***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)
Raspunsuri - Pagina 17
byu spune:
Si voi va plangeti de greutate?
Eu am pus 6kg pana acum si toata lumea zice ca am mai mult de 5 luni![]()
Byu
23 cu
pauly spune:
dianalaura si eu am papat deja...asa bine mi-o picat.![]()
yoyoyo ii super poza....ii de-a dreptul minunata.
23+
Riana Alessya
Arthurana spune:
Fetelor,
De aseara am intepenit de spate. Pot sa merg dar nu pot sa ma aplec.
Bineinteles ca tre'sa ma duc la servici azi, si sa stau in picioare, dar ma gandeam ca poate ma ajutati si pe mine cu un sfat, un tratament naturist sau ceva care sa ma ajute. Am stat cu pernuta cu apa calda pe spate toata seara...vad ca nu trece. Eu inainte luam 2-3 zile Voltaren si trecea dar in sarcin nu e voia.
Va pup
Alyna24 spune:
Se pare ca nu prea mai e nimeni, asa ca ...va zic:O SEARA PLACUTA SI WEEK-END PLACUT TUTUROR!
pe burtici
27+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
dianalaura spune:
Pai daca a plecat andrada in oras...mica la munte...dideip parca si ea la munte...dar acusi acusi tre sa apara motannel si japonezele noastre, ralucami si elteka..![]()
diana
26+
STEFAN
bebe
poze
dianalaura spune:
ziceam ca de aceea e asa liniste pe aici pe forum..si mai tre sa apara si kay
diana
26+
STEFAN
bebe
poze
dianalaura spune:
MAI FETELOR, DA CHIAR NIMENI NIMENI!
Pe cand vine Andrada din oras curioasa sa vada ce am mai scris...nu o sa gaseasca mai nimic, si o sa se supere pe noi!
De fapt a inceput weekendul...si eu am fost iesita de la calc, a venit sotul meu de la munca, i-am dat mancare, am mai pove un pic cu el si acum eu tot la calculator, el in pat la TV.
diana
26+
STEFAN
bebe
poze
ancamari spune:
Arthurana, in afara de stat la caldura + cu caldura la spate si repaos in pat nu prea ai ce face. Sigur e ca nu ai voie voltaren, ben-gay sau alte geluri care ajuta mult in asemenea cazuri. Si eu m-am chinuit cu dureri din astea de spate si de picior cam 6 saptamani pt ca eu nu le-am bagat in seama de la inceput si s-au acutizat. Ca tratament naturist mi-a zis dr sa incerc cu prisnite cu mustar alb dar nu am reusit sa aplic asa ceva. Nu am reusit cu tot cu ajutorul sotului, pt ca sg nu poti. Am mai si citit pe net ca poate provoca arsuri si am renuntat. Cred ca si dormitul pe partea stanga ajuta. Si anumite miscari usoare (gimnastica speciala practicata zilnic ajuta) dar eu deja intepenisem rau de tot si plangeam de durere la orice miscrae si nu mi-a mai ars de gimnastica. Sa nu mai ridici/cari greutati si sa nu umbli prin frig ca astia sunt factorii favorizanti pt durerile de spate.
Am reusit sa citesc tot ce ati scris dar sunt deja obosita si nu mai stiu daca mai aveam ceva de comunicat sau nu. Scuze, am avut o zi naspa (pana la 6 cand am ajuns nu am mancat nimic si am depus si efort, ma durea si burta). O sa fiu cu voi mai des sapt viitoare pt ca a trebuit sa-mi iau concediu deoarece se intoarce colega mea de birou chiar daca uneia din fetitele ei nu i-a trecut inca scarlatina. Cica si-ar fi obtinut aviz de la dr ca poate sa intre in colectivitate. Dar eu stiu de la ea ca nu si-a facut analiza pt streptococ hemolitic (cred ca de grupa A e asta care se localizeaza in gat), mi-a zis ieri ca nu a avut timp; pe de alta parte se plictiseste acasa si isi lasa copiii cu maica-sa pt ca i-a ajuns de atata ingrijit la ei. Mie nu mi se pare o atitudine normala. Mai ales ca ea nu prea are mult de munca la serviciu in timp ce eu am o gramada si din cauza asta am muncit foarte mult sapt asta (banuiam ca va trebui sa-mi iau concediu) si cand o sa ma intorc cred ca o sa gasesc si mai mult de lucru pt ca ea nu e in stare sa-mi tina locul. Dar daca femeia vrea sa vina la serviciu, cine poate s-o impiedice? Imi strica tot programul chestia asta.
Anca, 26s+
Andrei Cristian
eimotto spune:
Am tras si eu putin cu okiu pe aici... ;liniste mare
eu recunosc ca a venit sotu si vreau sa mnai stau cu el, i-am dat chiar si o mana de ajutor sa bagam un pui la cuptor, am pregatit de o salata....
Va pup si va doresc un we placut si linistit
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
28+
Fasolica din burtica si Poze