PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Am patit-o si noi cu cazutul jos din pat.
Uff...
Ce sa facem?
Noroc ca este odistanta doar de 40 cm de la pat pana jos si avem si covor si parchet si polistiren sub parchet.
Nu stiu cum putem face sa ii ferim pe bebei de cazaturi.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

Daniro referitor la ordinea iesirii dintilor: Lui Alex i-a aparut primul sus, dar nu cei de pe mijloc, ci urmatorul, intre cel de pe mijloc si canin. Pe urma cei 2 de jos deodata si apoi perechea celui de sus. Sper sa ii apara cei 2 mari de sus de pe mijloc, ca acum suntem cam

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Lui Darius al meu nu i-a iesit niciun dintzisor si are 7 luni si 4 zile.
Eu stiam ca lipsa vitaminei D influenteaza ordinea de aparitie a dintzilor si nu varsta la care ei apar.
Adica primii dintzisori care ies sunt incisivii centrali de jos si apar intre a -6 a si a-16 luna de viata.
Chiar sunt curioasa la noi cum o sa fie.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Nici noi nu avem inca nici un dintisor si avem 6 luni si aproape 2 sapt. Dar ne dor rau gingiile asa ca sper sa nu ne mai chinuim asa mult.
Noi intentionam sa plecam in concediu la sfarsitul lui iunie, 10 zile la Albena, ca e aproape pt bebe si ok ca servicii si peisaj. La anu o sa mergem mai departe.
Azi dimineata i-am dar avocado cu mar si a papat tot. Oricum avocado nu prea are nici un gust, mai mult se simtea marul care ei ii place la nebunie. La pranz e musai sa-i dau legumele cu iaurt ca altfel nu le mananca. E vreo problema daca papa iaurt in fiecare zi? Inca nu am inceput cu carnita, as vrea sa mai aman pana pe la 7 luni (asta si in functie de cum va manca legumele).
V-am pupacit pt toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

adela nu stiu ce-i cu copiii astai ai nostri, nici iana nu mai mananca bine de cateva zile ( oricum ea si cand manca bine lua putin in greutate )...sa fie de la dinti?
andreea sa sa dam mana cu mana!!

piticilor sarbatoriti azi!

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ancutex

Nici noi nu avem inca nici un dintisor si avem 6 luni si aproape 2 sapt. Dar ne dor rau gingiile asa ca sper sa nu ne mai chinuim asa mult.
Noi intentionam sa plecam in concediu la sfarsitul lui iunie, 10 zile la Albena, ca e aproape pt bebe si ok ca servicii si peisaj. La anu o sa mergem mai departe.
Azi dimineata i-am dar avocado cu mar si a papat tot. Oricum avocado nu prea are nici un gust, mai mult se simtea marul care ei ii place la nebunie. La pranz e musai sa-i dau legumele cu iaurt ca altfel nu le mananca. E vreo problema daca papa iaurt in fiecare zi? Inca nu am inceput cu carnita, as vrea sa mai aman pana pe la 7 luni (asta si in functie de cum va manca legumele).
V-am pupacit pt toate.

Ancutex & bebe Maria (6 aug)
http://new.photos.yahoo.com/teeeeeeeeo/albums/

Cum ii dai avocado? Crud?
Tu alaptezi?
Ca daca da, mai poti astepta cu carnita.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Ce frumoasa este Rebecca! O adevarata domnisoara! Si ce par frumos are!Noi suntem chelute!
Genie, eu sunt studenta in ultimul an la medicina si am f mult de invatat. A stat mama cu noi primele 4 luni, dar avem ap.cu 2 camere si era greu. Plus ca taica-miu ramanea singurel 4 zile pe sapt.Asa ca am fost nevoita sa o duc la ai mei. acum s-a obisnuit acolo si pana la vara asa raman lucrurile.

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

A, Consi ne treci si pe noi la stat in fundulet? Azi a stat singurica dar putin-se pune,nu?Mai are 4 zile pana face 6 luni!Mersi!

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Fetelor ia uitati cum e la noi afara ( poza de acum 5 minute de pe balconul meu ):
http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/photo/294928804237609876/0

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mali_ spune:

Daca tot se vorbeste de vacanta, noi vrem sa plecam cu Matei in Grecia pe 18 mai. Vom merge cu masina noastra. Matei a mai fost pana acum la munte de vreo 3 ori si a fost foarte cuminte.
Consi, trece-ne si pe noi, te rog ca stam in fundulet si ne ridicam in picioare de la 6 luni si de la 6 luni si jumatate mergem de-a busilea cu viteza.
Si noi avem un pat de voiaj care poate fi si tarc si pana de curand a stat la noi in living unde e televizorul si calculatorul. Lui Matei ii place pentru un timp cat se joaca, dar se enerva pentru ca nu se putea ridica in picioare.
De cateva zile l-am dus la soacra mea ca sa il mai duc si pe la ea si sa aiba unde sa tina copilul, dar acum se poate ridica in picioare si in el si e mult mai bine.
De saptamana asta vom manca si noi supica (sper sa ii placa). Deocamdata mancam mar cu biscuite si uneori seara cereale. De vreo saptamana Matei doarme foarte prost noaptea. Se trezeste de mai mult de 5 ori, mai mult decat se trezea cand era bebelus mic. Sper sa fie de la dinti si sa ii treaca.
Multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns in legatura cu faptul ca Matei da din cap ca un berbecut. Acum parca da mai rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

maryion avocado il dau crud. Se poate pasa cu furculita sau pe razatoarea de mar. Are o textura cremoasa. Da o alaptez, fara nici o completare cu formula pt ca nu vrea. Nu accepta biberonul. Mai bea ceiut din cana din cand in cand dar nu mult.

Mergi la inceput