*Aspirante optimiste>20 ani (57)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Eu la doua din cele trei sarcini oprite in evolutie nu am avut nimic, nici o scurgere, nici o durere...Prima sarcina oprita in evolutie am descoperit la 12 sapt ca se oprise la 8 sapt. Ma dusesem la un simplu control....Sper sa nu fie cazul tau, Irlandeza, ca valoarea Bhcg pare sa fei in grafic. Ma rog sa fii bine

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Vad ca se vorbeste tare mult de stimulare,ce este ca mie nici un medic nu mia spus de asa ceva
mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

Buna fetelor! Ati scris asa de multtttt! Acum ma apuc de citit! Eu mi-am cumparat un test (Sure check) dar nu l-am facut .Am auzit ca se pozitiveaza mai greu asa ca mai astept.Sunt Z32 din 28 cred,aceleasi dureri de burtik si mai nou sanii ma deranjeaza din ce in ce mai mult. TB era 36,9. Sper la o minune,poate, poate ... Citesc din urma si revin! Vape toate!!!!!!!

http://tt.lilypie.com/DoU1p2.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Off, fetelor, citesc de 20min.ce-ati mai scris, ce-ati mai facut...Am fost la o eco si zice dr. ca am endometru 22mm, un folicul pe ovarul drept de 19 mm si ceva in cavitatea uterina care poate fi un polip, ceea ce poate impiedica nidatia...da' nu-i sigura si sa mai vin luni ca pana atunci s-ar mai putea elucida misterul, adica vedem clar daca am ovulat au ba.Ea zice c-ar trebui sa ovulez azi ,maine, da asta stiam si eu, nu-i nici o noutate.Am intrebat-o de ce nu s-a vazut la HSG polipul si de la ce s-ar fi putut forma, cica nu stie c-ar fi trebuit sa se vada, poate nu era performant ecograful .In concluzie stiu ca urmeaza sa ovulez si am un mucus fertil mult-mult, azi a aparut asa din senin, da' ovarele ma-nteapa numai un pic.
Baiu e ca mi-am vlaguit sotu si-a dat si ultima picatura din el ca de 2 saptamani incoace tot zic ca ovulez...'om vedea noi ce facem diseara
V-am pupat pe toate
PS Irlandeza, mie mi se par bune valorile si parca a crescut destul de bine de la ultima analiza.Tin pumnii stransi sa fie bine..si mai fa un test din cand in cand

http://tt.lilypie.com/dZJyp2.png
Un zambet nu costa nimic, dar pretuieste atat de mult!
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Winter, daca ai trecut de ziua cand trebuia sa-ti vina ciclu, atunci poti face testul, e unul f. bun.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

TEOMARIA stai linistita poate nu e nici un polip! Bine ar fi sa continuati cu ...nu se stie niciodata!Macar o data la 2 zile.Tin pumnii sa se prinda un !!! RAMONELLAse pare ca e de bine! Sa ne dai vesti bune!!! ADARIA FELICITARI!!! Si eu am dureri de burtik asa din cand in cand simt crampe usoare si sanii durerosi cam din Z28.Sper si eu la un !!! Te rog, poti sa descri putin durerile de burtik? ANCA ovulatia ne poate juca feste.Si eu am avut vreo 2 zile temp scazute dupa ov,Z21 si Z22,apoi am renuntat s-o mai iau cateva zile iar din Z28 se mentine intre 36,8-37.Eu zic sa iei temp in continuare.

http://tt.lilypie.com/DoU1p2.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

teomaria:nu m-am putut abtine sa nu-mi dau cu parerea
esti sigura ca nu esti insarcinata deja?? pt ca un endometru atat de mare nu prea exista inainte de ovulatie, iar polipul din uter nu-i cumva embrionul? eu te-as sfatui sa faci un test de sarcina urgent.

la ce dr mergi?
pupici

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Feteloooor, ce ma fac, ma ia racealaaa!!! Si tocmai azi cand ovulez!!! Mi-am luat tot felul de homeopate si am baut si ceaiuri...parca am si putina febra totusi... Off, sper sa fuga gripa de la mine!

Adaria, te-am trecut pe listuta. Sa fie cu noroc si sa vii cu vesti bune de la doctor! Sarcina usoara!

bebe?!

Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

TEOMARIA - asteptam rezultatul... Poate se lasa cu un .
Nu faci testul in seara asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

quote:
Originally posted by bubuleana

teomaria:nu m-am putut abtine sa nu-mi dau cu parerea
esti sigura ca nu esti insarcinata deja?? pt ca un endometru atat de mare nu prea exista inainte de ovulatie, iar polipul din uter nu-i cumva embrionul? eu te-as sfatui sa faci un test de sarcina urgent.

la ce dr mergi?
pupici

bubuleana

Pai si dr. m-a intrebat daca n-am facut test de sarcina si-am zis ca nu pt. ca de la HSG de pe 1 feb TB a fost intre 36,2-36,4, azi 36,3,iar la mine dupa ovulatie creste la36,8-37;deci n-are cum???

http://tt.lilypie.com/dZJyp2.png
Un zambet nu costa nimic, dar pretuieste atat de mult!
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti

Mergi la inceput