Mamici de martie-aprilie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

gata, am terminat si eu de citit din urma.
Felicitari Mirandolina, insanatosire grabnica si un bb mancacios si sanatos!

Gata, m-am hotarat: de miane imi fac si eu bagajul de spital ca cine stie....
Magda 34 sapt fix Vlad George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyy2003 spune:

Buna fetelor! Am intrat si eu cu vesti. Am vorbit cu dr. meu si miercuri ma internez. Voi face cezariana in perioada 22 - 26 februarie.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Va multumesc pentru ca m-ati primit asa frumos ,si pentru incurajari.
E adevarat ca am avut nevoie de mult curaj,dar recunosc ca nu m-am asteptat sa fie asa de greu.Teama de a nu se repeta nenorocirea aproape ca m-a paralizat.
Noroc ca sarcina aceasta nu a fost prea grea,sau cel putin eu asa am simtit.Nici prea usoara.....cerclaj la 18 saptamani,amniocenteza repetata din cauza de proba compromisa,tratament din primele zile de sarcina si probabil pana nasc,dar nu conteaza,bebelina mea sa fie bine.

Fetele care au cumparat hainute,cu ce detergent le-ati spalat,la masina sau de mana?
Azi am fost pana la Miniblu,cel de la Favorit si am ramas uimita de ce preturi sunt la costumase .Nu prea am avut curaj sa ma uit pana acum si intreb si eu.....astea sunt preturile in general,voi de unde ati cumparat?

mihaela 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Felicitari Mirandolina!!!!

Mai dar aveti un spor la scriiis....

Adelyna, mult curaj si fii alaturi de mama ta, e tot ce poti sa faci mai bine si multa grija ptr beblina din burtica

Kmi, bine ai revenit, ai lipsit capitolul trecut cam mult... apropo, am 98cm in talie ca tot te masurai tu de mult.
Nr meu de tel poate sa il bage oricine doreste, ca de aia l-am pus acolo.

Detergent ptr hainute de copil, daca vrei, poti folosi unul special, se gasesc si doar ptr copii, sau poti folosi pe cel uzual, e alegerea ta. Eu una merg pe detergentul lichid pe care il folosesc de ani...

roxana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Felicitari, Mirandolina, sa-ti traiasca bebe si sa fie mancacios!

Cria, eu m-am gandit ca, din moment ce la fiecare vizita ii las doctoritei o suma consistenta, doar nu isi imagineaza ca dupa ce nasc nu o sa-i dau nimic. Si mi se pare altfel dupa, parca e un gest mai frumos, de multumire nu de mita. Dar poate judec eu prost, ca, de cand ma stiu, mi-a fost jena sa dau "atentii" pe unde se cerea, desi persoanele vizate nu pareau deloc jenate sa primeasca.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Am aruncat si eu o privire la fetele de la ianuarie-frebruarie si iata ce am mai gasit despre Mira: "Iulia Maia, 2800g, 48cm, nascuta la ora 15.15, apgar 9, cezariana de urgenta. nu era cu capul in jos. iar dr nu a venit :(( "

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

Felicitari MIRANDOLINA pentru sa fiti sanatoase amandoua.
ANA35+ cu MIRIAM RIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor!
Am ajuns la ora 21.00 de la medic. Totul e ok. Mi-a zis ca nu nasc saptamana viitoare probabil. Colul e mai scurt si moale (dar ma mine a mai fost asa si nu s-a intamplat nimic). Bebelina e tot cu capul in jos. Eu una nu stiu cand sughite. Ce ar tb sa simt? dupa consultul ginecologic insa m-au luat niste dureri de burta asa ca la ciclu... cred ca primele contractii mai serioase. oricum mi-au trecut pana sa ajung acasa.
Doctorita mi-a zis din nou ca va fi acolo cand nasc, sa nu-mi fac griji, sa o sun daca apare ceva.

DIANIANA- nu mai fi suparata pe ce ai vazut la curs. Mie a inceput sa-mi mai treaca. Iar legat de sala de nasteri... Poate ca erau filmate mai demult si acum ca tot s-a renovat o fi mai bine. Si daca vrei sigur ne intalnim la poarta data viitoare. Credeam ca te-ai uitat in album si ma vei aborda tu ca eu una nu am gasit poze cu tine in albumul comun.

MIRANDOLINA- felicitari pentru bebeita. sa fiti sanatoase amandoua.

MIHAELA_CE- eu am spalat hainutele la masina (mai putin ultimele ca erau f putine) cu Persile Sensitive si dubla clatire. Apoi le-am calcat.

Mai fetelor cu cine trebuia sa nasca MIRANDOLINa si unde? Sa stim si noi cum il cheama pe medicul care a lasat-o balta si a ajuns sa faca cezariana de urgenta.

va urez noapte buna!

37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Arissa sincer si mie intotdeauna mi-a fost jena sa dau "atentii", mereu am fost stangace la chestiile astea.

Roxi eu am 107 cm si vad ca tot cresc.

Cria29+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Vad ca saptamana viitoare se sparge conducta la crezariene. Eu incep cu incurajarile pentru toate fetele care sunt programate pe saptamana viitoare.

Cria29+ cu Vlad

Mergi la inceput