Iasule, mandra cetate (50)
Raspunsuri - Pagina 5
elbi spune:
am terminat sesiunea si inca foarte bine!!
sunt fericita si obosita!
vad ca iar discutati despre neurochirurgie.
laura, asa cum a spus si paula, prof. dr. poiata e foarte bun, ca ceri de la bucuresti. vino la spital si vb al meu cu el, daca vrei. e un dr super.
alergolog bun stiu ca era si in policlinica 1, la prof. dr. sinetchi.
numai bine!
cenia spune:
Salut,
Revin si eu cu durerile mele:David(1 an si 10 luni) are din nou muci si tuseste usor.
Abia ne-am revenit dupa o viroza puternica si am stat 2 saptamini fara nici un simptom, dar iata ca gradinita e de vina! Dr. mea pediatra nu iese din sablonul medicamenteleor compesate: si asta de 1 an: Eurespal,Pivalone, Rhinathiol. I-am dat telefon si m-am enervat ca altceva nu stie! prefer sa cumpar un medicament dar sa fie bun!
As dori sa imi spuneti va rog alte medicamente decit cele enumerate mai sus.
De asta spuneam ca as dori un alt dr.pediatru!
mariussimiuc spune:
Cenia,incearca Bioparox,dar e bine sa intrebi si dr.E un spray care se da in nas si gat. Noua ne-a facut bine.Plus Panadol si vitamina C.
Miha
GabrielaG spune:
Buna dimineata...eu dau cafeaua, ca vad ca azi sunteti somnorele...
Fetelor, multumesc pentru informatiile despre sala, sa vad ce raspunsuri mai primesc...
Felicitari fetelor si mamicilor care au terminat cu bine sesiunea...trebuie musai sarbatorit, chiar Dana, mi-e dor de o intalnire la tine, cu copii sau fara. Apropos dana sa stii ca am vazut cartile de vizita ale tale pe panoul de la Moldova Mall,(recunosc ca am incercat sa scot una, dar nu m-am priceput)
In rest suntem bine sanatosi, mulumim Domnului.
Cenia, si noi am folosit Bipoarox, e un spary care se poate da si in nas, are chestii speciale, una pt nas, una pt gurita. Eu iti ecomanda in continuare pe dr. Barbacariu, care acum s-a mutat in Alexandru, se face programare pentru consultatii si nu astepti asa mult ca la policilinica sau ca la alte cabinete. Iar din punct de vedere al profesionalismului si omaniei este deosebita.
Pupici ca trebyuie sa plec dupa Ocatvian,
Gabriela si baietii
ADi, mai am nevoie de un fotomodel, pt o sedinta de casting. Ce inaltime are Catalina?
gabiarama spune:
Salutari tuturor !
Imi cer scuze ca intru atit de rar pe aici ,dar va asigur ca de citit va citesc aproape in fiecare zi .
Multa sanatate mamicilor si piticilor bolnaviori
Eu vreau sa readuc in discutie un subiect care stiu ca s-a discutat de nenumarate ori ,dar e mai greu de cautat acum din urma .Ma refer la gradinite .Din vara ne vom muta la casa ,adica prin zona Bucium ,si as vrea sa gasesc ori o gradi particulara mai aproape care sa primeasca si copilasi de 2 ani ,dar cred ca mai mult ma intereseaza gradi si cresa de stat mai "bune" de prin Podu-Ros .Ce stiti de gradinita catolica din Bucium ? Ma intereseaza mai mult pretul , sincer ,dar bineinteles ca si celelalte aspecte vor ajuta la luarea unei decizii .Stiti cam pe unde e situata ?
GABI25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Darria spune:
Buna ziua.
Am o rugaminte: ce crese bune recomandati si care sa nu depaseasca 200 ron/luna?
Informatia este pt. o mamica de pe un alt forum. Are o fetita ce o sa implineasca 1,8 luni in septembrie. Este tarziu sa o inscrie acum?
Eu nu stiu ce sa-i raspund legat de crese si apelez la voi.
adi69 spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Adriana de unde iau reteta la ultimul tort de pe si atat?
Acela cu piscoturi...
Carmen
"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire
Am sa-ti trimit pe mail reteta.
Adriana si-atat...
cenia spune:
Salut
Sa raspund repede: gradinita Catolica Bucium primeste numai de la 4 ani.inscriere cu cel putin un an inainte! costa 400 ron parca. nu aveau transport inclus in pret.
Crese: 5 lei pe zi orice cresa din Iasi.nu recomand cele din P ros (cresa nr. 1 si cresa nr. 2)au 21 copii la o ingrijitoare. ei zic ca au doua, dar una vine dimineata la 5 si una la 12. prima pleaca la 13 si a doua la 18 deci tot una e pe tura. cresa mai libera cea din spatele garii Nicolina tel: 234760 cresa nr. 19
Gradi partiulara unde e David al meu: Centrul Penilla pe str. Spital Pascanu nr. 1 tel: 0332800812 d-na Lica (o d-na de treaba) costa 320 lei cu transport inclus (pe bucium sunt doi copii unul la 3 sarmale si unul la capat, asta fiind al meu!)
Daca aveti nelamuriri dati-mi mesaj!
A! daca iesiti f tirziu de la servici cresa saptaminala din P de Piatra si il iei seara acasa! sau il lasi o saptamina!
pa
la lac
niste poze
Ramonika spune:
mai e o cresa in cpou pe langa liceul negruzzi. nu stiu cat costa, merita intrebat. ca stiu ca daria sta in copou(?)
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
amironeanu spune:
Neatza!
Noi mergem la cresa din Tatarasi, la grupa mare, la d-na Jeni (pe care o recomand). Azi de exemplu erau 20 de copii, dar azi iarna erau si zile cu 14-15. Cenia are partial dretate. Fiecare grupa are 2 educatoare, un de dimineata pana la 13 si cea de-a doua de la 10-11 pana la terminarea programului. Dar pe langa ele la cresa din Tatarasi mai este o ingrijitoare si inca o educatoare care ajuta atunci cand este nevoie. Nu este o situatie ideala, dar eu sunt multumita, Stefania se simte bine si s-a integrat fara probleme. Dar depinde de la copil la copil. Am avut probleme si cu racelile (cu toate ca din septembrie i-am dat o singura data antibiotic), dar cred ca astfel de probleme apar indiferent la ce fel de cresa merge copilul.
Carmen, parca tu ai facut curatenie anul trecut cu Sky Clenner, nu? Ai mai colaborat cu ei, esti multumita in continuare?
Gabriela, tu te mai ocupi si de femei pentru curatenie? Ma bate un gand sa caut pe cineva, nu prea mai reusesc sa fac curatenie asa cum mi-as dori si am nevoie de ajutor.
O zi buna va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare