M-am hotarat......adoptie(41)
Raspunsuri - Pagina 6
Briantis spune:
Ce parere aveti ,ne facem si noi un mail comun in care sa avem pozele copiilor ,si pe care evident sa nu-l facem public?
Eu una ,sincer ,nu ma simt ok sa fie pozele lui Andrei direct pe forum .Cum spuneam si-n alta parte , paranoia ,ce sa-i fac !
Mama lui Andreiutzu
linasobolina spune:
Pentru AIURAS.
Au trecut deja 10 ani, Ioana are 19 ani si avea 9 ani atunci cand a venit la noi.Singurul mare regret al nostru este ca nu a fost langa noi de mica, ca ni s-a furat "timpul" si nu am avut cum sa o vedem crescand.
Bineinteles ca o iubim si ca suntem alaturi de ea, insa sacrificiile au fost foarte mari si in defavoarea noastra, a tuturor.
Aveam de ales intre a reusi sa integram copilul in societate, ai reda sanatatea sau a o lasa sa-si consume etapele pierdute in ritmul ei si atunci am fi facut mai mult rau decat bine.
Cu mari eforturi si cu multa iubire si rabdare, am reusit!
Suntem o familie, desi sa stiti, Cand afla toti, absolut toti copii adoptati isi cauta rudele de sange!
Si nu ii putem sterge de pe lista, ca sunt ai lor, desi i-au parasit, abandonat si si-au batut joc de propriul copil.
Si mai rau decat atata, sa vedeti cand mama naturala, desi a semnat ca renunta la copil, vine la usa ta, ca a apucat-o dorul....
gulser_30 spune:
Andrada felicitari!!!!!multe de la mine si sa iti aduci fetita mai repede acasa sa vedem poze cu ea(sper ca nu va dura mult pina o vei gasi-o) sa fiti fericite impreuna ma bucur nespus de mult pt tine parca eu as fii obtinut atestatul (cam intr-o luna va veni si la mine atestatul....sper)asa ca ai tot dreptul sa fii fericita ....doar a venit primavara nu????????
patri spune:
A venit primavaraaaaaaaaaaaa!!!!Pupici multi si mult soare si multa fericire in suflet, si sa va gasiti cat mai repede comorile!!!(cele care inca nu le aveti)
kover spune:
si mult mai multe as vrea sa va transmit,dragi MAMICI. v-am citit,va admir.Carola,mamica de Robert si Kristian.
danielac spune:
Andrada77 felicitari ! sa fie intr-un ceas bun!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???
aiuras spune:
Linasobolina felicitari, ce fata mare aveti!
Cei 9 ani atarna greu dar important este, zic si eu, ce a reusit sa devina ea in acest rastimp. Este un copil cu o familie iubitoare si cu educatie.
Nu se poate si nici nu trebuie sa-si uite istoria personala pentru este vorba de viata ei si trebuie sa si-o asume asa cum este.
Desi nu vrem sa se intample toate ne-am asumat si posibila vizita la naturali si dorul intempestiv al naturalei.
Toate au un pret pe lumea asta si eu personal am decis ca merita sa-l platesc pentru a avea copilul meu dar nu spun ca este sau va fi usor.
Banuiesc avand in vedere varsta fetei ca voi acum aveti o perioada mai grea de gasire a propriei identitati?
Sa va dea DD gand bun!