***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Frumoasa burtik a ta Andrada. ...ai vazut ce a zis si Sanda Ladosi ca a dobindit burtica abia in ultima luna.. ASa ca de acum o sa vezi ca o sa prinda avint !
Eu una nu-mi fac griji , e bine asa ca pot sa-mi desfasor actrivitatea la munca fara sa gafai prea tare !

25+

salve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Andrada multumim pt informatii! Punele si pe prima pagina pt mamicile care intra mai rar!!
Mama .... pe mine ma apuca groaza cand ma uit la pozele tale ... am luat 11 kg si am o burtica...

cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

De poza asta ce ziceti? e posibil asa ceva...
nu e a meu, am vazut-o pe webshots :)

salve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

chiar ca ti-a crescut burtica andrada! bine ca e tot mica in comparatie cu a mea, insa fata de prima poza...clar se vede ca sunteti 2 acum!
Pauly, gata mancarea? eu am si terminat de mancat deja...

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

yoyoyo...ce frumos..abia astept sa se vada si talpa piciorusului lui stefanel...

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Yoyoyo am vazut si eu pozele daca nu te superi, dar aia cu piciorusul e super chiar daca e trucata.O am si eu nu mai stiu de pe unde si am analizat-o cu sotul meu.

Byu 23 cu

Mergi la inceput

byu, nu stiu daca e trucata sau nu poza respectiva, dar prietena mea zicea ca mai pe la sfarsitul sarcinii cand se mai intindea copilasul se vedea clar prin piele ca e manuta, sau piciorus..efectiv i se deforma burtica

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Misto pozica cu talpita!Oare e pe bune?

Andrada, eu am plecat de la 49 kg si a, 1.65.Deci.....

Eram slabuta e adevarat, nu chiar moarta!

27+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Am bagat ceva carnita de pui la cuptor la punga magica cu legume si dogorea cuptorul!Mi-adat Davidutu una de nu m-am vazut!A simti caldura si nu-i place!
27+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

da e adevarat ca se poate vedea o deformare....insa nu ce am vazut noi acolo adica este foarte clar ca e trucata.priveste cu atentie piciorusul 1:este mult prea mare....2:uite la distanta dintre planta si falange.....

Byu 23 cu

Mergi la inceput