Iasule, mandra cetate (50)
Raspunsuri - Pagina 7
Darria spune:
Liliana: bafta in ceea ce faci. Pana la urma vad ca te-ai hotarat pt. Finlanda, sper sa finalizezi si cu ce iti doresti cel mai mult
Cenia: multumim pt. informatie Mai avem un pic pana la analizele de la un anisor dar e bine de stiu.
Editare: Mary, uite site-ul lor:
http://www.synevo.ro/ro/contact.html
gasesti si pt. cel din Iasi
mai multe nu stiu.
lgireada spune:
Nu am idee de farmacii homeopate, dar magazin naturist fain aprovizionat gasesti in Piata Unirii: SaNature - parca se cheama.
Darria multumesc de urari! Finlanda acum e o chestie temporara, dureaza 3 luni. Ma intorc sigur in Ro sa dau licenta. Dupa nu se stie ce va fi ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Darria spune:
Alic: cred ca o sa gasesti in majoritatea farm. bine aprovizionate sau la mag. naturiste. Numai sa nu fie un produs greu de gasit.
Liliana: dupa.........Doamne Doamne stie ce sa fie
maryion spune:
quote:
Originally posted by Darria
Liliana: bafta in ceea ce faci. Pana la urma vad ca te-ai hotarat pt. Finlanda, sper sa finalizezi si cu ce iti doresti cel mai mult
Cenia: multumim pt. informatie Mai avem un pic pana la analizele de la un anisor dar e bine de stiu.
Editare: Mary, uite site-ul lor:
http://www.synevo.ro/ro/contact.html
gasesti si pt. cel din Iasi
mai multe nu stiu.
Multumim!
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)
Stefana spune:
quote:
Originally posted by alic
cine stie in ce farmacii din Iasi se gasesc remedii homeopate?
ALICe
Produse homeopate sunt la farmacia de langa cofetaria Timis (parca asa se cheama), de pe 7 Noiembrie, vizavi de fostul RC Star. Mai erau si la farmacia de la Super Copou, dar intr-o vreme nu mai adusesera.
Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
carmenp spune:
in tatarasi, undeva pe linga spitalul sf. maria este o farmacie cu remedii homeopate
edit, si la farmacia de pe sf. lazar, la parter sub omniasig
quote:
Originally posted by alic
cine stie in ce farmacii din Iasi se gasesc remedii homeopate?
ALICe
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
kisstherain999 spune:
Si eu vreau sa va intreb referitor la analize pt bebe mici.
Al meu are 7 luni si am primit un set de analize.
Am inteles ca se poate lua doar din degetel.
Pe mine m-a trimis la SYNEVO tot pe Stefan cel Mare.
A auzit cineva de acest laborator?
Daca stiti un program de acolo sau un nr de telefon spuneti-mi si mie, va rog.
[/quote]
Despre acest laborator spune si Cenia. Synevo e laboratorul de analize medicale din cadrul Medicover.
www.synevo.ro/ro/contact.html" target="_blank">Aici gasesti informatiile de care ai nevoie.
kiss
33+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
gabiarama spune:
Am vizitat cele 2 gradinite din Cantemir si Podu Ros.Inscrierile se fac ceva mai tirziu ,adica prin iunie ,dar mi-au spus sa mai trec si pe la jumatatea lui mai sa ma mai interesez .Mare lucru nu am putut vedea (ma refer la salile unde stau copilasii),insa am remarcat ca gradinita din Cantemir se afla in renovare partiala (parterul).Amindoua ar avea si spatiu verde pentru scot copiii afara ,insa cea din Podu Ros are si un miniparc , cu leagane ,balansoare .Nu stiu insa daca educatoarele scot copiii afara ,mai ales vara cind e mai cald .
La crese insa am fost dezamagita.La cea din PoduRos de cum am intrat am remarcat un miros tare ciudat , asemanator cu cel al prafului de stropit cartofii contra gindacilor.Iar la cea din Cantemir am vazut educatoarele care stateau afara la fumat ,asta pe la 9,30 .Primesc insa copii si de 1an si 8 luni , programul e de la 6 la 17 , vinerea pina la 16 .Primirea copiilor se face doar pina la 8,15 .Asta nu prea imi convine mie , dar se poate aranja pina la toamna sa imi invat copiii cu un anumit program de somn .
GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic