PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

misimica si alina2006, multumesc de oferte...ce bebelushe cuminti aveti voi! Uff..candva aveam si eu copil cuminte dar acum zau ca nu stiu ce are. Se trezeste plangand o i-au in brate si in 5 min doarme iar. O fi de la dinti ..oare e cazul sa ma alarmez...daca are altceva? Imi trec numai nebunii prin cap.

Legat de nu stiu cum se face ca de cate ori avem noi treaba ea doarme dusa in acea perioada. Si multumita lui mamidestefan ( ideea cu uleiul de somon) avem cam des. Sa vedeti ce am patit ...eu cu apetit cam tinzand spre 0 si foarte surmenata si cu copil la tzatzi cand am citit eu ca am lipsa de acizi grasi am cumparat repde la sugestia Lidiei ulei de somon.( uitand ca ea a zis intr-un mesaj ca sporeste apetitul sexual). Si uite asa i-au eu vreo cateva zile si cum sotul meu era obosit de la job si se tot plangea hai sa ia si el....si uite asa am inceput sa ne iubim de mama mama de nu stiam ce ne-a apucat. Pe el ca pe el...dar pe mine? Intr-un final mi-am adus aminte si i-am redus sotului uleiul de somon...hihihihi

Legat de concediul de la vara...noi vrem sa mergem vreo 2 weekend-uri cu Ale la mare in Ro si 10 zile vreau sa plecam in Turcia..singurei si pe Ale o lasam la bunici. Abia astept 10 zile...visez si tremur de emotie cand ma gandesc la ele ( eu sunt moarta dupa mare si soare si cum toata vara trecuta nu am fost nicaieri va dati seama).

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

Sa vedeti ce am patit ...eu cu apetit cam tinzand spre 0 si foarte surmenata si cu copil la tzatzi cand am citit eu ca am lipsa de acizi grasi am cumparat repde la sugestia Lidiei ulei de somon.( uitand ca ea a zis intr-un mesaj ca sporeste apetitul sexual). Si uite asa i-au eu vreo cateva zile si cum sotul meu era obosit de la job si se tot plangea hai sa ia si el....si uite asa am inceput sa ne iubim de mama mama de nu stiam ce ne-a apucat. Pe el ca pe el...dar pe mine? Intr-un final mi-am adus aminte si i-am redus sotului uleiul de somon.

Poze cu Alexia

la fel am patit si noi si totul ni se trage de la mamistefan

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

'neata fetele! haideti la
emiliapop si larissa_79 f tare faza cu ..ar trebui sa incerc si eu k noi stam prost la capitolul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Rares Ioan baietelul lui Bulinuta27 sa te faci repede bine si zi lui mami s amai intre sa ne spuna cum sunteti
David baietelul lui ildiko75
Luca baietelul lui Consi
Marius baietelul lui poliana
Robert baietelul lui katik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

7 luni
RARES
DAVID
LUCA(puiu lu' mama)
MARIUS

6 luni
ROBI

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

quote:
Originally posted by larissa_79

Sa vedeti ce am patit ...eu cu apetit cam tinzand spre 0 si foarte surmenata si cu copil la tzatzi cand am citit eu ca am lipsa de acizi grasi am cumparat repde la sugestia Lidiei ulei de somon.( uitand ca ea a zis intr-un mesaj ca sporeste apetitul sexual). Si uite asa i-au eu vreo cateva zile si cum sotul meu era obosit de la job si se tot plangea hai sa ia si el....si uite asa am inceput sa ne iubim de mama mama de nu stiam ce ne-a apucat. Pe el ca pe el...dar pe mine? Intr-un final mi-am adus aminte si i-am redus sotului uleiul de somon.

Poze cu Alexia

la fel am patit si noi si totul ni se trage de la mamistefan

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna 6+

Fetelor ..."you made my day" ..cum zice englezul ..
chiar ati reusit sa ma bucurati ...asa de dimineata ..si la inceput de saptamina.
Si inca nu am inceput sa beau din cafeluta ..
Ma bucur mult ca functioneaza si la voi acest ulei minunat.

Asa ca haideti la o in ..
ca tare mi-a mers la inimioara ce am citit in dimineata asta .
Bine ati intrat in clubul mamicilor iubaretze ...
sper ca in curind sa fie o de .

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

mamidestefan unde ai citit ca banana da alergii la copii? Poti sa imi dai si mie sursa te rog frumos.
emilia tu ii dai cereale la aceiasi masa cu fructele? Alexei mananca seara 12 cupe de cereale iar in timpul zilei mananca fara probleme fructele si legumele si nici nu a luat spectaculos in greutate de cand ii dau cereale. Legat de dezobisnuitul de biberon ramane cum am vorbit ieri: rabdare, rabdare...tu pe el si nu el pe tine ca sa zic asa.
Babee Rebecca arata ca o domnisoara adevarata. E frumoasa foc iar costumul de baie e bestial.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Sabana pentru mine Herculane ar fi super!!!

Fetelor azi ma duc sa iau ulei de somon. Si o sa-i dau si sotului meu. Dar o sa-i spun ca e bun pentru imunitate, nu de alta, dar sa nu fie ranit in orgoliu...

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

buna dimineata! hop si eu la o cafeluta cu voi...sau la ceai cu consi!

sarbatoritilor!

am pus niste pozici noi cu iana ( ultimul album iana la 7 luni ) pt cine vrea sa vada!

va pupilesc!

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Mamidestefan du-te la posta si intereseaza-te ca nu e normal sa nu-ti vina.Noua ne-a venit in decembrie.Alocatia nu venea si cand s-a dus sotul i-au zis ca nu ne-a gasit postasul.acum am ous cerere sa ne vina din urma.
Par avem si noi, dar slabutz tare! Bine ca la sprancene o sa semene cu mine-deja se vad si sunt destul de groase!
sarbatoritilor de azi!

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput