M-am hotarat......adoptie(41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Ce parere aveti ,ne facem si noi un mail comun in care sa avem pozele copiilor ,si pe care evident sa nu-l facem public?

Eu una ,sincer ,nu ma simt ok sa fie pozele lui Andrei direct pe forum .Cum spuneam si-n alta parte , paranoia ,ce sa-i fac !

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

FETELOR,SANT O MAMICA CU ACTE IN REGULA!!!!!
AZI AM PRIMIT ATESTATUL !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Felicitari !

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

Pentru AIURAS.
Au trecut deja 10 ani, Ioana are 19 ani si avea 9 ani atunci cand a venit la noi.Singurul mare regret al nostru este ca nu a fost langa noi de mica, ca ni s-a furat "timpul" si nu am avut cum sa o vedem crescand.
Bineinteles ca o iubim si ca suntem alaturi de ea, insa sacrificiile au fost foarte mari si in defavoarea noastra, a tuturor.
Aveam de ales intre a reusi sa integram copilul in societate, ai reda sanatatea sau a o lasa sa-si consume etapele pierdute in ritmul ei si atunci am fi facut mai mult rau decat bine.
Cu mari eforturi si cu multa iubire si rabdare, am reusit!
Suntem o familie, desi sa stiti, Cand afla toti, absolut toti copii adoptati isi cauta rudele de sange!
Si nu ii putem sterge de pe lista, ca sunt ai lor, desi i-au parasit, abandonat si si-au batut joc de propriul copil.
Si mai rau decat atata, sa vedeti cand mama naturala, desi a semnat ca renunta la copil, vine la usa ta, ca a apucat-o dorul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gulser_30 spune:

Andrada felicitari!!!!!multe de la mine si sa iti aduci fetita mai repede acasa sa vedem poze cu ea(sper ca nu va dura mult pina o vei gasi-o) sa fiti fericite impreuna ma bucur nespus de mult pt tine parca eu as fii obtinut atestatul (cam intr-o luna va veni si la mine atestatul....sper)asa ca ai tot dreptul sa fii fericita ....doar a venit primavara nu????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

A venit primavaraaaaaaaaaaaa!!!!Pupici multi si mult soare si multa fericire in suflet, si sa va gasiti cat mai repede comorile!!!(cele care inca nu le aveti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

si mult mai multe as vrea sa va transmit,dragi MAMICI. v-am citit,va admir.Carola,mamica de Robert si Kristian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Andrada77 felicitari ! sa fie intr-un ceas bun!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

Multumesc pentru urari fetelor,sper si eu sa fie intr-un ceas bun..!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Linasobolina felicitari, ce fata mare aveti!
Cei 9 ani atarna greu dar important este, zic si eu, ce a reusit sa devina ea in acest rastimp. Este un copil cu o familie iubitoare si cu educatie.
Nu se poate si nici nu trebuie sa-si uite istoria personala pentru este vorba de viata ei si trebuie sa si-o asume asa cum este.
Desi nu vrem sa se intample toate ne-am asumat si posibila vizita la naturali si dorul intempestiv al naturalei.
Toate au un pret pe lumea asta si eu personal am decis ca merita sa-l platesc pentru a avea copilul meu dar nu spun ca este sau va fi usor.

Banuiesc avand in vedere varsta fetei ca voi acum aveti o perioada mai grea de gasire a propriei identitati?
Sa va dea DD gand bun!

Mergi la inceput