M-am hotarat......adoptie(41)
Raspunsuri - Pagina 5
Briantis spune:
La multi ani Otilia !
Sa fii sanatoasa si fericita !
Carmens sa-ti traiasca frumoasa si sa va bucurati de ea!
Mama lui Andreiutzu
Mmmaria spune:
La Multi Ani, Otilia, inca o data , ca am facut-o la alt "subect".
Vrem poze de la party!!
aiuras spune:
Draga Linasobolina,
Impresionant tot ce am citit legat de copilul vostru si da cred ca lupta a fost grea dar nu am inteles cat timp a trecut de atunci.
Si cu copilul tau este greu sa-i educi gusturile asa ca nu imi pare important ca nu stia sa asorteze, zilnic vad feta care nu stiu nici acum dar nu reiese cum s-a simtit ea iubita, cum s-a simtit ea ocrotita si in siguranta
Andreea_k spune:
La multi ani Oti si sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte de tot ce mai bun in viatza.
Ne face cinste mami ?( virtual , evident )
carmens spune:
Multumesc pentru urari ! Nici nu-mi vine sa cred ca face trei ani.
Bineinteles ca facem cinste ( acum cu cafea ca sunt la serviciu )dar pe seara petrecem in familie.
Am petrecut acum o saptamana cu nasii care au venit din America si trebuiau sa plece la Constanta, asa ca ei ia ramas in minte ca atunci a fost ziua ei, cand a suflat in lumanare.
I-am pregatit ca surpriza o super bicicleta " de copii mari " si abia astept sa i-o dam.
De dimineata ia dat mama un trenulet, ceva tip Thomas, si m-a facut sa intarzii la serviciu, pentru ca a trebuit sa-l montez.
Am sa revin cu poze de la party. Sper sa pot intra mai des acum ca am terminat cu examenele si inca nu m-am apucat de lucrarea de licenta.
Multumesc, inca o data, pentru urari !
carmen
carmens spune:
Scleroza
Am uitat sa spun ca ieri am reusit sa vad pozele cu Victoras si Alexandra. Super !
Daca pe Ale o mai vazusem ( Aissa este mai generoasa cu fotografiile), Victoras m-a uimit. Un adevarat barbatel.Il aveam in minte ca bebelus.
Ce repede trece timpul !
carmen
Alexa Ioana spune:
otilia, LA MULTI ANI cu multa sanatate !!!
carmen, sa'ti traiasca puiutul drag !
alexa si mami
liliana csaki spune:
La multi ani Otilia, sa cresti mare si sa ai parte de tot ce-i mai bun! Petrecere frumoasa si cat mai multe cadouri, sa ai!
Carmen, aveti fata mare de-acum, sa va lumineze mereu zilele!
va pupam,
danielac spune:
Aissa, multumesc si eu pentru vot! esti o draguta!
Rozi
Carmen sa iti traisca fata si sa creasca sanatoasa!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???