PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by Genie

Rucx bine ati venit! Piersicutul tau e nascut in aceeasi zi cu piersicuta mea, Antonia Asteptam poze !

Oncicu si eu am coborat salteaua de la patul pliant, desi fi-mea inca nu se ridica in picioare, dar am zis sa fiu precauta. Oricum, mie mi se pare prea jos intr-adevar, mai ales ca am probleme cu spatele si mi-e destul de greu sa o pun in el. Noi il folosim ,mai mult pe post de tarc, ii pun perunte in el si o asez acolo, desi prea mult timp nu sta il el.
Ca tot intreba sabana dc avem tarc la copilasi, nu stiu ce sa zic, depinde de fiecare copil cat de mult ii place acolo. A mea nu prea sta in el.

Bysco, am citit si eu ca nu ai tot timpul copilasul langa tine, cred ca iti este foarte greu, dar scuza-ma daca sunt indiscreta, de ce o tii la mama ta in timpul zilei? Ai inceput serviciul?

O duminica frumoasa

A, ca intrebati de concedii parca zilele trecute si noi vrem la vara la mare, la munte si in Grecia, sper sa nu fie prea obositor pentru Toni a noastra. Dar noi suntem plimbareti, asa ca ne-am gandit sa o obisnuim si pe ea cu plimbarile de mica

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Noi la sf de septembrie ne suim in masina, luam si o bunica cu noi si plecam in Creta. Facem escala la Atena o noapte, apoi o noapte pe ferry si gata. Ne-am propus sa stam vreo 2 saptamani. E cea mai buna vreme pentru Grecia septembrie-octombrie. Pe timpul verii e cumplit de cald.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

Buna mamici si piersicute,felicitam si noi sarbatoritii zilei de 18
EILEEN NICOLE

SOFIA

CLARA ILEANA

ALEXANDER

NICOLAE

POZE CU MISSY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:
Originally posted by rucx

Buna, ma alatur si eu voua, pentru ca am o piersicuta...sau mai bine spus un piersicut! Alexutu, care s-a nascut pe 25 iulie 2006! A avut 3.700kg si 53 cm. La 6 luni avea 8.050kg si 70 cm. Dinti nu avem! Adica el, ca eu, slava Domnului, am!

Bine ati venit!
Cum il cheama pe bebe? Alex?
Cand este ziua ta de nastere? Sa trecem in listutza.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by Sabana

Buna dimineata,

La multi ani sarbatoritilor de azi.

Eu sunt o idee mai odihnita. Bibilina a dormit de la 9 la 12 de la 12 la 7, de la 7 la 10. Rezonabil. Va scriu later, acum merg sa o hranesc.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

rezonabil ??? al meu a stat azi in pat pana la 8 si mi se pare ca l-am apucat pe Dumnezeu de-un picior, saptamana asta m-am trezit mereu intre 6:10 si 6:30 dimineata....pupici pt asa copii cuminti

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Rucx bine ai venit !

Daniro referitor la ordinea iesirii dintilor: Lui Alex i-a aparut primul sus, dar nu cei de pe mijloc, ci urmatorul, intre cel de pe mijloc si canin. Pe urma cei 2 de jos deodata si apoi perechea celui de sus. Sper sa ii apara cei 2 mari de sus de pe mijloc, ca acum suntem cam

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oona spune:

Fetelor,
am revenit si eu dupa o lunga absenta..nu am avut net o lunga perioada,apoi am fost eu foarte racita si acum a luat si murmurica mea draga,slava,Domnului!o forma usoara...
Avem 8.500 kg,si 66 cm,mancam deocamdata fructe simple dimineata si legume la pranz..nici cereale nu i-am bagat inca ptr ca a luat bine in greutate dar cred ca zilele astea incepem si noi..in rest formula si ceiut.La san culmea!se intarcase,dar acum mai primeste doar dimineata cand e adormita,si ma mulg seara sa mai pape o masa titi..cam atat laptic mai am..2 mese,bune si alea..
M-am ingrozit sa citesc(cat am reusit sa recuperez)ce ravagii face raceala asta..asa rau imi pare cand citesc de piersicutzi bolnaviori...ma rog in fiecare zi sa ne tina Domnul sanatosi ca e asa greu sa treci prin astfel de momente...Multa sanatate bebelusilor si voua!
As avea atatea sa va povestesc,stit cum e cand incerci sa recuperezi atata timp(de anul trecut nu am mai scris)o sa incerc sa ma temperez si daca e va povestesc mai multe despre mine la confesiuni..am vazut ca ati scris multe acolo,imi face mare placere sa va urmaresc...
Si am si eu o intrebare..pana acum eu nu am mai ajuns pe la ginecolog..si nu stiu daca e normal un lucru..mie mia-u venit rushii in decembrie,dar in ianuarie,nu!avand in vedere ca inca alaptez si pot spune ca am fost destul de atenta...stiti cumva,e normal?sau sa imi fac griji?ar fi cam devreme ptr mine sa raman din nou..

hai va pupicesc,mi-a fost ingrozitor de dor de voi si sper sa va citesc mai des ca tare mult ma ajutati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

sunt ffffffffffffff suparata: de doua zile bianca nu mananca decat dimineata 120 ml lapte si seara
in rest nimic
simt ca nu mai pot de suparare
si pe langa asta azi mi-a cazut din patsi s-a lavit cu capul de calorifer
efectiv ma doae sufletul si nu stiu ce are si de ce nu papa
tot ce imi doresc este sa fie o perioada tranzitorie si sa nu o tina prea mult
va pup pe tote

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Eileen m-a rugat sa transmit muuulte multumiri tuturor fetelor care i-au urat La multi ani la cele 7 luni implinite. Azi este si ziua de nastere a surorii mele (19 ani) asa ca ne-am serbat impreuna cu tort: mami a papat tort, si bebe papa de la mami maine dimineata!

Adelapopsi Eileen a cazut alaltaieri din pat, dar stai linistita, daca nu varsa sau sa fie mai somnolenta ca de obicei, nu e bai. Cu papa....nu stiu ce sa zic...o fi de la dintisori?

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by mamidestefan

geliza,Babee,Consi,misimica,larissa_79,mamanati,Sabana

Multumim pentru ajutor in ce priveste canita cu cioc
gelizaSper sa nu te confund ..dar din amintiri tu parca ii dadeai puiului suc de portocale ..daca da ..incearca sa nu ii mai dai citeva zile ..si vezi daca se amelioreza eritemul fesier ..parerea mea .

eu nu-i dau suc de portocale, inca....asa ca ma confunzi...oricum, multumesc pt sfat

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

cat despre concedii...noi vrem sa plecam in iunie in turcia, la un club, cu avionul, o saptamana

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput