M-am hotarat......adoptie(41)
Raspunsuri - Pagina 23
asi spune:
La multi ani Rares!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
simona dragusin spune:
LA MULTI ANI RARES !
Cind a trecut un an ...?
Petrecere frumoasa si te asteptam cu poze.
Rozi spune:
LA MULTI ANI, Rares!!!
Flory, iti doresc din tot sufletul multa fericire si sanatate alaturi de puiutii tai!!!
danielac spune:
La multi ani Rares!
Flory
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
patri spune:
Ma bucur sa fiu iar alaturi de voi, m-am destins citind ce mai e nou, felicit fetele care au luat decizia de a devenii mamici!
Asi, stiu ce simti si crede-ma ca e foarte bine ce-ati hotarat, eu stiu din experienta mea cat e debine sa creasca impreuna, eu simt ca i-ar prinde si Patriciei bine un fratior,dar trei copii deocamdata e destul! Dar cu mana pe inima va spun ca fratii se iubesc, chiar daca la inceput, pana sa se nasca exista putina gelozie, dispare daca parintii stiu, cum bine spune Asi, sa pregateasca venirea puiului. Si cine spune ca nu doreste al doi-lea ca sa nu sufere primul, eu zic ca mai ales pt el e necesar al doilea! Iubirea de frate, casa plina de copii, sunt lucruri care-ti aduc implinire si fericire. Noi am fost trei, si intotdeauna am spus ca voi avea cel putin 3 copii. Si dragostea nu se imparte, se inmulteste, asa sa stiti! Nu va fie frica, noi deobicei fugim de necunoscut, si cate lucruri extraordinare pierdem de frica!!!
Despre minunea mea, va spun ca am inceput de o saptamana gradinita. Si apropo, am finalizat si adoptia, avem fata pe numele nostru, asta a fost un vis la inceput, da mi s-a parut asa de normal cand s-a intamplat.
La gradi nu se vede ca e mai mica,se imbraca singura, mananca, spune tot ce trebuie, chiar are si poezie pt serbarea din 5.06., asa ca ...suntem albastrita...toata ziua azi am cautat rochita albastra...
A venit alaltaieri muscata de un baietel de fata, si dimineata mai plange nu ca nu vrea la gradi, ca vrea, da sa stau si eu acolo...
Acum e pusa la culcare de la20, da trebuie sa ma duc si eu ca altfeliar nu adoarme , si dim la 7trebuie sa se trezeasca, altfel dormea si pana la zece...
In fiecare zi multumesc la Dumnezeu ca mi-a daruit-o! Azi i -mi spunea ca eu sunt dragostea ei, si m-a pupat. Am intrebat-o :da tu cine esti?mi-a raspuns:eu sunt puiul tau! Nu pot sa va explic, dar majoritatea stiti,cata implinire,si fericire, si dragoste aduce asa unpuiut.Nici nu stiu cum a fost viata inainte de ea, si baietii o iubesc, si se mandresc cu sora lor, si suntem intr-adevar o familie implinita.
Va pup si va doresc la toate care inca stati pe ganduri,sa simtiti o secunda din ce simt eu!
Aissa, pup rasfatata!!!!
florypop spune:
Fetelor, multumim mult de urari si scuze ca nu mai suntem asa de activi pe aici dar timpul nu ne ajunge. As vrea sa pot cumpara de undeva cateva kg de timp sa apuc sa va povestesc ce copii minunati am si ce mandra sunt de ei.
Scuze si pentru intarzierea cu care va multumesc pentru urari dar am fost plecati cu piticii la aer liber sa taiem motul....:))
Nici nu imi vine sa cred ca a trecut un an si mai mult nu imi vine sa cred ca acum trei nu visam ca voi avea vreodata copil nu copii si uitati-ma acum cu doi prichindei. Nici nu stiu daca am fost coerenta caci scriu in viteza ca de obicei. Va pupacesc si mi-e tare dor sa ne vedem fie si pentru o ora doua intr-un parc.
Pupici,
Flory si Andrei si Rares
asi spune:
La multi ani pentru toti copii!
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.