Iasule, mandra cetate (50)
Raspunsuri - Pagina 6
Laura25 spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri!
am inteles si eu ca Poiata e cel mai bun, dar e si foarte ocupat, pleaca mult in strainatate si e foarte greu de gasit. Am apelat la o cunostinta de-a noastra care e medic de familie in Iasi si incearca sa ii faca tatalui meu o programare la el sau la alt medic.
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Darria spune:
Cenia, Ramonika si Andrea: multumesc frumos pt. raspunsuri
O sa-i dau mamicii adresa noastra sa citeasca ce ati scris.
Ramonika: ai memorie buna
O saptamana placuta tuturor si spor in ceea ce faceti
lgireada spune:
In primul rand salutari din Finlanda!
E frig si zapada aici ...
O intrebare de informare: de la ce varsta un bb se poate duce la cresa? ca tot veni vb de ele ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
adi69 spune:
Oooau,Liliana ai ajuns in Finlanda?!? Deja?
Cum a fost zborul? Pune te rog niste poze la semnatura la tine sa-mi clatesc si eu ochii cu niste zapadaaaa..te rog..
Gabriela,Catalina are 1.17 cm.Ce sedinta de casting,pt ce?
Ce mai face Octavian,i-a trecut supararea?Catalina mi-a actualizat lista de soti ieri,Octavian a ramas pe primul loc..hihi insa s-a schimbat cel de pe locul doi..nou intrat in lista..
Cenia,eu am tratat-o pe Catalina cu siropele homeopatice de la Boiron.I-am dat stodal pt tuse(mai bagam si nurofen la temperatura ) si i-a trecut in doua zile,mai sant pt gripa,raceala,rosu in gat sau raguseala.Intreaba-ti dr sau vezi pe net sau la o farmacie prospectele.Eu sant multumita de ele,Catalina nu a mai luat antibiotic de asta primavara.Acum facem imunizare si cu Septilin.
Elbi,felicitari!
Adriana si-atat...
lgireada spune:
Pai am ajuns asta noapte, nu am facut inca poze, dar pun sigur la semnatura cand am noutati ... Ziceai sa-ti clatesti ochii de zapada, ai idee ce ciudat e sa vezi zapada cat cuprinde privirea? E ciudat, e alba si atrage lumina ...
Liliana
Ramonika spune:
Lili - ma bucur ca ai ajuns cu bine vrem si no sa vedem poze si cu sotul daca se poate si cu ce e mai frumos pe acolo prin tara lui Mos Craciun...
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
adi69 spune:
quote:
Originally posted by lgireada
Pai am ajuns asta noapte, nu am facut inca poze, dar pun sigur la semnatura cand am noutati ... Ziceai sa-ti clatesti ochii de zapada, ai idee ce ciudat e sa vezi zapada cat cuprinde privirea? E ciudat, e alba si atrage lumina ...
Liliana
Stiu cum e ..si-mi place..la nebunie!Ti-am spus doar ca eu as emigra intr-o tara nordica..
Adriana si-atat...
lgireada spune:
Punem poze, cum sa nu? Numai oleak sa rezolv pb importante, gen inscriere la scoala si o sa fac si poze ...
Liliana
cenia spune:
Salut
Am fost la dr de fam si am cerut pe un ton autoritar(glumesc) exudat nazal, bucal si mi-a dat urina, coprocultura,si singe suplimentar!
Am dat o mie de telefoane (scuze Danna inca o data ca sunt neavenita si dau telefoane) sa intreb unde sa fac analize la copilasii mici, mici ca al meu.
Am fost la Medicover in galeriile St. cel Mare la etaj si cind colo doua fete cunoscute: asistentele care recoltau erau de la Spitalul de Copii de la Terapie intensiva, adica cele mai experimentate din Iasi la scos singe din vene de copil gras cum e al meu! A durat f putin, si colega mea de birou spunea ca i-a extras 6 sticlute fetitei ei de 4 ani la Pol. nr. 1.
Mi-a placut ca au fost expeditive.
Asadar daca aveti nevoie, va recomand...
La gradi Penilla sunt 8 copii la doua femei! si stau tot programul, ce pot sa recomand mai mult decit atit!? la 21 de copii sunt prea multi ca sa poata face fata o femeie. de asta la prinz e dublata ca sa ii poata hrani. cresa din Copou am vizitat-o. e vis-a vis de liceaul negruzzi in spatele facultatii de sport oarecum. administrator f tinar,e o tipa, deschisa, umbla toata ziua dupa sponsorizari ceea ce e super, dar tot institutie publica, multi copii, loc strimt ca au exact aceeasi metri patrati toate cresele din Iasi.
maryion spune:
quote:
Originally posted by cenia
Salut
Am fost la dr de fam si am cerut pe un ton autoritar(glumesc) exudat nazal, bucal si mi-a dat urina, coprocultura,si singe suplimentar!
Am dat o mie de telefoane (scuze Danna inca o data ca sunt neavenita si dau telefoane) sa intreb unde sa fac analize la copilasii mici, mici ca al meu.
Am fost la Medicover in galeriile St. cel Mare la etaj si cind colo doua fete cunoscute: asistentele care recoltau erau de la Spitalul de Copii de la Terapie intensiva, adica cele mai experimentate din Iasi la scos singe din vene de copil gras cum e al meu! A durat f putin, si colega mea de birou spunea ca i-a extras 6 sticlute fetitei ei de 4 ani la Pol. nr. 1.
Mi-a placut ca au fost expeditive.
Asadar daca aveti nevoie, va recomand...
La gradi Penilla sunt 8 copii la doua femei! si stau tot programul, ce pot sa recomand mai mult decit atit!? la 21 de copii sunt prea multi ca sa poata face fata o femeie. de asta la prinz e dublata ca sa ii poata hrani. cresa din Copou am vizitat-o. e vis-a vis de liceaul negruzzi in spatele facultatii de sport oarecum. administrator f tinar,e o tipa, deschisa, umbla toata ziua dupa sponsorizari ceea ce e super, dar tot institutie publica, multi copii, loc strimt ca au exact aceeasi metri patrati toate cresele din Iasi.
Si eu vreau sa va intreb referitor la analize pt bebe mici.
Al meu are 7 luni si am primit un set de analize.
Am inteles ca se poate lua doar din degetel.
Pe mine m-a trimis la SYNEVO tot pe Stefan cel Mare.
A auzit cineva de acest laborator?
Daca stiti un program de acolo sau un nr de telefon spuneti-mi si mie, va rog.
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)