Mamici de martie-aprilie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 18
RaisaFudulu spune:
Karra si eu am avut problema asta lunea trecuta/....pot zice ca dupa o zi am scapat...am baut aproaape 3 litri de ceai cu miere si multa lamaie, am stat numai in plapumica ....transpirand enorm si am luat doua doze de oscilococcinum una dimineat si una seara....si mi-a trecut....am avut noroc...eram foarte suparata ca tocmai acum m-a pocnit
Sper sa-+ti fie de folos
Diana
32+
RAISA-MARIA
karra80 spune:
Multumesc de raspuns...acuma dau cu ceai vad eu apna deseara se pare ca dupa ce m-am trez durerea numai e asa de tare.....
Karra 36+
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
mihaela_ce spune:
Buna dimineata,
Vad ca si eu ma incadrez in tendinta generala,nu stiu daca am dormit 2 ore azi noapte,pe la 7 am reusit sa adorm putin si pana la 10 a fost super.Cred ca atunci a adormit si bebelina,nici macar nu ma supar ca nu pot sa dorm,penru ca noaptea avem program de balet si asa de mult imi place ca as sta non stop sa simt miscarile.
absoluta te rog spune-mi si mie pe unde sunt magazinele de care spuneai,poate imi conving sotul sa mergem si noi.Am cumparat ceva lucrusoare,dar sunt speriata de bombe ca nu imi ajung .De fapt imi face o placere nebuna sa cumpar .Am cumparat si de la Miniblu 2 costumase,dar din cauza pretului nu am putut mai mult .
kara eu am reusit sa scap cu lamaie taiata felii si deasupra miere multa,lasi la macerat cateva ore si apoi mananci .Mi-a trecut relativ repede.
Va urez sa aveti o zi cat mai buna
mihaela 31+
arissa spune:
karra, eu am folosit si niste pastilute cu propolis, dar nu mai stiu exact cum se numeau. Poti sa intrebi la farmacie.
36 + 
mada_rozz spune:
Neata,
Karra,eu pentru gat am luat Homeogene 9,sunt homeopate,ca si Oscilococcinum,si iei o pastiluta pe ora.Cu astea si cu muuuuulta lamaie cu zahar am scapat de durerile din gat in vreo 2 zile.Ai grija de tine.
Pentru cezariana si eu stiu ca te interneaza si in aceeasi zi te opereaza.
Hainutzele lui bebe le spal cu Persil Sensitive si le clatesc de 2 ori.Noi am cumparat si de la Miniblu cateva,si de la Z cand au fost reduceri,dar si eu va recomand sa va duceti la Piciul.
Cu dormitul si la mine e mai dificil.Ma intorc de pe o parte pe alta de 100 de ori pe noapte.Pe spate incerc cat pot sa nu stau.
Pupici,
Mada
37+4z
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
arissa spune:
Nu stiu cat credeti voi in zodiace, dar iata ce mi-a trimis sora mea pe mail (conform zodiacului chinezesc, de azi am intrat in anul Porcului sau Mistretului):
Purcelusii, la loc de cinste
Porcul mai simbolizeaza germinarea plantelor si nasterea unei vieti noi. Lee, un maestru Feng Shui, prognozeaza ca in Anul Porcului se va naste un om foarte important pentru China. „Va fi un copil-minune, foarte inteligent si talentat. Va avea calitati pentru a deveni presedintele Chinei”, spune Lee, aratand ca acesta va vedea lumina zilei pe data de 30 iunie.
Asia se pregateste, de altfel, de o explozie a natalitatii, cuplurile grabindu-se sa-si aduca pe lume copiii sub acest semn zodiacal. „Purcelusii” vor avea o viata fericita, norocoasa, lipsita de griji si imbelsugata. Din acest punct de vedere, sud-coreenii cred ca Anul Porcului este cel mai bun din ultimii 600 de ani datorita unei combinatii fericite de elemente astrale. De altfel, guvernantii de la Seul au declarat ca vad intrarea in Anul Porcului drept o solutie pentru combaterea ratei foarte scazute a natalitatii.
E de bine.![]()
36 + 
diana_jors spune:
Neatza
,
eu am avut un fel de revelatie azi dimineata... cred ca bebelul meu s-a intors, il simteam ca sughite undeva jos, putin spre stanga
. De mult nu l-am mai simtit ca sughite, chiar ma intrebam daca si-a reglat asa de bine inghititul incat sa nu mai pateasca de-astea ![]()
Oricum, abia astept ecografia, dar va fi abia peste 3 saptamani... 
Am fost ieri prin Carrefour, am vazut acolo ceva carucioare pe la 4 mil, dar n-am stat sa le studiez prea indeaproape, ca drumul a avut alt scop
Ne-am plimbat ieri si pe la targul de apartamente (dar cum noi vrem casa cu putina curte cat sa putem creste eventual un caine, evident ca n-am gasit nimic bun
). Dar am avut o zi activa...
Azi stau in casa, poate cobor doar pana in fata blocului pt niste cumparaturi mici, si ma odihnesc singurica (tati are ceva treaba prin oras)... sa vad ce am chef sa fac de mancare...
Cu dormitul noaptea: eu inca dorm bine fie pe stanga, fie pe dreapta (daca raman din greseala pe spate ma doare coloana cand ma trezesc, mai ales ca am probleme cu o vertebra lombara). Incercati eventual sa puneti o perna intre genunchi (eu am obiceiul prost de a lua plapuma intre genunchi
)- sfat din Mama si copilul.
In rest, niste majorete pentru fetele care nasc saptamana viitoare:

Va
,
Diana
30+ cu
... probabil Alexandru
Camitu spune:
Buna fetelor,
Pot sa va spun despre galactogil ca este un produs foarte bun si unic in Romania.Este adus de o doctora gineco care a studiat mult in Franta si firma pe care o reprezint il are ca promovare.Deci cu toata increderea va recomand Galactogil dupa nastere pentru stimulatea lactatiei.
Multumesc viitoarei mamici care mi-a raspuns la intrebarea mea referitoare la prelevarea celuleor STEM.
Nu stiu exact daca s-ar putea folosi la noi inca aceste celule avand in vedere ca in 2003 s-a facut acest lucru pt prima data la un bebe in Romania.Nu cred ca a a vut cum si cand sa fie folosite si sper sa nici nu fie nevoie.Eu am incredere in medicina romaneasca unde hai sa recunoastem ca avem si medici foarte buni ca in viitor vor folosi aceste celule embrionare daca va fi nevoie pentru cineva care a facut aceasta prelevare.In strainatate acest lucru a fost posibil.
As mai vrea sa va intreb de unde stiti ca doctorul cu care trebuie sa nasca Mirandolina e dr Grigoriu.Stiti de ce va intreb?
Eu cu ea voi naste, la fel si Aurasa iar joi, pe 15 februarie eu am fost la control la dansa la CMU.Prin urmare nu era plecata din tara, deci nu vad de ce nu ar fi venit la nastere.Eu sunt la prima nastere dar ceea ce am auzit de dansa nu prea seamna cu ceea ce i s-a intamplat Mirandolinei.
Oricum imi pare nespus de rau pt ea dar totul e bine cand se termina cu bine.
Asteptam vesti de la ea.
In rest starea noastra e f buna , dormim inca binisor(doar cateva amorteli si carcei).De ieri iau Ca 1000 mg de Sandoz efervescent.Asta pt carcei si alte semne care ma duc la ideea ca bebe imi ia tot calciul.
Va pupam si va urma o duminica asa cum va doriti.
Cami +31 Ana Maria
gabdyd spune:
Karra eu pentru gat am luat strepsils cu lamaie, la recomandarea mediacului, faringosept si pentru si tuseam un sirop naturist bronchicum. Mai aveam si ridichi negre pe care le-am scobit si am pus miere in ele dar nu mi-au placut, asa ca am renuntat.
Oscilococcinum si homeogene nu sunt pentru gravidute dar nici nu am vazut contraindicatii pe prospect, in schimb pe paragrippe scrie clar ca se poate lua si in timpul sarcinii, dar asta nu e chiar pentru rosu in gat.
Trebuie sa va spun ca mie medicul homeopat la care o duc pe fie-mea mi-a spus ca oscilococcinun este un medicament destul de puternic si poate afecta ficatul, asa ca sa nu ii dau mai mult de trei fiole. Cred ca asta e valabil si pentru noi ca suntem gravidute, chiar daca suntem oameni mari.
Si esential pentru tratamentul homeopat este sa nu beti cafea, nici un fel de cofeina si de asemenea sa nu mancati/mestecati nimic mentolat, nici macar pasta de dinti sau guma. Functioneaza ca un antidot si le luati degeaba. Asta o stiu si de pe forum si de la doctor.
Arissa multumim pentru vestile bune in ceea ce priveste anul asta, chiar aveam nevoie de asa ceva. Sper sa fie un an bun si mai ales sper ca bb, care a venit pe neasteptate sa aiba stea foarte norocoasa.
Vad ca nu s-a inscris nimeni la capucinoal meu asa ca l-am terminat singura.
V-am
,
Diana
29+, mami de Julie
14.11.003
cde
elyanne spune:
Eu am pp ca dr. Mirandolinei este Corina Grigoriu pt. ca intr-un mesaj la mamici de ian-feb. scrie asa:
Autor: mirandolina
Raspuns la: 25/01/2007 17:32:59
Mesaj: Elena_mvl, am vazut ca nasti cu doctorita mea, si cam in
aceeasi perioada.
Autor: mirandolina
Raspuns la: 15/02/2007 17:46:24
Mesaj:elena_mvl, si eu am fost tot ieri la control si am colul
dilataaaaaaaaaaaat! Sunt aproape gataaaaaa! Eu habar n-aveam ca
dinsa e de garda luni, nu mi-a zis nimic, dar nu mi-a zis nici k ar
putea fi indisponibila Sper sa n-avem surprize, mai ales ca
amindoua suntem atit de aproape de marele moment"
Iar in lista de pe prima pagina, la elena_mvl scrie:
"elena_mvl * ( 11.11.1976) *** UM - 13.05.2006 *** DPN - 20.02.2007
Dr Corina Grigoriu/Spt.Municipal- Bucuresti"
Eliana
&
(34 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea