Mamici de martie-aprilie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Neatza si de la mine, mai pe la pranz asa, ca io dorm ca sacul

Arrisa, tocmai ce auzisem aseara despre anul porcului cum ca va fi marcat de conflicte zonale si nu numai....oricum ce ai zis tu ne mai incurajeaza totusi.

Eliana, nu mai numara zilele....stai la coada pana iti vine randul...ca suntem mai multe inaintea ta

Camitu, iei Ca la recomandarea medicului? eu stiam ca provoaca contractii calciul, sper sa nu vb aiurea

Noi suntem bine sanatosi amandoi, dormim bine si mult...ma cam trezesc cu burta sifonata, sper ca nu il stalcesc prea tare pe bebe ca se pare ca ma rasucesc sa dorm mai mult pe burta, deh, vechile obiceiuri.

Eu zilele astea ma gandeam oare cum o fi sa te apuce nascutu?
Oare o sa ma prind ca tb sa merg la spital? eu contractii nu am avut pana acu, nu stiu ce sunt alea....sau poate am avut si nu m-am prins....oare o sa ajung la 40 de sapt si o sa tot stau sa numar zilele si sa caut semne acolo unde nu sunt? Sau poate ma trezesc intr-o noapte uda toata? Mi-ar fi mai simplu daca ar fi brusc si evident....si daca se poate si fara sa ma doara.....uff... numa prostii de astea am in cap de cateva zile.... daca ma apuca si nu ma prind

roxana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Ceau fetelor,
Karra Eu cand racesc imi fac ceai din lamaie adica tai o lamaie cu tot cu coaja in cubulete si o arunc in apa care fierbe apoi opresc focul, acopar circa 5 min si dupa aceea indulcesc cu multa miere de albine. Are efect desi nu e foarte gustos.
Sper sa iti treaca repede gatul.
Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Chiar la rand nu pot sa stau... tot ma bag in fata, niste zile macar...
Da'-mi place sa numar zilele... cand vad ca raman tot mai putine pana la termenu' limita

O sa te prinzi intr-un final ca nasti... ori ti se rupe apa, ori iti curge sange... ori te doare prea tare si nu mai poti sta in nici un fel... O sa afli atunci care's contractiile... vin si pleaca... Si ajungi, ca mine, la spital cu juma' de ora inainte sa nasti

Eliana & (34 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor!
Ma plictisesc. Tebuia sa am musafiri care s-au lasat asteptati si acum nici nu mai vin. M-am suparat rau pe ei. Ca puteam organiza altceva. Si asa ma asteapta o saptamana de stat in casa. Am fost doar la biserica dimineata. Asa ca probabil ma voi duce sa fac mancare.

ELYANNE- chiar asa mai stai la rand. Trebuie sa nasti cat mai aproape de termen sa ai bebei puternici. Deci pofta buna la cremsnit si apoi in patuc.

DOINA.TODOR- nu mai fi suparata. Si eu sunt o mamica mica si cu un bebe mare. Iar cu dormitul avem mai toate aceeasi problema. Legat de pernele pe sub burta si intre picioare chiar ajuta dar cand ma intorc uit de ele si zboara in toate partile: si pe jos, si pe partea de pat a sotului... El mi le mai aseaza cand observa dar e stresant.

KARRA80- poti incerca si cartofi cruzi rasi si stropiti cu putin spirt pe care ti-i legi intr-o esarfa la gat. Sau ceai de coji de ceapa uscata . Dar mie mi se pare prea gretos.

ROXANICI- si eu iau Ca de o luna si nu am avut contractii.

Mi-am luat ceai de frunze de zmeur. De maine ma apuc de baut. Chiar o avea efect? Iar la gust cum este? ca daca e rau ma cunosc si nu voi bea prea mult. A, pe prospect nu scrie ca ar ajuta la nastere. E indicat pt diferite chestii ale aparatului urinar. Cel putin asa scria.

Mi-a mai trecut frica de nastere. Tocmai am vazut o serie din BIRTH STORIES pe zone reality si alea nu stiau cum sa faca sa nasca acasa cu moasa. Bine ca tot la spital au ajuns dar mi s-au parut destul de curajoase. Ba mai era una (cam nebuna zic eu) care pregatise sa nasca acasa, intr-o piscina gonflabila si sa participe si cei 4 copii (toti sub 12-13 ani). Si ea a nascut tot la spital din cauza tensiunii f mari. Dar le-a aratat caseta copiilor. Eu nu cred ca as face asta. Pai ce parere o fi avut ala mic de 4 ani cand a vazut pe unde iese bebe, cum tipa mama .... Dar poate ca la ei vorbindu-se de multa vreme despre toate astea nu-i chiar asa ciudat.
Pana la urma ideea e ca se poate intampla orice si ca nu mai depinde de noi. Asa cum se poate ca totul sa mearga f bine si sa ajungem repede cu puii acasa.

Va rog mai informati-ma despre tarife.... Mai ales la Filantropia daca se poate.

Si as mai avea o rugaminte. Am mai scris eu o data. Scrieti si medicul cu care veti naste, si unde ca sa nu se mai intample ca in cazul Mirandolinei. Plus ca poate ne intalnim prin maternitate.

Va urez o duminica placuta tuturor.

pentru fetele ce vor naste in curand.

37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

Noi raportam o zi buna, cam frigut pe-afara ce-i drept.Am iesit si noi, i-am lut puiutei cos, de la baby care pt carat in primele luni si cadita cu suport.Suntem tare bucurosi cd ne uitam la ele.

Ce sa zic hainutele pe care mi le-a luat mama sunt absolut ...superbe.A cumparat multe seturi, de camasute, pantalonasi, body-uri, caciulite, botosei.etc.Am paturici, prosopel si un port-bb fain cu sapca si botosei.Am mers si i-am luat si cercei printesei, sa-i facem gauri imediat cd o scoatem din maternitate.Mai avem cateva chestiuni, inclusiv patutul, pe care le vom lua la inceputul lui martie.Si apoi....asteptare...sa de-a DUMNEZEU sa iasa bine totul.

ABSOLUTA te interneaza in ziua in care iti face si operatia.

GABDYD, da nervii si starile de stress si agiatie produc contractii.asa ca trebuie sa stam cat mai calme, asa ca sa nu stricam totul acum la final.

ARISSA, tu ai pbl cu tensiunea?Da, tensiometrul de regula , iti indica val relativ diferite.Important este sa-ti faci media.Eu, uite cum procedez, stau linistita cu putin tp inainte sa-mi iau tensiunea, si verific de 2 ori.De regula, nici cele de la medicul de fam nu sunt grozave..Eu am ori 11/6 ori 12/6.Nu stiu cd merg la gineco cred ca imi mai scade de emotii, am ori 11 ori 10.Important este sa nu sara de 14/9.

Va pupic acum si mai vb maine.Merg sa ma intindun pic langa sot, caci ma simt cam obosita!!!

Azi am intrat in 34 de saptamani.Asa ca o sa schimb si semnatura!!!!

adina 33ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ma chinui sa tin cont de sfatul dat noua de Ana si nu reusesc. Sunt in continuu trista. Intampinam niste probleme in familie si nu reusesc sa ma detasez de ele (multumesc fetelor care au intrebat ), cu toate ca ar trebui. Voi cauta metode de abatere a gandurilor negative... In rest, ma bucur sa mai adaug cate o saptamana, asa se apropie din ce in ce mai mult termenul.

Rebiana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Multumesc de sfaturi...deocamdata m dat cu ceai si lamaie si cu lapte cald cu ou.....sper sa nu ma apuce mai tare mai ales acuma la sf.....

Elyannelasa AMR ca avem noi de numarat doamne ajuta sa mai poti numara mult peste 36 de sapt..

Roxanici si eu am luat Ca si nu am avut contractii mai des ca inante pot spune ca am avut chiar mai rar si asa cum zice cineva mai mult de emotii sau la stres si nervi.

Hainutzele eu le-am spalat cu detergentul normal si am un balsam pt bebelusi cu dezifectanct scrie cica pe el si ala l-am folosit...dar le-am bagat la un program la masina de spalare rapida ca nu erau murdare si nu a durat mult....

Cam atat...maine mergemm la control sa-mi faca si un cotrol pe calul balan sa vedem cum stam...ne dilatam sau inca nu.... si sa-mi faca si analiza pt streptococ B si apoi o sa treb sa-mi fac si eu analiza pt anticorpi antirh ca a zis medicul ca are nev de ea la spital sa-mi poata face vacinul ce se da dupa nastere ca ai mei au iesit tot negativi pe perioada sarcinii fiind primul copil.

Karra 36+ MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Ghibuadina, nu am avut probleme reale cu tensiunea, insa am edeme destul de mari si vreau sa o monitorizez. Toata sarcina am avut 11 cu 6-7, iar de vreo doua saptamani a urcat la 13 cu 6 si asa este in mod constant. Azi cred ca nu am luat-o corect, de-mi arata valori asa de diferite.

roxanici, intr-adevar despre 2007 se prevede ca va fi un an dificil, cu inundatii, cutremure si conflicte, insa bebelusii nascuti in acest an se pare ca vor fi norocosi si vor avea drumuri in viata mai usoare.

Azi am stat toata ziua cu picioarele cocotate pe o paturica, parca mi s-au mai retras edemele, desi tot nu mi se cunoaste prea bine osul piciorului. Dar nu cred ca as putea sa stau zilnic asa.

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna -utelor,

Nu am mai intrat d e2 zile....m-am simtit foarte obosita am avut si ceva contractii....si am stat mai mult in pat...

Ma simt din ce in ce mai obosita....mai grea/...ma intorc greu in pat....obosesc dupa dus....ca si dupa o zi lunga de serviciu...

Marti am control la medic...si azis ca o sa-mi verifice si colul....asa ca priofit si merg si la epilat in caz de probleme e si medicul meu de garda........

Suzy 38 sapt + 3 zile, Nicolas Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna fetelor,

Multumesc Elyannei pt raspuns.Acum am inteles de unde presupuneti de Corina Grigoriu.Poate asa o fi dar sincer nu inteleg ce s-a intamplat.Poate numai Mirandolina ne va ajuta sa intelegem.
Eu sunt pana acum multumita de dansa si nici nu am auzit sa lase pacientii asa la nastere>incerc sa nu ma nelinistesc.
Aurasa ce zici de asta?

Roxanici iau calciu de la ultimul control.Mi s-a spus ca bebe in ultimul trimestru are nevoie de mai mult calciu si risti tu sa ramai fara si sa apara diferite probleme: carcei in primul rand, caderea parului, probleme cu dantura si altele.
Eu contractii nu am avut pana acum sau poate nu stiu eu ce e aiai pt ca e prima mea sarcina.

Pupici pe burtici.

Cami +31 Ana Maria

Mergi la inceput