M-am hotarat......adoptie(41)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Aissa, stiu ca nu asta ai vrut sa spui, dar nu ma pot abtine: cuuuuuuum?!?!, i-ai dat fetei BORCANELUL, de l-a scos nedigerat?! Mi se pare absolut normala reactia

Despre lapte la Albena - nu stiu altii cum s-au descurcat, stiu insa ca poti lua lapte de la dozator, de unde iei si cafea; desigur, nu este lapte de la tzatza vacii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by Rozi

Aissa, stiu ca nu asta ai vrut sa spui, dar nu ma pot abtine: cuuuuuuum?!?!, i-ai dat fetei BORCANELUL, de l-a scos nedigerat?! Mi se pare absolut normala reactia

Despre lapte la Albena - nu stiu altii cum s-au descurcat, stiu insa ca poti lua lapte de la dozator, de unde iei si cafea; desigur, nu este lapte de la tzatza vacii .

Erai langa mine cand i-am desfacut pampersul :D, parca asa imi amintesc. Era intreg borcanul, cu mirosul identic, de sticla, fireste. Haidi bai ca pricepi ce zic.
Stiu ca lapte e si la dozator dar ce ma fac daca mandra vrea "titu" la ore la care tzatza vacii de metal inca doarme? Pana la urma ori o sa ma bazez pe UHT ca tine la temperatura camerei si bag in frig numai ce desfac, ori ii iau lapte praf din gama pe care i-am dat-o ca bebeu.

Any esti moderata pana la primele 10 postari asa ca intrebarile apar atunci cand le da voie un moderator. Cat despre ce intrebi e greu, dar nu imposibil. In primul rand apuca-te de atestat, ca degeaba cauti pana nu ai tidula la mana. Cand ai atestatul, daca gasesti un bb mic si intelegere la DPC sa iti dea plasament pana se rezolva situatia lui poti sa il iei din maternitate. Dar de regula nu se mai practica asa, se da copilul in plasament la maternala si tu il poti lua cand are situatia clara. Or sa te lamureasca mai bine fetele care au trecut recent pe drumul asta, deja constat ca se disipeaza ceea ce stiam eu de pe "vremea mea". Succes!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Any noi am adoptat pe legea noua, desi nu stiu daca nu s-a mai schimbat pana acum cate ceva. La noi s-a intamplat cam asa: bebelusa a ajuns la maternala cand avea 3 saptamani (maternala a luat-o din maternitate) iar noi am gasit-o absolut intamplator, la putin timp dupa. Zic intamplator, desi cred ca a fost destin 100%.
Dpc-ul nostru nu accepta plasament la fam. care vor sa adopte, asa ca ne-am plimbat pe la usa maternalei vreo patru - cinci luni, pana ne-au dat voie sa o luam acasa in incredintare.
Acum depinde in ce jud. esti si ce reguli are dpc-ul vostru, desi legea nu interzice plasamentul unele dpc-uri nu vor sa-l accepte.
Bafta sa gasesti un bb asa cum iti doresti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any27_any spune:

Va multumesc pentru raspunsuri fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

daphnyie, cum adica ai gasit-o intamplator?

Not flesh of my flesh
Nor bone of my bone,
But still miraculously
My own.
Never forget
For a single minute:
You didn't grow under my heart
But in it.

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Manuelita

daphnyie, cum adica ai gasit-o intamplator?[/quote]

Adica eu cautam in cu totul alta parte, dupa ce am vazut ca nu ma cheama nimeni sa vad vreun copil m-am apucat sa trimit cereri prin vreo 20 de judete. N-am primit decat raspunsuri de genul "nu sunt copii dar ramaneti in evidenta noastra si va vom anunta". Nu mai stiam ce sa fac, cand o ruda de-a mea a vizitat-o intamplator pe maternala la care era bebita si asa am aflat de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

Ieri ne-am infatisat la tribunal pentru 'incuviintare'. De ieri, Mihai este legal membru al familiei noastre. Acum, dupa ce a trecut si ziua de ieri, ma simt MULT mai linistita. Ca sa sarbatorim, postez poze cu bobocul nostru, poze de la inceputurile noastre. Va pup pe toate!

http://picasaweb.google.com/ioana.odeta/Mihai?authkey=BsoJ14Yc2mg

ioana, mamica de boboc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Vai cat este de dulce! Eu nu ma prea uit la pozele postate aici, dar "m-a tras atza" sa ma uit la pozele voastre. Este o scumpete de baiat (tu de fapt cred ca stii mai bine...).
Si da, te simti muuuult mai linistita...cunosc sentimentul asta.
Ma bucur pentru voi din tot sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

IOANA FELICITARI!
Si,da!puiul tau e absolut superb!Iti vine sa-l musti de obrajori

Mergi la inceput

Ioana, ai o scumpete de baietel, sa fie sanatos si sa va bucurati de el

Mergi la inceput