*Aspirante optimiste>20 ani (57)*
Lista aspirantelor optimiste care vor deveni mamici:
Victoria(Veronica), Gabela(Gabriela), Pepsica (Antonia), Pia (Oprina), Tumpi (Ionela), Codri (Codruta), MirelaV (Mirela), Alinuche(Alina), Cornelia1172 (Cornelia), Valentina G (Valentina Georgeta), Mariaa (Maria), Gabid (Gabriela), Salmida (Adia Florentina), Ioana1971 (Ioana), Speranta (Angelica), Robert (Robert si Alina), Ilie si Suzana (Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), Remy (Camela), OtiliaLia (Otilia), Lucia Munteanu (Manuela Lucia), Ilenya (Ileana), Camisv (Camelia), flory76 (Florentina-Iuliana), irinacodrina (Irina Codrina), gogosar (Natalia Anca), giugiuca (Irina), steliana04(Steliana), deca (Carmen), dinah (Elena), Anca Wish (Ana-Maria), Chi(Cristina), claudia123 (Claudia), asi (Stanca-Ioana), ardit(Afrodita), Alexa Ioana (Roxana), Felicia (Felicia), nounou (Florina), GeorgianaI (Georgiana), LindaG (Linda), danap ( Daniela), heleny (Heleny-Elena), Gabriela Elena (Gabriela Elena), Floran(Florina), Ileana (Ileana), Lumit (Luminita-Violeta), nicol78 (Elena-Nicoleta), pusichet (Ana Maria), Costi (Elena), Fanta (Stefana), elli(Manuela), andra10 (Andra), Salomea (Elena), Jonica (Ioana), Natalia26, dedi (Adela), ela2004 (Ionela), GildaT (Eleonora), puiusu(Oana), Anku (Anca Cerasela), danangie (Daniela Angela), luli ( Mirela), lauion (Laura), floarea de colt (Ana Maria), Carmen e ( Carmen ), Pmihaela (Elena Mihaela), dionisiade (Florentina), iepurila(Irina), Anca (Anca Mioara), Avalon (Adriana), Roxee (Raluca), adya(Adina), biancaxl (Bianca), zamfir.mel (Mihaela), Lauricipani (Laura-Alexandra), Carmen.cita (Carmen), Elenya m (Mihaela), Crinuta 71(Ioana), Ioana-Cristina (Ioana-Crisitna), Pis (Mihaela-Felicia), barbye (Mirela), diciu (Anda Gabriela & Paul Tiberiu), Madada(Daniela Florentina), Mirga (Mirela & Gabriel), danuta_c (Dana), adi95 (Andreea), marrina (Monia), cristabb (Mihaela Cristina), Mihaela V (Mihaela), didi-anda (Anda Ioana), simonette (Sanda), lucia_1 (Lucia Elena), georgiiana (Georgiiana Alina), Silvana Popovici (Iuliana Silvia), cami30 (Camelia Veronica), camy062004(Camelia), Dyana (Diana), stefaniaro (Stefania), motanik (Andra), iepumic (Anca), cornelianeli (Cornelia), adela achim (Maria-Adela), adiutza (Adina), kriss79 (Cristina), mmc_nd (Malina-Mihaela), florentin156 (Rodica), Aissa (Cristina), Danyalo (Elena-Daniela), ancuta_stan (Ancuta-Elena), Dana n (Daniela), danotino (Daniela Claudia), cherry22, antosit (Antoaneta), kla78 (Claudia), Andrusha(Andra), Tabitha (Ioana), Bibyrox (Rozalia), bubuleana (Georgiana), Irinush4u, miki-miki (Mihaela), BiancaB (Bianca), Mirela_1 (Mirela Carmen), nusy (Marinela), Daniela76 (Daniela Gabriela), Ionara23 (Ioana), geo ionita (Georgiana), Corinuk, Mary14 (Geanina Maria), Sadaf, Mica-mica (Mihaela), zozela (Marilena), BIENCUTA (Bianca), Miramar (Cosmina), carmencyta (Carmen-Mihaela), sorceress (Florina), mormelvio (Mihaela-Magdalena), alibebe (Alina), mihaStroescu(Mihaela), Ioanatugs (Ioana Tugs), Carmen_Marieta, pupesita (Mihaela) ,ayna (Corina), Stelutza_36, helga, oanademunck (Oana), didi-edi, iuca (Viorica), Moira, cris.do, Olivia26, leo_71 (LEONORA -OLTITIA), Sheritra (Adina), marryan, voicu_bebi, cicina, marianna, nucutza (Irina-Felicia), daciovi (Daciana), aurel_cris, turturica, ralu76, carmenpit, tumpidunki, Andrada.P, nushulica, mita.2000, Nadya, Alďż˝, Michellex, floriscris, brianna, MP_Julya, roxx, luy (Luiza), iliuta, helicom, claui, iazminn, poki, rox dox, clarissa, geany bc, mi_a, Zenobia, Nikunikalai, ancadragoman (Anca), andriushca (Andreea), Anaoi (Ioana), Kory (Mary), Carla28, Oana_2006, Micky2007, Lucia28, nichi, noela_ carmen, Laura Ioana, stancutza (Diana), PamELLA (Gabriela), Diulet12, Gabitzu37 (Gabi), maria08, CristinaSon, aweya, Truth, ariana1005, Iulica81, fify, oana_r(oana), Dasha, Miki-ki, Gabitoni, Ileana2000, mcrissa(Cristina-Daniela), alexia28 (Mihaela), Alysh, zisaCami (Elena-Camelia), cosmina78, olim, iubisimo, alina.z, numeioana, Aylla, Smaddy, fecian, AleDutulescu, madutza_bra, vrmoana, -andreea-, nebunica-zapacica, winter, ysa26, printesa_roz, corivio, bb_yasmi, irina_stef, iumosa, Moira, RGE, Monica11, andreutza23, teomaria, ade 7928, elena_mol(Elena), oana1177, geany25, Jovi, Adifle, Ami_79, BillyBilly, Denii mic, adinag, iulia25, Cocolyso, blueeyes2003(Mirela), Evy28, mBuca, doula, marig, ramona_jianu, baby_r7, kalosalina, katja, MIKUTA4, bebika, anne_ma, miezure, viriniana, tzuca74(Ioana).
-dutze foste aspirante:
iriss27 (Irina), danni, mari-lu, karra 80, alionushca(Aliona), loina_ln, claubd, tzontzonel, katthy (Ana Catalina), vas, Amely (Diana), gabiu (Gabriela), CHOWPERSA, Tanya(Elena Mihaela), Raza de Soare(Nicoleta), IULIABRAILA, chiquitita, addinel, Tmihaela(Mihaela), doxinu, musete (Laura-Lucia), andicu(Andreea), eseea(Felicia), kitty_nic (Cristina Valentina), Petit Ange, alina.a (Alina), lorinaoo1, amameda(Meda), AndraZ (Andra), oanabbb, Olguttza, danutza2, estecri (Sorina), claucia (Claudia-Ioana), Alinutzaa, simo_al_jaafari, Oana T (Oana), Anculici, Luna1, mychydutza, july_g (Iulia), lachione (Mihaela Laura), brabe, oanaonyx(Oana), Betty78, Aniast72 (Andreea),valicutza (Valentina), selina-d, thea_m (Teodora), laviniaN (Lavinia), mirella76, Sim_Stoian, NanaMotoc, toma_lly (Alina), Marunzika (Ana Maria), Irinabobe, cristina85ss, Lulu77 (Alina Mariana), danielaradu, Danielle02, emma76, moldoveanca, Laurici_27, adimercedes (Adriana), Sheherezada(Florentina), catty (catalina), Liana30 (Mariana), Adhnana (Caterina), oana_oana26, Irlandeza (Marinela), AlinucaT, Adaria, LoredanaG, Ramonella, ache.
foste aspirante:
mishi(Mihaela), dandana(Daniela), RO-ANA(Liliana), mexxa (Andreea), Madyn (Nicoleta - Magdalena), nastad(Doina), Karula (Raluca), romaniaau(Florina), dariana (Aurora Cristina), Alisia (Alina), Annaa(Ana Aurica), martha78 (Mihaela), Ionica, alina constantin(Alina Ioana), floricika (Florentina), anangel_lexi(Alexandra), osna(Svetlana), mamiFlori, Beatrix(Melania), Georox, Amy-@my, Mirona(Mirona), Lorym, Simo29(Simona), Dbunny, danita, Dacicica(Daciana), gheorlan (Simona), RUXMAX(Ruxandra), Bety(Beatrice), ingeras26a(Andreea), alydumy(Valentina), kateryna(Elena-Georgiana), marinar(Marina), TERBITZA(Florina), Elise, nanuk(Gabi)Cristinna(Cristina), aventura, monica_b, Alinatxa (Alina)
Sfinte Antoane, mângâietorul sufletelor mâhnite, priveste cu îndurare si vezi cum traiesc în întristare, pentru ca Dumnezeu nu mi-a dat harul de a deveni si eu mama, sau daca devin, îmi curma bucuria, luându-mi copilul de la sân. Copiii sunt legatura de iubire dintre soti: mijloceste, deci pentru mine la Domnul, ca El sa ne mângâie cu un copil si sa ni-l tina în viata.
Eu fagaduiesc ca îl voi creste si educa în frica lui Dumnezeu. Sfinte Antoane, pentru dragostea pe care ai avut-o fata de Pruncul Isus, dobândeste-mi acest har. Iar daca Dumnezeu a hotarât altfel, usureaza-ne, mie si sotului meu traiul, cu haruri deosebite, ca sa fim pururi resemnati în vointa lui Dumnezeu si sa ne folosim de starea noastra pentru a spori faptele bune în folosul aproapelui. Amin.
Tatal nostru, Carele esti in ceruri, sfinteasca-se numele Tau, vie imparatia Ta,faca-se voia Ta precum in cer asa si pe pamant. Painea nostra cea de toate zilele da-ne-o noua astazi. Si ne iarta noua gresalele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Si nu ne duce pe noi in ispita, ci ne izbaveste de cel rau. Ca a Ta este imparatia si puterea si slava, a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Bucura-te Maria, cea plina de har,
Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si Binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus,
Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, Roaga-Te pt noi pacatosii,
Acum si-n ceasul mortii noastre,
Amin.
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor,
Amin
Link-uri utile (adunate de la aspirantele, gravidutele si mamicile de pe forum):
Index subiecte = Analize,ecografii,teste,proceduri,medici,spitale etc.
Incompatibilitatea de grupe sanguine intre soti
Planul greutatii pe timpul sarcinii
alimente interzise in sarcina
www.health.state.mn.us/wrtk/handbook.html" target="_blank">poze cu bb in burtica, in diferite saptamani
filmulet dezvoltare bb
www.pregnancycheck.com/pregnancy-ultrasound.html" target="_blank">ecografii diferite varste sarcina
126 zile concediu pre- si postnatal
lista bagaj spital
Arian-despre: TB, ovulatie, endometru, corp galben, foliculi, nastere provocata, sindrom premenstrual, monitorizare, administrare Utrogestan, rubeola, etc
Mav-Despre fertilitatea masculina
Adrese utile:
Calculator de ovulatie
www.fertility.com/Images/BasalChart_celsius_tcm38-1839.pdf" target="_blank">Tabel monitorizare TB
www.fertilityfriend.com/HelpCenter/FFBook/ffhandbook.pdf" target="_blank">Urmarirea fertilitatii - carticica PDF
www.pinelandpress.com/faq/hpt.html" target="_blank">Despre testele de sarcinawww.fertilityfriend.com/" target="_blank">
www.fertilityfriend.com
http://lilypie.com/trying_to_conceive.php
www.emedicine.com/med/topic3239.htm" target="_blank">nasterea naturala
www.emedicine.com/med/topic3283.htm" target="_blank">cezariana
www.behindthename.com/" target="_blank">semnificatii nume
www.presspro-gineco.ro/articole/ginecologie-106.php" target="_blank">Consecinte ale tulburarilor menstruale în viata genitala a femeii
www.copilasul.com/viitoarea-mama-nasterea/1/OVULATIA---CICLUL-OVARIAN-BM-COM.php" target="_blank">ovulatia-ciclul ovarian
www.pregnancy-weekbyweek.com/pregnancy-week-1-and-2.htm" target="_blank">sarcina- saptamana cu saptamana
www.obfocus.com/questions/qanda7.htm" target="_blank">BHCG
www.acegraphics.com.au/articles/dietsch01.html" target="_blank">analize si riscuri
calculator sarcina
www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea" target="_blank">greutate si cm fat
normal anatomy
Haideti, gravidute, spre odisee inainte!!
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Raspunsuri
numeioana spune:
Anne_Ma, multumim pentru vot!
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
kory spune:
Ce fac fetele?Mult noroc in noul capitol!
Am observat ca spre seara se vb de , de pozitii.
Pai sa va zic eu ca nici numai stiu ce pozitie sa adopt dupa.
Vreo 8 luni am stat cu picioarele sus, si mai si adormeam asa, de-mi amorteau picioarele, acum de doua luni incerc sa stau relaxata pe spate, dar cred ca in seara asta dupa o sa stau pe burta, chiar daca stiu ca am uter normal.
Mary
In asteptarea puiutului nostru
http://tt.lilypie.com/TyCKp2.png[/img][/link]
katja spune:
fetelor, am o nelamurire... De doua zile mi se intampla ceva ciudat... pe seara incep sa am ameteli (ma clatin) si stare de voma (nu vomit, in schimb mi se face piele de gaina din cuza starii si mancarea imi vine in gat). Anemica nu-s, de mancat manac bine si nu ratez nicio masa. Nu vreau sa ma gandesc la sarcina ca sa nu-mi fac sperante... mai ales ca stiu, ca la ovulatie, Z10 am avut un folicul doar de 14 iar ED era mic si amarat... De la ce pot fi starile astea?
irlandeza spune:
Poate esti prea obosita? Sau ai probleme cu fierea, ca de acolo mai vin starile de voma.
Noi 2 singurei
katja spune:
Da, s-ar putea... Desi numai cu fierea nu mai aveam probleme... pe bune! Ma gandesc la fel si fel de lucruri... Cumnata mea, de exemplu, a ramas insarcinata dintr-un folicul de 8mm... Nu stiu ce sa cred... Oricum, starile pe care le am sunt super naspa! Ditamai femeia care se clatina de pe picioare... arata super weird!
irina_stef spune:
felicitari ptr noua gravidutza!sarcina usoara bebe sanatos si nastere la timp!
Mai fetelor de stat cu picioare in sus nu stau ca...imi ingheata picioarele pe perete si sa stau in pozitie de lumanare asa mult nu ma tzine ca nu-s nici pe departe vreo gimnasta.dar la altceva vreau eu sa ma refer,eu una m-am saturat de fiecare data noi (adica eu cu sotul meu)nu o mai facem decat asa pozitia din mosi stramosi ca sa se duca gigeii bine acolo.alta pozitie nu mai vreau ,adica imi e cam frica sa adoptam alta pozitie ca daca nu e buna ptr conceput.voi cum mai faceti?
nici nu sunt indiscreta nu-i asa?
http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!
-IRINA-
Laura Ioana spune:
Irina noi, aproape de final, ne intoarcem in pozitia din "mosi stramosi"
Anne_Ma la uter retrovers se sta pe burta cu o perna sub bazin. Si eu stau cate o ora si ceva cu perna sub fund Punem un film la dvd si asa stau
Poze Laura
didi-anda spune:
Irina, iti raspund eu: in toate pozitiile care le vrem atunci . dupa, stau pe putin 30 de minute cu o perna sub fund. cu picioarele pe pereti am mai stat, dar fiindca era rece, imi trebuia sa merg la baie, asa ca, am renuntat. intr-un timp, ma tinea sotul, ca doar trebuia sa se implice si el mai mult , nu?
Katja sper sa te simti bine si sa fie un bebe mic la tine in burtica.
Bun venit noilor aspirante!
Fetelor, va pup pe toate!
irina_stef spune:
LAURICI! Acum ca tot am luat-o pe cai sexuale(sper sa nu se supere nimeni),dupa ce faci o data se mai poate face in continuare?imi e cam rusine dar hai sa fiu mai explicita,deci dupa prima ejaculare se mai poate continua cu sau trebuie oprit tot spectacolul ca sa nu scoata gigeii in timp ce face asa barbatul...stiti voi(hai ca am inebunit de tot)eram eu dusa dar acum is chiar plecata de tot!
http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!
ps:DIDI LA ASTA CU SOTUL NU M-AM GANDIT,SA MA TINA EL DE PICIOARE.bravo fata
-IRINA-