M-am hotarat......adoptie(41)
Raspunsuri - Pagina 28
liliana csaki spune:
Cu intarziere, va multumim din suflet de urari, intradevar Laura e deja domnisoara, nici nu-mi vine sa cred ca au trecut atatia ani. Am fost cu totii la Disneyland si ne-am bucurat si mici si mari de zilele astea, pun imediat si poze.
Rozi, m-ai descris asa de frumos ca mai ca m-am indragostit de mine.
Aissa, e dragalasa da' cateodata e asa un dracusor!
pupam pe toata lumea,
aissa spune:
Liliana lasa ca si fitzele fac parte tot din apanajul printeselor! Asteptam poze! Intotdeauna m-am delectat cu pozele tale si mi-au ramas in minte alea cu Laura inotand cu delfinul, sunt preferatele mele!
Poze
Mmmaria spune:
Cu intarziere, La Multi Ani Laurei si in avans, La Multi Ani lui Mihaita (Irina g).
Cat despre surpriza ta, Rozi, e mortala...(cand vad poze cu Victoras ma gandesc automat cam cum arata figurile parintilor lui cand 'il sorb din ochi").
daphnyie spune:
Liliana, superbe poze, frumosi copii, iar inghetata aia imensa...
Rozi, nashu' mic e un adevarat cavaler
danielac spune:
Liliana sa iti traisca mica domnisoara, care este intradevar, din cate o stiu si eu o mica printesa si o fetita foarte delicata si finuta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
daphnyie spune:
Aissa, bine ai revenit din concediu, cum a fost ? V-ati distrat, v-ati balacit, povesteste-ne cum e la bulgari ?
aissa spune:
Abia azi am revenit, acum cateva minute mai exact. Va pove mai incolo cand pun si poze dar nu, nu ne-am balacit ca Ale refuza (al 2-lea an la rand) sa intre in apa. Si am avut si peripetii ca s-a ars la o manuta, va spun putin mai incolo.....
Poze