*Aspirante optimiste>20 ani (57)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Feteloooor, ce ma fac, ma ia racealaaa!!! Si tocmai azi cand ovulez!!! Mi-am luat tot felul de homeopate si am baut si ceaiuri...parca am si putina febra totusi... Off, sper sa fuga gripa de la mine!

Adaria, te-am trecut pe listuta. Sa fie cu noroc si sa vii cu vesti bune de la doctor! Sarcina usoara!

bebe?!

Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

si eu sunt racita dar sunt racita tare si asta e... luna asta am sarit peste ovulatie (cred!)am tras si eu cu naturiste cat am putut dar pe urma am trecut pe antibiotic ca nu mai puteam...asa ca luna asta e cam pierdutaasta e...

multa sanatate

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

teomaria: lasa TB, poate fi influentata de multe altele
la mine endometrul dupa ovulatie e de 12 mm si dr spune ca e ff bun
tu chiar ai endometrul de 22 mm???
ca numai la gravide e atat de mare!

eu sunt aproape sigura ca tu esti gravii deja!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaG spune:

Buna seara fete dragi!Am intrat sa va spun ca sunt graviduta.Azi am fost la medic si am confirmarea ecografica.Avem 5 sapt si 3 zile.Va doresc tuturor si ma rog la DD sa aveti parte de fericirea pe care o simt eu acum.Deci Ioana(numeioana) acum poti sa ma treci in listuta de gravidute.

LoredanaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

quote:
Originally posted by bubuleana

teomaria: lasa TB, poate fi influentata de multe altele
la mine endometrul dupa ovulatie e de 12 mm si dr spune ca e ff bun
tu chiar ai endometrul de 22 mm???
ca numai la gravide e atat de mare!

eu sunt aproape sigura ca tu esti gravii deja!

bubuleana

Tare-as vrea eu sa ai tu dreptate,da' sunt atatea care nu se potrivesc???Da' uite c-am s-o fac si pe asta pt voi, ca eu sunt sigura ca nu-i
Sa-ti mai zic si ca luna trecuta pe 3ian (Z21 aveam endometru 13mm )si abia in Z29 sau Z30 am ovulat?? - la alt ecograf ,alta doctorita - si la 14 DPO mi-a venit ciclu 5-6 zile ca de obicei, iar inainte de ciclu TB a scazut la 36,6, apoi la36,4??
Am uitat sa zic cat masoara "polipul"21,2/15mm
Esti o dulce

Loredana,felicitari si sa ai o sarcina usoara, fara probleme si un bebe sanatos tun

http://tt.lilypie.com/dZJyp2.png
Un zambet nu costa nimic, dar pretuieste atat de mult!
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

LOREDANA
Sa ai parte de un sanatos, si sa ne iei si pe noi la odisee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

Loredana felicitari!s-ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

teomaria: e posibil ca in luna de care vb sa fi ovulat de 2 ori...adik endometru de 12 mm l-am avut si eu tot in Z21. Deci la tine de 13 mm in Z21 e tot f bine si probabil ai mai avut inca o ovulatie mai tarzie in Z29-30...cine stie?...
of...numai natura stie ce face...in rest, ne dam si noi cu presupusu'

oricum e bine ca faci testul macar asa sa ma linistesti pe mine

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

Neata fetelor! M-am trezit pe la 5 si de atunci bantui prin casa.Acum mi-am facut o ,hai cine mai vine? Eu vreau sa fac testul dar sotul zice sa mai asteptam(s-a saturat sa ma vada dezamagita).Asa ca, continui sa sper: sanii sensibili si durerosi , din cand in cand dureri de burtik, TB 36,9(asa e de vreo 3 zile) si nici un fel de mucus(si aveam destul inainte de menstra). RALUK poate aplic azi metoda ta! Va pe toate si sa aveti o zi super!!!

http://tt.lilypie.com/DoU1p2.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

BUNA DIMINEATA!
WINTER orice vei face, eu sunt alaturi de tine! cand te simti pregatita, vei face testul, iar noi te vom sustine indiferent de rezultat. ma rog sa fie bine si sa ai un bebe in burtica.
fetelor, va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_ spune:

buna dim fetele optimiste
am pregatit o oala mare de cafea si va astept, dar vad ca inca mai dormiti la ora asta
eu sunt debusolata complect si definitiv, azi z 23 din 26, tb 37.2-37.3, dar recunosc ca la ora 6.20 am fost la baie dupa care m-am intos fuguta in pat la somnik, iar tb am luat-o la 9.30 cand m-am trezit...se pune sau nu???
au aparut durerile clare de burtika si pofta nebuna de dulce pe care o am innainte de a venit rusii...deci

Mergi la inceput