M-am hotarat......adoptie(41)
Raspunsuri - Pagina 24
daphnyie spune:
Salutari si de la noi !
Acum am reusit sa mai citesc si sa scriu un pic, ca doarme asta mica.
De abia mai apuc sa deschid calc., de ceva vreme nu mai sta singura nici macar sa se joace, vine cu mine peste tot (de fapt trebuie sa o duc cu carutul sau cu tricicleta ca inca nu merge) iar de dormit numai cu mine doreste sau rareori cu ta-su. Adica stam unul dintre noi langa patutul ei pana adoarme.
Saptamana trecuta am fost la operatie, care n-a durat mai mult de 10 min., nici nu m-am dezmeticit bine ca au si adus-o adormita, pe brate. Drumul a fost destul de obositor si pt. noi, ce sa mai zic de ea ... Sper insa sa fie bine de data asta.
Aissa , am vazut pozele si filmuletul, dar fara sonor ca dormea pitica.
Dora, felicitari pt. finalizare
Edit : incerc sa pun niste poze
aissa spune:
Daphnie am dat un quote la mesajul tau si nu ai ce poze vedea pt ca de fapt nu ai pus adresa. Te duci in albumul tau, copiezi ce scrie in bara sus si apoi vii la mesaj si scrii asa [ url ="adresa" ] poze [ /url ], scoti tu pauzele din paranteze ca sa apara link-ul corect (sau scrii pur si simplu doar adresa albumului caz in care o sa apara linkul lung in mesaj).
Sper din suflet ca de data asta sa fie ok operatia!
Poze
aissa spune:
Bai nene, musai cu sonor sa va uitati la filmulete, ca la ale mele cel putin imaginea lasa de dorit, decorul la fel, eu incerc sa surprind expresii/figuri de-ale lui Ale nu aleg neaparat iamginea, mai ales ca filmez cu ap. foto.
Deci: bai nene
Poze
daphnyie spune:
Mersi pt. indrumare Aissa, cred ca acum e bine.
Si promit maine sa vad filmuletul cu sonor, sa traiti
http://pg.photos.yahoo.com/ph/daphnyie/album?.dir=8a01scd
ioanaalice spune:
patri, daphnyie, aissa sunt nemaipomenite pustoaicele! Sa fie sanatoase si sa bucurati de ele.
Intrebare: cum iti faci cont de album pe forumul asta? Am vreo patru luni de cand ma tot plimb pe aici si parca ar fi cazul sa pun niste poze si cu bobocul meu...
ioana, mamica de boboc
aissa spune:
Bai nene ce falcuteeee! Bune de smotocit vorba unei colege.
Ioana pune poze pe yahoo, webshots sau pe alt server care tine poze, photobucket, dropshots. Nu stiu daca pe DC mai sunt active albumele dar nu sta dupa ele ca erau greu de utilizat si amdinistrat, cel putin asa imi lasa mie impresia. Iti faci cont de utilizator si iti faci ce albume vrei.
Poze
daphnyie spune:
Asadar va place dolofana mea Parca i-au mai scazut falcutele acum fatza de cum era la 9 luni. E o scumpa si o desteapta (dati-mi voie sa fac si eu pe cioara) intelege multe lucruri si zice pe limba ei a-ta si a-te si noi trebuie sa ghicim ce spune. Nu ma mai lasa sa-i prind parul, isi smulge agrafele sau elasticul si cand o mai si imbrac in pantaloni ma intreaba lumea ce e baiat sau fetita? Nu i-am pus inca cerceii pt. ca a fost destul de speriata de ace si de doctori si n-am vrut sa o mai chinuim si noi. Dar cat de curand o sa-i punem, sa fie fata frumoasa de ziua ei.
Mergeti la mare anul asta, cand si unde ? Noi vrem sa mergem in iulie dar nu stiu inca perioada si nici statiunea dar poate facem cumva si ne intalnim pe acolo ?
aissa spune:
Daphnyie or sa ii mai scada oricum falcutele pe masura ce creste. Si eu cand ma uit la pozele de pe la 8-9 luni ale lui Ale nu-mi vine sa cred cum arata. Parca nu putea nici sa rada bine de grasime.
Noi mergem la mare intre 2-9 iulie, la bulgari. Abia astept. Anul trecut Ale s-a speriat pe plaja si nu a vrut in apa. Anul asta o tot pisez psihologic, ii arat apa la Tv, ii zic ca mergem sa facem baldabac, sper ca anul asta sa o guste din plin. Eu una sunt ahtiata dupa apa si as vrea sa ii insuflu si ei placerea asta.
Poze