi Alexandrei cu castronelul de papica gol ..
e foarte nedumerita piersicutza ..de ce e castronelul gol ?? ..cred ca mai vroia o portie
Cu iesirea la munte ..suna tare bine ..
dar cu vremea asta schimbatoare ..
si fara masinutza ..mi se pare cam complicat pentru noi ..
asa ca poate cind se va face mai cald venim si noi.
Primeste pentru initiativa ta.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamidestefan

geliza,Babee,Consi,misimica,larissa_79,mamanati,Sabana

Multumim pentru ajutor in ce priveste canita cu cioc
ionelalit Eu ii dau lui Stefan doar fulgi de orez de la milupa..deocamdata ..si cam 5 lingurite pline seara in laptic de la tzitzi ..dar i le dau cu lingurita nu in biberon .. Dar noi suntem cam dolofanei ..asa ca mai sunt seri in care zic ..pas.. daca il vad ca e mai satul .. .Dar in viitor am de gind sa ii pun 2 lingurite dimineata in sucul de fructe si sa ramina seara cu doar 3 lingurite ..ne adaptam si in functie de apetit.
doniro Nu esti insistenta..cu intrebarea ..e mai bine sa te repeti ..decit sa nu fie observata ..Noi nu stim ..nu am trecut prin asta .
Cit priveste cerealele in bibe ..ai incercat sa i le faci piure si sa il dai cu o lingurita de silicon ??
gelizaSper sa nu te confund ..dar din amintiri tu parca ii dadeai puiului suc de portocale ..daca da ..incearca sa nu ii mai dai citeva zile ..si vezi daca se amelioreza eritemul fesier ..parerea mea .
Sabana Pe canita de la Primii Pasi nu scria 9+ ??
multi Alexandrei cu castronelul de papica gol ..
e foarte nedumerita piersicutza ..de ce e castronelul gol ?? ..cred ca mai vroia o portie
Cu iesirea la munte ..suna tare bine ..
dar cu vremea asta schimbatoare ..
si fara masinutza ..mi se pare cam complicat pentru noi ..
asa ca poate cind se va face mai cald venim si noi.
Primeste pentru initiativa ta.

Lidia noi avem canitza de la Angel, pe ea scria 6+. adica acolo la raft. Eu le-am luat de la Babylandia. www.babylandia.ro. E pe Sos. Pantelimon. Sunt destul de bine aprovizionati si cu produse ieftine si de calitate. De ex eu i-am luat Alexandrei costumase de casa din material gros, grecesti cu 27 RON.
Poate mai iesim si la vara la mare. Hai ca m-a apucat plimbatul. Adevarul e, ca simt nevoia sa evadez, sa mai respir aer.
Multumim ptr pozici. Castronelule ra gol ptr ca se terminase mancarea. Ea trebuie sa se joace cu toate, biberoane, castroane, bavetici, linguritze. Sa vedeti cand imi ia linguritza sau da cu mana peste ea de zboara in toate partile.

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Rucx bine ati venit! Piersicutul tau e nascut in aceeasi zi cu piersicuta mea, Antonia Asteptam poze !

Oncicu si eu am coborat salteaua de la patul pliant, desi fi-mea inca nu se ridica in picioare, dar am zis sa fiu precauta. Oricum, mie mi se pare prea jos intr-adevar, mai ales ca am probleme cu spatele si mi-e destul de greu sa o pun in el. Noi il folosim ,mai mult pe post de tarc, ii pun perunte in el si o asez acolo, desi prea mult timp nu sta il el.
Ca tot intreba sabana dc avem tarc la copilasi, nu stiu ce sa zic, depinde de fiecare copil cat de mult ii place acolo. A mea nu prea sta in el.

Bysco, am citit si eu ca nu ai tot timpul copilasul langa tine, cred ca iti este foarte greu, dar scuza-ma daca sunt indiscreta, de ce o tii la mama ta in timpul zilei? Ai inceput serviciul?

O duminica frumoasa

A, ca intrebati de concedii parca zilele trecute si noi vrem la vara la mare, la munte si in Grecia, sper sa nu fie prea obositor pentru Toni a noastra. Dar noi suntem plimbareti, asa ca ne-am gandit sa o obisnuim si pe ea cu plimbarile de mica

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput