M-am hotarat......adoptie(41)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

M-am hotarat si eu pentru adoptie. nu acum, ci de anul trecut, dar mai aveam cateva lucruri de pus in ordine inainte.

V-am citit insa, de fapt v-am sorbit fiecare cuvant si mi-am facut tot felul de docuri cu info care-mi vor fi de folos pe viitor, am plans si m-am bucurat cand am citit povestile voastre.

De 2 sapt suntem casatoriti cu acte in regula (desi suntem impreuna de 10 ani). De luni incepem sa legalizam acte, iar luna viitoare, dupa luna de miere, depunem dosarul pentru atestare.

Am vazut insa ca regulile difera de la un DPC la altul, asa ca vreau sa va intreb: este cineva in sect 4? sunt la DPC sect 4 ceva lucuri de care trebuie sa tin cont?

Si mai am o temere: faptul ca suntem casatoriti de doar cateva luni ne va "scadea punctajul"?

va pup si pe voi si pe puii vostri si va multumesc ca existati pentru a ajuta viitoare mamici ca mine

...las' ca ma fac eu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Nu cred ca are importanta de cand aveti certificatul de casatorie .Noi stam in sectorul 4 ,insa am adoptat in 2004 ,acum nu mai stiu exact regulile .
Bafta !

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Se face un "punctaj" ? Credeam ca se verifica doar indeplinirea unor conditii - locuinta, venit, cazier, lucruri de genul asta.
Si daca am salariu mic primesc un copil mai ..."prost" ???!!!!
Scuzati ironia, dar bantui de cateva luni pe la voi si incerc sa absorb cat mai multe informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

goldi, am scris "punctaj" in ghilimele. actele sunt acte, dar factorul uman este intotdeauna subiectiv.
ma gand sa nu spuna ca nu avem experienta de cuplu sau ca poate nu ne-am gandit destul.
ma mai trec si pe mine ganduri pesimiste poate, dar vreau sa stiu la ce sa ma astept.

...las' ca ma fac eu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Draga Laura,
Iti doresc din tot sufletul sanatate si o viata lunga si implinita, si te rog sa aduci multe-multe bucurii minunatilor tai parinti, sa-i iubesti si sa-i cinstesti, asa cum merita!

Lilianei as vrea sa-i multumesc, inca o data, pentru tot ajutorul pe care mi l-a dat inca de cand gandul adoptiei era doar incoltit in mintea mea. As vrea sa-i mai multumesc si pentru ca a avut, de la bun inceput, buna credinta de a se prezenta si de a scrie aici deschis, atunci cand acest subiect nu exista (pt ca Flory inca nu se hotarase ) despre ea si despre adoptie. Atunci cand toata lumea era circumpecta si prejudecatile in floare.

As mai vrea sa-i spun ca o admir foarte mult pt gesturile umanitare pe care le face si despre care nu vorbeste, despre care am aflat intamplator de la alte subiecte sau din albumul ei de poze, catre copiii din centre, catre copiii bolnavi de la noi si de aiurea, catre forumisti de pe la noi si cine stie mai catre cine.

Ii doresc sa-i dea Dumnezeu fericire si bucurii pe masura celor pe care ea le face semnenilor ei, copii sau oameni mari. Felicitari, MAMI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani Laura! Sper sa am ocazia sa te vad crescand, te urmaresc adesea in parc cat de delicata domnisoara devii, o minune de copil frumos si ... elegant pot spune.
Are fetita Lilianei asa o delicatete si un aer ...princiar. Nu stiu sa pun in cuvinte ce simt cand o vad pe Laura, dar asta e senzatia mea, ca ma aflu in prezenta unei mici printese. O admir de departe ca ea nu ma stie si nu indraznesc sa ma apropii, ii admir doar pe copii cand ii vad prin parc.
Sa iti traiasca copiii Liliana si sa ai numai bucurii!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

La multi ani Laura !
Liliana ,sa-ti traiasca piticii !

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

La multi ani Laura !
Sanatate si toate cele bune tie, fratiorului si parintilor tai !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

La multi ani Laura !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

nu ne cunoastem , eu bantuiam acum doi ani pe acest forum, deoarece si in mintea noastra incoltise gandul la adoptie. Motivul nostru a fost faptul ca bebelusul mult dorit se lasa asteptat, si vremea trecea si trecea si noi deveneam tot mai nerabdatori. Atunci stiu ca tocmai se stopasera si adoptiile internationale (sotul meu e neamt) si aveam impresia ca toate usile ni se trantesc in fata.

Pana la urma ne-a rasplatit D-zeu cu varf si indesat si eu am nascut anul trecut 2 ingerasi frumosi si sanatosi (baieti gemeni).

Stiu ca motivele pt care voi faceti lucrul acesta nu coincid neaparat cu ale mele, eu voiam doar sa va transmit ca va admir pe toate pt fapta asta cu adevarat mareata. M-am uitat la pozele voastre, am mai citit si din mesaje, si am impresia ca efectiv radiati toti de fericire, iar copilasii vostri par total lipsiti de griji si de necazuri. Daruiti-le o viata plina de bucurii (nu ma refer la cele materiale), ca merita.

Va doresc tuturor multa sanatate ca sa va puteti creste copilasii!

O seara placuta tuturor, mari si mici.

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput