PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 19
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
Zicea cineva de cereale....pai eu ii fac asa cum scrie pe cutie.
Ii dau cereale de la Milupa si mai nou am luat din cele de 6 luni cu lapte si biscuiti si acolo la o portie se pun: 130 ml apa + 7 linguri de cereale. Al meu papa o portie si jumatate asa ca pun 200ml apa + 10 linguri de cereale, o fi prea mult?
A ...si mai am nevoie de un sfat: noi papam si piure de fructe si de legume cu lingurita cam 85 gr. si se plictiseste sau oboseste, el stie si amestec la fructe cu suc ca sa il subtiez si restul ii dau cu bibe si papa tot cam 140-160 iar la piureul de legume cu supa si il papa si pe asta tot cam 180-200. Dar cum sa fac eu sa pape tot piureul cu lingurita si sa nu se mai plictiseasca? Aveti idee?
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
luna a 5-a
Am sa iti spun parerea mea ..dar sa nu iti fie cu suparare
..Mie mi se par cam mult 10 linguri ..
si daca puiului ii plac cerealele si papa 10 linguri
..probabil ca nu se da in vint dupa fructe sau legume ..
si papa mai putin din astea.
Eu am inceput cu fulgii de orez de la o lingurita..iar cind ajunsesem sa ii dau vreo 7-8 lingurite ..am observat ca minca mai putin tzitzi ..asa ca am mai redus numarul la 4-5 ..si el a inceput sa pape din nou tzitzi ca inainte..
Poti incerca sa ii mai reduci din cereale in favoarea legumelor si/sau fructelor .
Si mai depinde si ce fructe ii dai.
La noi ..de ex Stefan e topit dupa sucul de fructe (mere+pere+morcov)de dimineata mai ales de cind am inceput sa ii adaug si mar ras pe razatoarea de sticla.
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
misimica spune:
Sabana
-ai avut o super idee cu weenkend-ul la munte
.Eu pana acum nu am dus-o pe Andreutza la munte si chiar mi-as dori.Nu am preferinte,hotarati voi
unde.
Larissa79
-daca ne intalnim la munte ma ofer si eu sa facem schimb de bebici
,sa stai si tu linistita cu sotul tau
o noapte
...Andreutza mea doarme cam 12 ore continuu,
asa ca nu o sa va deranjeze prea mult.
Miti2004
-e soacra pentru Andreutza-mie imi este cuscra-nu asa vine?daca fata mea cu baiatul ei s-au cuplat
Doniro
-eu nu stiu ce sa iti raspund-noua nu ne-au dat inca dintisorii.
Rucx
-bine ai venit
POZE NOI CU MISSY
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by geliza
eu nu-i dau suc de portocale, inca....asa ca ma confunzi...oricum, multumesc pt sfat
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Sorry pentru confuzie

..Dar zilele astea am tot citit despre diversificare ..
si am gasit in multe postari si articole
ca portocala si banana poate da alergii la bebelusi.
Eu am fost putin nedumerita ..si chiar greu de crezut ..
dar cind avea Stefan citeva saptamini am incercat de citeva
ori sa maninc portocale si se irita la popou ...apoi am incercat
si cu banana .. am patit acelasi lucru ..
Vreau sa spun ca incercasem de citeva ori..
si ultima data ..mi se facuse asa o mila de puiut ..
ca am promis ca nu mai maninc pina nu termin cu alaptatul..
dar de sarbatori am comis-o din nou ..si nu s-a mai intimplat
nimic ..asa ca de atunci am unda verde la portocale si banane.
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by rucx
Buna, ma alatur si eu voua, pentru ca am o piersicuta...sau mai bine spus un piersicut! Alexutu, care s-a nascut pe 25 iulie 2006! A avut 3.700kg si 53 cm. La 6 luni avea 8.050kg si 70 cm. Dinti nu avem! Adica el, ca eu, slava Domnului, am!
BINE AI VENIT IN
-ul mamicilor de piersicutze.Primeste un buchet de

din partea noastra ...asteptam pozici cu voi si iti dorim cit mai multe postari

LIDIA si
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by doniro
test
Roxana
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=2276589&type=link" target="_blank">FILM DARIA
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA
Foarte fain filmuletzul

Si dulcica foc Daria.
multi din partea mea si a lui Stefan Eu am avut o problema ..si o perioada nu am putut sa vad
filmuletze ..iar acum mi-e cam greu sa le caut in urma

.LIDIA si
mamidestefan spune:
Babee
piersicutzei tale.
Esti sigura ca s-a nascut pe 27 iulie ![]()
![]()
?
ByskoSi eu am ales prin posta ..dar pina acum nu am primit nimic 

.
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
Genie spune:
Sabina si noi am optat pentru Grecia la inceputul lui septembrie, mai intai vrem in iunie sa mergem putin la noi (desi nu imi place litoralul romanesc deloc) ca sa vedem cum reactioneaza bebelina...Daca e ok, in septembrie, tot cu masina, plecam si noi in Grecia
Emiliapop si noi avem probleme cu plictisitul la masa, de ex, chiar daca ii este foarte foame manaca bine primele 10 minute sa zic, dupa care incepe mataiala, o mai ridic, o mai plimb, o mai pun la loc, mai papa cat mai papa ...Eu nu o fortez, o las sa manance cat vrea ea...
Fetelor, dupa ce am incercat o saptamana sa ii dau completare NAN2, fara vreo urma de reusita, de azi am inceput cu Milumil2
Nici pe asta nu-l vrea, a molfait putin biberonul, dupa care nu a mai vrut...Problema e ca am inceput sa am lapte din ce in ce mai putin si chiar nu stiu ce voi face daca nu accepta nici o formula...
Bulinuta...cum se simte Rares?
Genie si
Antonia
www.dropshots.com/antonia25
Babee spune:
quote:
Originally posted by mamidestefan
Babeepiersicutzei tale.
Esti sigura ca s-a nascut pe 27 iulie?
Mai mult decat sigura
Si eu am probleme cu vizionatul filmelor, asa rau imi pare ca nu pot vedea
Se pare ca este o problema de la browserii mei
Eu Rebeccai nu ii mai dau brei, mi se pare ca "umfla" prea mult.Lui Phillip ii puneam de gust dar m-am convins ca nu era ceva necesar.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Alexia27 spune:
Emiliapop, e de rau numai in sensul ca pleaca muuuult prea mult, nu numai in Germania, ci si in tara. El lucreaza in proiecte Phare,pe protectia mediului, pentru Germania, si tot pleaca in vizite de studiu cu romani din diferite judete, si ma gandeam ca...cine stie...daca nu cu el, macar cu unul din colegii lui lucreaza sotul tau, ca acum al meu e acasa, deci nu putea fi cu el personal, da nu e cazul... ![]()
Eileen Nicole
Babee spune:
quote:
Originally posted by Bysko
Ce frumoasa este Rebecca! O adevarata domnisoara! Si ce par frumos are!Noi suntem chelute!
Bysko sa stii ca si Phillip a fost mai cheliuta, pe la 1 an i-a aparut claia de par cret
, si acum are de te sperii.Rebeccai nu i-a cazut inca parul de la nastere, ba ia crescut si mai mult si l-am mai tuns eu
Si succes la examene ca mai ai putin
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip

eti idee?