***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (29)
Raspunsuri - Pagina 18
pauly spune:
fetele am si eu o intrebare.cum fac sa maschez linkul de sub semnatura mea...vreau sa scriu bebelina mea si sa apara tickerul.
23+
Riana Alessya
http://bd.lilypie.com/1bkup2.png
mary_lou spune:
Kay,unde esti ca tu ,de obicei,esti mai nocturna ca si mine?
Fetelor,eu pot sa va zic ca utrogestan am luat inca din luna a doua si continui sa iau,6/zi si pana acum nu am avut reactii adverse.
Dr Albu,daca il stiti,este un dr bun din Buc chiar m-a laudat la amniocenteza ca am continuat cu utrogestanul,mi-a zis ca ajuta mult sarcina,nu stiu in ce fel.Eu nu pot sa le introduc vaginal din cauza cerclajului si deci le iau oral,ma ametesc un timp dupa care trece!
Eu nu am voie sa ies din casa,ies doar sambata cu sotul la cumparaturi la carrefour si in rest numai in casa,deja m-am obisnuit cu toate ca mi-e greu cand ma uit pe balcon(am marea in spatele blocului si e super privelistea)si-mi vad masina in parcare,de fapt,singura din parcare,asta e,pana in iulie dupa cezariana nu am ce face!
Ma bucur ca va am pe voi,va citesc si trece timpul mai repede.
poze
22+
Patrick
eimotto spune:
Pauli scrii asa
[ url = " http://bd.lilypie.com/1bkup2.png " ]Bebe Rianna[ / url]
Dar scoti space-urile pe care le-am pus (8)
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
28+
Fasolica din burtica si Poze
pauly spune:
am reusit 
eimotto
la tine.
mary_lou te cred ca ii greu sa stai numai in casa, dar conteaza sa fie bebe bine.daca mai intri pe la noi..trece timpul mai usor.
23+
Riana Alessya
bebelina mea
mary_lou spune:
Pauly,am incercat si eu sa te ajut sa pui pozele bebelinei tale dar la vizualizare imi aparea "bebelina mea",a fost buna ideea cu spatiile,bravo.
poze
23+
Patrick
Motannel spune:
Dianalaura,chiar am aparut! Sunt pe aici de vreo 2-3 ore, insa am mai vorbit si la telefon (cam mult) cu diverse rude si oricum nu raspund nimic pana nu citesc tot! Si am avut de citit 11 pagini!
E adevarat ca am constatat o scadere a ritmului de scriere! Se vede ca lumea petrece in week-end! De luni se reia scrisul furtunos?!?
Andrada, imi pare rau petru prietena ta!
Si eu am luat pana acum 5,5 kg. Aproape 6 si sunt in sapt 27. Dar ... hai sa declar si eu ... eu am plecat suprapoderala dinainte sa raman insarcinata! La 1,76m aveam 87 kg. Deci acum am 92 si un pic. Tare ma rog sa nu prind suta de kile! Cand va aud pe voi ca aveti 70 de kg imi vine sa rad caci eu nici inainte de burtica nu aveam atat! Andrada, tu ai o burtica tare draguta! Stai linistita ... se vede foarte bine!
Vad ca ma necajiti ... eu am fost prima care m-am plans ca nu mai rezist la baie si ca mi-a fost rau si atunci toate mi-ati sustinut moralul ... ca e normal ... ca gravidutele nu prea mai fac baita ... si acum vad ca de fapt voi faceti si baita cu spuma, in timp ce eu doar ma dusez!
Oricum ... mai sunt doar 13 saptamani si vine Teodora!
Nu mai tin minte ce sa scriu! 9deh ... ma apasa sarcina pe creier! ![]()
Mai citesc si revin!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
26+,
Teodora
andradap spune:
FETELOR...M-AM INTORS!!!! 
Sa-nceapa DEZMATZUL si sa curga MESAJELE pe forum!!!
Sunteti obosite? Dormiti??? 
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
andradap spune:
PUN POZA ca sa vedeti cum m-am aranjat... ![]()
Asa am iesit in oras!!!![]()
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio
andradap spune:
Fetelor...dar recunosc ca am fost socata cand am intrat pe forum si am vazut ca s-a ajuns la pag. 11 (sau 12???...in fine, nu conteaza). Chiar AM CREZUT ca ati deschis capitol nou si ca ati ajuns la pag. asta... Doar o pagina in atatea ore?? Oooof... putin...putin....
Ancamari, ma bucur ca o sa ne intalnim mai des... 
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
27+ cu
Antonio