Mamici de martie-aprilie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 20
lauramar spune:
Buna seara fetelor!
ARISSA despre tensiune ce pot sa-ti spun e ca atunci cand iti iei tensiunea de trei ori una dupa alta da erroare .Trebuie sa faci o pauza de cel putin jumatate de ora intre una si cealalta.Iti spun asta ca eu am un unchi ce are probleme cu tensiunea i-a tratament pt. asta si pe toate aparatele care le-a cumparat scria la mod de utilizare ceea ce am scris mai sus.Nu te stresa ai sa vezi ca totul va fi bine.Nici eu nu am avut tensiune toata viata iar acum din trim. trei si mie mi-a cam urcat.
si numai bine.
Azi mi-a fost tare rau calduri si stare de lesin e adevarat ca aseara am avut ceva probleme si am cam plans jumatate de ora.....credeti ca afecteaza mult pe bebe starea emotionala a mamei?
o seara placuta!!!
laura
32+
arianna
elyanne spune:
Offf... n-am vrut sa va bag la idei de cele care sunteti la dr. Mirandolinei... A intrebat Tzuna (parca) daca stim la ce dr. e si eu am vrut doar sa va zic... fara sa ma uit peste listuta noastra... mai bine taceam din gura ![]()
Din mesajul ei am inteles ca au bagat-o in cezariana de urgenta si a nascut vineri la 15:15... voi poate ii cunoasteti programul dr. O fi fost la unul din cabinete (Sanador sau CMU)... probabil s-a luat hotararea s-o bage in cezariana destul de rapid... si probabil dr. nu ajungea in timp util.
Trebuie sa existe o explicatie... mai ales ca ati auzit numai de bine despre ea.
O sa va lamureasca Mirandolina, pana la urma, cand vine acasa.
Katink ce mai fac Monica si pinguinii? Ziceai ca dai raportu' dupa ce vorbesti cu ea.
Eliana
&
(34 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
gabi78 spune:
Buna seara fetelor!
Ieri am fost in mare viteza pina la Cora voastra din Bucuresti si am cumparat tot ce mai aveam nevoie: scutece, aleze, cosmetice bebe, cadita si azi am mai luat citeva hainute. Ne mai trebuie carutul dar tati insista sa il cumpere el. E ok din partea mea, oricum am stabilit exact ce va cumpara.
Azi am lipit stelute fosforescnte pe tavan si citeva personaje din Disney pe mobila. As face si eu poze sa le vedeti si voi, dar cum le pun in album? Sa-mi spuneti si mie va rog.
Nu-mi vine sa cred ca tot mai multe o sa nasca saptamina viiotare! Eu ma incapatinez sa spun de acum e ok de abia de marti in colo. Dar oare ce o sa zica bebe? Vom vedea! El e tare cuminte si daca ii pun cintecele de copii se linisteste si cred ca si adoarme. Ce bine ar fi sa fie asa si dupa nastere!
Stiu ca s-a mai discutat dar nu mai stiu in ce capitol despre sterilizatoare. Eu nu am cumparat nici d-asta si nici pompa de sin si sincer nu stiu ce sa fac. Sa iau sau sa nu iau? Si sterilizatoarele voi le ce concluzie ajunseseti: sunt mai bune cele electrice sau cele pentru microunde?
Va doresc o seara linistita si un somn profund toata noaptea!
Gabi 38+3 si dragul 
ancris spune:
Fetelor..sa va spun cum sta cu cezariana.. Eu am facut una acum 1 an-cu Raducu si alta acum.Ce pot sa va spun este ca nici una nu a avut ceva comun cu cealalta. Total diferite,chiar daca facute de acelasi dct si pe acelasi pacient. ideea este ca in momentul apropierii momentului nu te mai gandesti decat la BB si atunci omiti mare parte din ceea ce ti se intampla. Cel putin mie asa mi s-a-ntamplat. La prima nastere nu am simtit aproape nimic de la inceput si pana la sfarsit. Aici pot spune ca am simtit TOT. Dar nu a contat nimic pentru ca stiam ca BB al meu nu e bine si nu-mi doream decat sa-l vad tipand si sa mi se spuna ca este OK. Cand spun ca am simtit tot sa nu va ganditi ca m-a durut sau ca m-am tavalit. Ci pur si simplu am simtit. Dupa nastere,totul tine de vointa. Sa ai vointa si sa treci peste durerea cauzata de primul pas..si de al doilea. Sa incepi sa umbli chiar daca o sa recunosti ca doare al naibii...Dar altfel nu razbesti. Si daca reusesti asta..de a doua zi esti super OK. Pot sa va spun cu mana pe suflet ca eu m-am miscat super bine si dupa prima si dupa a dua nastere,iar fata de cele ce au nascut natural eu eram o caprioara(nu tineti cont de varsta..).
In ceea ce priveste nasterea prematura a lui Edy..sunt presupuneri.Parerea mea este ca totul mi s-a tras de la o suparare pe care am incercat sa o ignor..spre binele copilului ,dar nu am reusit..se vede treaba. Analizele care sa dovedeasca o infectie care sa fi produs nasterea prematura au demonstrat ca nu a fost nici o infectie. Oboseala,gandurile si stresul m-au dus aici. De aceea va zic sa incercati sa evitati supararile.
Inca odata va multumesc pentru ca va ganditi la noi si va imbratisam cu drag. Este adevarat ca acum,cand sunt acasa cu copii mei ma simt o femeie intr-adevar implinita. Si daca nu as fi avut aceasta varsta,jur ca as mai fi facut un copil..cu toate riscurile pe care le implica o a treia cezariana. Dar m-am oprit aici pentru ca acum,la operatie,mi-am legat si trompele.
Ana Maria,Radu-Cristian 27.10.2005 si Alexandru-Eduard 10.02.2007
kmi78 spune:
BUNA FETELOR! sunt si eu pe aici cam lenesa da ce sa fac;
Ce de mamici vom avea saptamana viitoare si binenteles bebelusi; pt asta : [galerie]
natural cine va naste? sper ca nu cine intraba, eu mai am inca treaba, camera de aranjat etc; Nici eu nu stiu ce sunt contractile doar intarirea burtii dar care trece, si din luna sapte iau calciu e adevarat ca natural de la Aloe;
ma gandesc si eu ca si tine, Roxi, cand ma vor lua durerile nasterii, probabil dintr-o data, ne vom prinde noi cumva... ca doar nu suntem
; mersi de pm
LAURA de ce nu esti cuminte si te superi? vrei bataita??
Eliana si tu la fel, de apucasi de facut cremsnit?? asa-i daca barbatu din dotare nici atat nu a putut... am vrut sa-mi fac si eu Tiramisu am luat toate cele dar cand am ajuns la mascarpone... nu mai era, si cand se termina intr-un mag nu -l mai gasesti nici in altele, asa ca 
ANDRA multzam de reteta!
Nu cred sa fi scris ANCRIS ceva de lichidul amniotic ca nu ar mai fi fost in cant normale, parca atunci e o pb pt BB; ce alte pb mai pot sa apara care sa duca la cezariana de urgenta??
KARRA eu am luat TIMISEPT pt durere in gat de supt ,de la farmacie pe baza de plante
38+4 
paula75 spune:
Buna seara fetele!
Cam tarziu..dar eu una nu prea mai am somn...mai am 2 zile pana miercuri 21 cand ma interneaza si ma opereaza...am emotii MARIIIIII
Off e grea asteptarea asta. Dar sunt si un pic necajita pt. ca sotul meu va fi plecat dintara cand nasc eu
..dar vine la externare..asta e viatza..suntem tristi amandoi
cand pleaca lasa una bucata fata si cand vine gaseste doua![]()
Karra..si eu am fost cobza de racita nu numai rosu in gat in ianuarie...bebe al tau e in afara orcarui pericol acum ca e mare...eu am scapat cu strepsils cu vitamnia C si decasept(tare bun), ceai mult si lamaie..atentie ca la mine asa adebutat viroza..am dat apoi in temperatura..dar am scapat cu paracetaol..2 bucatzi...Sanatate multa!
Pun si eu majoretele la treaba pt. fetele care nasc sapt. asta o data cu mine..

Va pupicesc
paula 38+3 cu
Eliana Ioana
loradin spune:
Buna dimineata'
recunosc ca a trecut ceva timp de cand nu am mai scris dar nu din vina mea.
In primul rand vreau sa le felicit si eu pe proaspetele mamici si sa le urez multa sanatate ! Bebeii sa le fie sanatosi si mancaciosi!
Despre mine sunt multe de spus dar am sa sintetizez. Miercuri dimineata m-am trezit cu niste dureri infioratoare sub burtica si la spate.M-am cam speriat.Am crezut ca sunt contractii.Am ajuns la spital si am aflat ca de fapt am o criza acuta de lumbago.Se pare ca greutatea burtii si-a spus cuvantul.Nu puteam sa calc pe nici un picior iar toata zona de sub burta era dureroasa si amortita.Mi-au facut injectie cu scobutil si no spa(cam dureroase )si urma ca joi sa ma duc la eco.
Joi la ecografie bebelina se afla tot in prezentatie pelviana (deci clar nasc prin cezariana),loc nu mai are sa se intoarca si are greutate de 3000g cu o eroare de +/-300g.Asa ca dl dr a hotarat sa rezist cu stoicism macar inca o saptamana ca sa mai ia in greutate.Mi-a dat sa iau paracetamol (2/zi) si nos pa(2/zi).
Durerile continua dar nu la aceeasi intensitate.Noptile au devenit cosmarurile mele.Stau ca naroada cu ochii in tavan pentru ca nu reusesc sa imi gasesc o pozitie in care sa dorm.Dupa 10 minute imi amorteste piciorul si trebuie sa ma intorc.La fel se intampla si cu celalat picior.Si tot asa...Simt ca nu se mai face lumina..
Dupa mine aceasta luna a fost cea mai grea.Abia astept sa scap de ea!!!M-am saturat.Sunt franta de oboseala!! Stiu,toata lumea zice ca vine o perioada si mai grea insa este altceva.Macar stiu pentru ce ma chinui.Sau poate nu.Poate bebelina va fi linistita si mancacioasa!Numai Bunul Dumnezeu stie cum va fi!
Joi ma duc din nou la eco si atunci se va hotari ziua operatiei. Nu mai este mult insa nu cred ca mi-am dorit ca acum, sa ma adoarma cineva si sa ma mai trezeasca joi.
Partea nasoala este ca nici psihic nu stau prea bine.Am devenit o plangacioasa ceva de speriat!Faptul ca trebuie sa depind de cineva si pentru necesitatile fiziologice ma termina.Sotul meu insa vad ca se tine tare.(cat o mai putea saracul)El ma imbraca,el ma dezbraca si tot el ma intoarce noaptea de pe o parte pe alta.
Cu toate aste tot eu ma incurajez(asta ca sa nu o iau razna) si-mi spun ca bebelina mea merita orice sacrificiu(totul este sa mai rezist)
Va multumesc ca existati si ca am si eu cui sa imi vars of-ul.Am citit in urma si am vazut ca sunteti multe care treceti prin aceste pacatoase de insomnii.Imi pare tare rau insa se vede treaba ca atunci cand iti doresti ceva din tot sufletul trebuie sa dai si ceva la schimb.
Va las acum( caci dr mi-a dat repaus total la pat)!!! Va tin pumnii stransi celor care va apropiati de marea intalnire cu puiutii vostri!!!!
Loradin
38fix
Ana
cria_bv spune:
Ancris bine ai revenit si insanatosire grabnica.
Loradin mai rezista putin
Maine merg la dr. si o sa spun mai multe atunci despre noi.

pentru toate fetele care nasc saptamana aceasta.
O zi buna.
Cria
30+ cu
Vlad
RaisaFudulu spune:
Buna dimineata si de la mine
Haideti ca fac eu ceaiul si incalzasc lapticul in aceasta dimineata...va astept sa va serviti cu ce doriti
Loradin stai linistita ca mai ai putin...pupici multi si nu uita ca suntem alaturi de tine..
Elyanne ai grija de tine si cine stie poate bebelusii tai vor sa iasa taman la termen
Noi am fost in weekend si am comandat mobila pentru camera bebelusei...la faza asta sotul nu a mai tinut cont de superstitii...pentru ca cel la care facem mobila nu putea sa o faca in cateva zile cat statea eu la spital.............l-*am mai convins ca ar fi bine sa si zugravim camera prin martie pentru ca atunci cand vine bebe acasa sa nu miroase a var, vopsea![]()
....daca il iau usor o sa reusesc pana la urma sa cumpar si hainute
..nu-i zic acum mai las o perrioada sa mai treaca
Noi suntem bine ....am fost tare jucause in weekend...cred ca simtea ca e tati acasa si vroia sa fie bagata in seama...drumurile la baie si intoarcerile dureroase nu le mai bag in seama ca ma enervez degeaba....ca ele tot nu vor sa plece decat cand apare bebe...deci convietuim impreuna
Hai ca m-am intins
Martutza, Madmat, BiancaM, Magdutah....fetelor ce se intampla cu voi..dati un semn de viata ca nu v-am mai auzit demult.....sa nu mai vorbim de Vani
care cred ca-si tine deja bebele in viata
Facem galerie pentru fetele care nasca in acesta saptamana...curaj

Pupici multi si asteptam vesti de la voi

Diana
32+
RAISA-MARIA
flopici spune:
Buna Dimineata!
RaisaFudulu, eu aleg sa beau putin ceiutz...multumesc!
Loradin, trebuie sa rezisti, pentru ca mai este putin, putin de tot!Curaj si spune-ne tot ce te ncajeste, asa mai scapi de gandurile rele.Suntem alaturi de tine.
Acum, cand vad ca mai sunt gravidutze cu sarcina inaintata, care nu au facut cunostinta cu contractiile, ma linistesc. Sigur le vom recunoaste cand va veni momentul.
Noi am cumparat cateva obiecte de decorat camera lui BB, printre care si un ceas foarte frumos, cu o papusica. Singura problema este ca ceasul ticaie, iar noi suntem obisnuiti sa fie liniste in dormitor. ( Si eu sunt pe lista celor care vor dormi cu bb-le in camera...deh...doua camere).Si de doua zile incerc sa ma obisnuiesc noaptea cu ticaitul...ca e atat de frumos ceasul. :) :) :). Oare pe bebe il va deranja?Ca daca da, ii scot bateria si tot il las in camera. :))
Eu am spalat hainutzele cu Dermalin Baby, de la Sensiblu. Mi-a placut ca poate fi folosit si manual si la masina automata de spalat.Si apoi le-am calcat.
Eu tot nu am gasit termometru de camera, si nu mai am energie sa caut...o sa-mi anunt toti prietenii ca am nevoie de termometru...si sigur se vor ocupa ei. :)
Va doresc o zi luminoasa ( desi cel putin in Bucuresti e atat de mohorat...) !!!!
Florina 37+