Mamici de martie-aprilie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 11
RaisaFudulu spune:
Fetele pricepute sa adauge in listuta cu bebei o noua mamica si avem egalitate 2 fetite la 2 baietei - poate ma invatati si pe mine...eu perseverez pana ma ajuta cineva
Hai fetelor ca mai avem putin
Diana
31+
RAISA-MARIA
Lumi_Nag spune:
Uraaa!!!!Mai avem un bebel!!!
Bravo Mirandolina sa creasca mare, frumos si grasun. Refacere rapida si usoara. 

37+
It's easy living with eyes closed
Lumi_Nag spune:
Mihaelaaa bebicu meu este la fiecare ecograf mai mic cu o saptamana decat varsta dupa UM, asa ca nu ai de ce sa iti faci probleme. Daca dr nu s-a ingrijorat nici tu nu ar trebui sa fii. Gandeste-te totusi ca nu esti in Ro ca sa fie vreun inconstient de dr.
It's easy living with eyes closed
magdalena76 spune:
Buna fetelor,
Nu am mai scris de 2 zile dar acum vin la raport. Ieri am fost la dr si placenta mea tot praevia a ramas dar nu mai astupa colul asa ca pot sa incerc sa nasc natural si daca vor apare probleme, am vorbit cu dr sa-mi faca cezariana. Dr mi-a spus ca placenta mea fiind inserata f jos si anterior daca imi face ceza o sa pierd f mult sange ca taie si placenta si, in afara de asta bb este f jos si din cauza asta tb sa-mi faca taitura mult mai jos decat se practica in mod normal. Acum eu sper sa fie totul ok sis a am noroc de o nastere usoara (oricum ar fi ea). Oricum pana la nastere bb mai are de stat la caldurica si din cauza ca mi s-a scurtat colul (are cca 0,8cm) dr mi-a dat utrogestan. Am inceput sa iau si fier pe langa elevit pt ca am anemie.
Ieri am facut si eco 3d daca tot am stat toata ziua la policlinica. Bb are 2,033 kg la 34 sapt deci am inteles ca se incadreaza in grafic. M-am bucurat ca l-am vazut pe bb dar din cauza ca am stat multe ore la dr, asteptand la coada (ca deh, gravidele au prioritate…..) nu am putut sa dorm tota noaptea de dureri de spate. Am avut si contractii de ma durea si dansa plus ca bb ma busea si el…. Asa ca azi am fost cam terminata. In plus fata de toate aceste aventuri toata ziua m-au durut dintii de abia am putut manca. Sper sa treca mai repede durerea ca imi vine sa bat pe cineva.
Hai ca m-am jeluit destul si ma simt un pic mai bine… (ma simt de 100 de ani neimpliniti )
Va pup si merg sa recuperez cu cititul, ca tare harnicute sunteti.
Magda
34 sapt fix cu
Vlad George
gabi78 spune:
Sa va traiasca Mirandolina!
Sa aiba noroc si Dumnezeu sa fie alturi de ea!
Sa iti revii repede si sa auzim de bine!

Andreea20 spune:

FELICITARI MIRANDOLINA !!! sa te faci bine rebede si bebita sa fie sanatoasa si cuminte

Andreea
37 sapt 
cria_bv spune:
Ditu si Doina_tudor bine ati venit printre noi
Adelyna multa putere sa treci peste greutatile pe care le ai. Ai grija de tine si bebel.
Interesant ce spui tu Eliana , eu il simt mereu pe bebe ca sughita in partea stanga jos, deci acolo e cu abdomenul da nu prea imi pot inchipui cum sta.
Pe mine ma apasa tot mai tare bebele in partea stanga sus sub coaste si azi dupa cateva ore de stat pe scaun a amortit zona respectiva si cand apasam ma durea tare.
Referitor la bani nici nu stiu cum e mai bine si mie mi se pare mai bine sa ii dam dupa da am auzit tot felul de povesti cu mamici care nu au dat banii inainte si dr. le-au lasat sa se chinuie. Cred ca depinde si de fiecare dr. in parte.
Cria
29+ cu
Vlad
kmi78 spune:
FELICITARI MIRANDOLINA MULTA SANATATE LA AMANDOUA te asteptam si pe la noi cu mai multe amanunte!!!
ROXANA e frumos patutul sunt curioasa daca e la comanda facut sau din magazin, si cat a fost, eu am comandat pana la urma modelul care il care si ANDREEA kombi lux; si inca ceva nr tau de tel l-am adaugat in agenda tel meu, deci sa te astepti sa te deranjez...![]()
38+
karra80 spune:
FELICITARI MIRANDOLINAsa-ti traiasca fetitza sa fitzi amandoua sanatoase si tu sa te refaci rapid......
Suntem alaturi de tine......multa bafta...in continuare....
Karra 36+
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos