Mamici de martie-aprilie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
kmi78 spune:
MIRANDOLINA cred ca a nascut la Municipal daca nu s-o fi schimbat nimic, dar cati doctori nu zic ca vin si cand ii suni....
TZUNA eu imi dau seama cand sughite pt ca se simt niste batai la acelasi interval de timp ca la orice sughit si nu sunt atat de puternice , de aceea nu se pot confunda cu alte miscari ale lui BB
ANDRA CUM FACI GULASUL? ai timp sa ne dai reteta?
ROXI m-am masurat si am 96 cm , am citit ca in ultimele sapt nici nu mai creste burta, nu stiu; am o poza facuta azi poate maine o descarc; patutul e facut la comanda??cat e ;
noi inca suntem cu camera vraiste de aceea nici nu am facut poze, patutul nu e asamblat, mobila nu a venit, si eu azi maine nasc; ma iai niste draci...
aiia spune:
BUNA SEARA
SUNT SOTUL AIIEI, VA MULTUMESTE PENTRU INCURAJARII SI VREAU SA VA ANUNT CA SITUATIA EI A-A AMELIORAT.SPERAM CA BEBITA NOASTRA SA REZISTE PANA MIERCURI CAND I SE VA FACE CEZARIANA.
VA VOI TINE LA CURENT ATAT EU CAT SI DITU.
SARCINII USOARE IN CONTINOARE TUTUROR,FELICITARI PROASPETELOR MAMICI.
SA VA AJUTE DUMNEZEU.
37+[FETITA] FABIANA
RaisaFudulu spune:
Multumim pentru vesti sotul Aiiei si DD sa va ajute sa reziste pana cand are programata cezariaana....
...totul va fi bine...pentru saptamana viitoare trebuie majorete nu gluma.......

..sa va ajute DD si sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi viitoare mamici de martie aprilie dar care nasteti in februarie![]()
![]()
Diana
31+
RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce a trecut Mirandolina cand a vazut ca dr ei a lasat-o balta....niste oameni de nimic
In afara de lapte rece mai e alceva pentru arsuri.........ca ma deranjeaza de nu mai pot..........HELPPPPPP
Diana
31+
RAISA-MARIA
elyy2003 spune:
RaisaFuduli pentru arsuri poti sa iei dicarbocalm antiacid sau maalox. Eu si acum la 36 de saptamani mai am probleme cu aciditatea , ca la mine asa se manifesta, nu ca si arsuri.
Felicitari Mirandolina si multa sanatate si tie si bebelusei.
36+
Camitu spune:
Buna seara
si
,
Felicitari Mirandolinei pt bebita si speram ca totul a decurs normal si ca doctorul a avut un motiv intemeiat si nu a venit.
Tinem pumnii Aiiei sa stea bebe la caldurica pana miercuri si sa decurga totul bine.II facem galerie.

As mai vrea sa va intreb daca vreuna dintre voi s-a interesat de prelevarea de celule STEM.
Ce parere aveti?
Eu am gasit informatii despre asta aici:
www.cordbloodcenter.com.
In rest noi suntem bine, am fost ieri la control si bebe e bine , i-a dat cateva suturi d-nei doctor cand avrut sa asculte ce face ea acolo si am discutat despre nastere.Am optat pt naturala cu epidurala daca voi avea nevoie.
Cam atat si tinem pumnii pt gravidutele care urmeaza.
Cami +31 W
ancris spune:
Bine v-am gasit pe toate,felicitari proaspetelor mamici si mii de multumiri pentru ca ati fost cu gandul la mine. Noi ne-am intors acasa joi seara dupa un lung sir de peripetii pe care nu i l-as dori nimanui..nici dusmanilor.
Incep prin a va povesti cum am ajuns sa nasc mai devreme cu 3 saptamani. Joi seara,pe 8.02,am simtit BB cam agitat...tot aveam impresia ca se impinge cu funduletul sau cu ce era acolo....in dreptul ficatului si deasupra buricului...eu credeam ca BB...dar de unde fetelor...aveam contractii.Sa mu mai zic ca sunt la a doua sarcina....sa nu radeti..Asa... Vineri trebuia sa merg la dct sa duc ultimile analize si sa stabilim data cezarienii.OK-asteptat sot acasa cu multe prajituri in burtica la mine...si binenteles toate cu ciocolata..si asta pt ca implineam 12 ani de convientuire...dupa care am plecat spre spital. De la benzinarie mi-am cumparat si niste bomoboane de ciocolata cu rom...de pofta...si am mancat 2 buc...
Am ajuns la spital,am intrat la dct,i-am dat analizele si am purces la control...ok...colul inchis...ok..acum la ecograf...masurat baietelul..super ok...si in timp ce dct verifica cum sta treaba...ii povesteam cum mi-a fost inainte cu o zi,timp in care ea se si schimba la fata..am pp eu ca ceva nu e in ordine. Terminam ecografia si imi spune ca si-ar dori sa merg la o monitorizare a contractiilor si a bebelusului. OK...am mers,m-a preluat o asistenta super draguta si m-a monitorizat..ea saraca tot ma intreba daca nu simt contractiile...eu..nimic..si hai cu monitorizarea la dct,care cand a citit-o s-a albit...si m-a intrebat...sti ca ai ontratii de nastere din 4 in 4 min??? Eu i-am explicat ca nu-mi plac glumele si ca simt foarte bine asa..ca defapt inainte cu o seara mie imi fusese mai rau..Si am rugat-o sa-mi dea tratament cu no-spa si scopantil injectii acasa..ca promit sa stau linistita..Raspunsul a fost cam asa...in momentul in care dvs va hotarati sa iesiti pe usa catre casa...nu mai sunteti pacienta mea..pana acasa BB moare,iar dvs maine dimineata imi cantati din ceruri..asta in cazul in care printr-o minune ati scapa si v-ati alege doar cu uterul scos. Va dati seama ce a fost pe mine. L-am trimis pe sot acsa sa-mi ia schimburile..si am ramas pentru perfuzii si monitorizare internata,in ideea ca ,a doua zi dupa perfuzii voi putea pleca acasa. La urmatoarea monitorizare,am vazut asistenta ca face diferite manevre si figuri,am intrebat-o ce se intampla si mi-a raspuns sa stau limistita..si a disparut..mi-am dat seama ca s-a ingrosat gluma. In urmatoarele 2 sec am auzit-o pe dct Margaritescu strigand pe coridor sa pregateasca de urgenta sala de operatii...dupa care a intrat la mine si mi-a zis zambind..sa ma incurajeze..ca BB nu mai are rabdare...vrea pe lume..Si uite asa fetelor am nascut la 12.02 un baietel pe care voi l-ati vazut in poza..si ii multumesc din suflet Ralualexandrei....si care in poza este foarte grasut..s-a nascut cu 3080 gr,49 cm si APGAR 9 la 1 min..dar el defapt nu era gras..era umflat de edeme.Am fost atat de aproape sa-l pierdem..si la nastere si a doua zi,...cumplit..Dar cu ajutorului Lui Dumnezeu....am ajuns sanatosi acasa. Cam asta este povestea....Inca odata multumesc din suflet..si va dau un sfat...NU VA SUPARATI IN TIMPUL SARCINII..SI MAI ALES ACUM SPRE FINAL...EU ASTA AM FACUT SI UITATI CE ERA SA SE INTAMPLE..
FELICITARI NOILOR MAMICI....GALERIE SI DE LA NOI

ANA MARIA,RADU-CRISTIAN 27.10.2005,ALEXANDRU-EDUARD 10.02.2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos
elyy2003 spune:
Bun venit acasa Ancris iti urez multa, multa sanatate si tie si lui bebe Alexandru. Poate mai ai timp sa ne mai povestesti cum a fost dupa nastere, dac alaptezi, bebe e cumiontel??????? Am vazut ca la 2 noaptea erai pe forum, nu te lasa bebe sa dormi?
36+
elyanne spune:
Mirandolina felicitari! Multa sanatate si tie si bebelinei! Sa veniti repede acasa.
aiia tinem pumnii sa rezisti pana miercuri! 
Ancris bine ati revenit acasa. Imi pare rau ca ati trecut prin toate astea. Ma bucur ca s-a terminat cu bine. 
Dar din ce cauza puteau sa se intample toate cele? Doar din cauza contractiilor? Ca am intrat la idei 
Tzuna din ce am priceput eu... Mirandolina ar fi trebuit sa nasca la Municipal, cu dr. Corina Grigoriu.
Cria daca simti ca sughite acolo, eu zic ca e cu capul in jos.
Mihaelaaa m-am zapacit... eu intelsesem ca i facut doppler... Stai linistita, ca daca era ceva in neregula iti spunea doctorul.
Eu nu mai pot sa adorm decat la 2-3 noaptea... si la 7 jumate m-a trezit mandra... mi-e un somn... cand dormeam si eu mai bine s-a gandit ca e cazul sa ne dea trezirea...
Eliana
&
(34 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
vcarmen spune:
bun venit acasa
ANCRIS
Sa ai o refacere rapida si usoara cit despre bebe sa-i dea DD multa sanatate si noroc in viata, sa fie cuminte si mancacios.e bine cind totul se termina cu bine. nu te mai gandii la ce a fost, a trecut si a trecut cu bine. Viata merge inainte.
sa mai vi pe net cind poti tu sa ne spui cum e cu bebe acasa. eu de abia astept.
Tzuna nu te speria ca te plictisesti in prenatal. eu dupa ce am intrat in prenatal am constatat ca ma odihnesc mai bine. dorm mai mult si oricum nu mai ai mult si punem galeria si pt tine.
Andra sa stii ca nu te las pina nu imi dai si mie reteta de cremsnit pe care o ai . te rog
pun si eu galeria pt fetele care nasc saptmina viitoare.

va las acum ca parca mi s-a facut un pic foame.
Carmen36 sapt si bebe Andrei-Bogdan
carmen76