PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by adelapop

sunt ffffffffffffff suparata: de doua zile bianca nu mananca decat dimineata 120 ml lapte si seara
in rest nimic
simt ca nu mai pot de suparare
si pe langa asta azi mi-a cazut din patsi s-a lavit cu capul de calorifer
efectiv ma doae sufletul si nu stiu ce are si de ce nu papa
tot ce imi doresc este sa fie o perioada tranzitorie si sa nu o tina prea mult
va pup pe tote

scumpei Bianca Maria

Nu vreau sa te superi,dar eu in locul tau,daca s-ar fi lovit cu capul de calorifer,as fi mers la doctor...dar poate sunt eu mai panicoasa...
Oricum,iti inteleg supararea si cu mancarea,din pacate nu iti pot da nici un sfat,nu m-am confruntat cu asa o problema,poate te pot ajuta fetele...eu cu cazutul am vrut sa iti zic ce cred...nu te supara pe mine,dar mi s-a facut rau cand am auzit ca s-a lovit cu capul de calorifer....

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

Fetelor ia uitati cum e la noi afara ( poza de acum 5 minute de pe balconul meu ):
http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/photo/294928804237609876/0

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

ce frumooosss...parca e in povesti...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Multumim celor care ne-au urat la multi ani pe 16 februarie adica ConsiElyiaMapGelizaMaryonMisimicaSanzianaMamidestefanAnasiaAni_Nutu sper ca n-am uitat pe cineva, daca da atunci sa ma ierte si sa primeasca .

Va invitam la o feliuta de tort aici ca v-am pastrat si aici.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
luna a 5-a

Mergi la inceput

Stiu ca s-a scris de ja despre canita cu cioc,noi avem tot de la Primii Pasi, am dat vreo 4 lei pe ea,nu e stralucita,dar ii dau doar apita din ea,si asta rar.Nu stiu ce scrie pe ea,cat +,ca nu m-am uitat,dar are 3 gaurele prin care curge destul de mult,dar...ne descurcam...lui Razvan pare sa ii placa mult.
In legatura cu suzi,Razvi si-o scoate singur dupa ce adoarme bine,si am citit undeva ca dupa ce adoarme bebele chiar trebuie sa i-o scoti tu,ca sa nu devina dependent de ea,sau ceva de gen.
Ac', in legatura cu muntele...mi-am dat seama ca nu am in nici un caz cum sa ajung cu trenul,iar cu masina va ziceam ca nu ma bag clar singura,ca nu am cum sa am grija si de Razvi si sa si conduc in acelasi timp,si el se cam plictiseste cand sta prea mult in scaun...voi cu ce mergeti?Bine,din Bucuresti oricum dureaza mult mai putin sa ajungeti,din Constanta fac mai mult...dar mi-as dori muuuult sa venim si noi...daca nu,ppoate faceti si la vara o intalnire la mare...

POZE

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! aniversatilor nostri de astazi! Sa fie sanatosi, cuminti si sa pape muuultt...

POZE

Mergi la inceput

Noi suntem bine, va citim in fiecare zi dar am fost cam ocupati in ultimele zile si nu am avut timp de scris.
Suntem iar singurei ca tata "a plecat cu capra la raze" si a trebuit sa il pregatim de drum . Acum..... serios a plecat in delegatie in Germania sa viziteze nu stiu ce fabrici......cum o dau nu e bine ca eu tot nu m-am obisnuit cu plecarile astea din ce in ce mai dese ale lui si imi fac un car de nervi de fiecare data si il boscorodesc intruna pana iese pe usa.

Zicea cineva de cereale....pai eu ii fac asa cum scrie pe cutie.
Ii dau cereale de la Milupa si mai nou am luat din cele de 6 luni cu lapte si biscuiti si acolo la o portie se pun: 130 ml apa + 7 linguri de cereale. Al meu papa o portie si jumatate asa ca pun 200ml apa + 10 linguri de cereale, o fi prea mult?

A ...si mai am nevoie de un sfat: noi papam si piure de fructe si de legume cu lingurita cam 85 gr. si se plictiseste sau oboseste, el stie si amestec la fructe cu suc ca sa il subtiez si restul ii dau cu bibe si papa tot cam 140-160 iar la piureul de legume cu supa si il papa si pe asta tot cam 180-200. Dar cum sa fac eu sa pape tot piureul cu lingurita si sa nu se mai plictiseasca? Aveti idee?

alexandru
luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Consi, daca nu te superi, as vrea sa actualizez si eu listuta cu performantele piticii mele:
-s-a intors pe burtica singura la 3 luni si o zi
-s-a intors pe spate singura la 5 luni
- sta in fundulet nesprijinita de la 6 luni si doua saptamani
- azi, si-a facut un cadou de ziua ei si pleaca la plimbare taras
-primul cuvant spus: "da". apoi au urmat "ba-ba" si "pa". Treaba cu "pa" a fost foarte haioasa, terminam de vorbit cu mama si i-am spus "bine, pa", la care bebe de langa mine face asa, timid, in soapta :;pa"

AAAA..acum a spus si "pa-pa"

Va pup, pa

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Emiliapop, unde lucreaza sotul tau? Ca mie, asta cu "plecat in Germania sa viziteze fabrici" imi suna tragic de familiar!

Eileen Nicole

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alexia27

Emiliapop, unde lucreaza sotul tau? Ca mie, asta cu "plecat in Germania sa viziteze fabrici" imi suna tragic de familiar!

Eileen Nicole

Aoleu .....e ceva de rau?
La Petrom sau na.... mai nou OMV.
Cumpara astia niste utilaje ptr. retehnologizarea platformelor marine si se duce sa le vada, sa stie ce achizitioneaza.
Al tau de ce pleaca acolo?

alexandru
poze luna 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

Multumim celor care ne-au urat la multi ani pe 16 februarie adica ConsiElyiaMapGelizaMaryonMisimicaSanzianaMamidestefanAnasiaAni_Nutu sper ca n-am uitat pe cineva, daca da atunci sa ma ierte si sa primeasca .

Va invitam la o feliuta de tort aici ca v-am pastrat si aici.

alexandru
luna a 5-a

Multumim de tort
Da ce TRENDY e tortul asta ...
Sa stii ca mi-ai dat idei pentru ziua noastra aniversara care va sa vina .
Si Alexandru e foarte haios ..cum se uita el la tortulet ..
Il bine de tot si ii dorim sa creasca mare si sanatos .

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput