M-am hotarat......adoptie(41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

O pup pe mica maimutica, si eu ii mai zic asa piticei mele.
Marti o sa fim in Bucuresti, avem programare la o clinica de oftalmologie pt. consultatie si probabil inca o operatie.
As vrea sa ne vedem dar nu stiu cat va dura totul si apoi mai mult ca sigur pitica va fi maraita. In aceeasi zi plecam inapoi acasa.
O sa fie probl. cu drumul, cu mancarea, cu somnul dar asta e, macar sa reuseasca operatia de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Ariannes, bine ai venit.
Parerea mea este sa te hotarasti inainte de toate ce vrei.
Procedura de adoptie este destul de lunga si anevoioasa. In primul rand trebuie sa faci o vizita la Directia pentru Protectia Copilului. Acolo ei or sa-ti explice cum se procedeaza, ce acte trebuie sa le duci etc etc.
Bafta si te sustinem,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Mi-e si frica sa scriu:....m-am hotarat adoptie.....
Inca mi-e teama. Am mai scris pe aici si voi stiti ca sunt covarita de frici si indoieli si vesnica intrebare : nascut sau adoptat.
Cert e ca de vreo 2 zile, simt ca am aripi, ca undeva ne asteapta un bebe, pe care trebuie sa-l gasim. Si va veni si nacut i altele, dar acum trebuie sa-l gasim pe acel copil al nostru care ne asteapta. Ratiunea imi spune ca e o prostie, ca nu exista predestinare, ca e o decizie rationala a adopta sau nu si etc.... dar asa simt. Eu, fiinta rece si rationala care rade de cei care cred in dedeochi, simt cane asteapta un bebe si noi suntem niste lasi ca nu ne apucam odata sa-l cautam.....
defapt mi-e teama ca daca ceva nu merge bine toti vor spune: ti-am pus noi sa termini cu prostiile si sa faci un copil care oricum ar fi iesit era al tau, de ce sa cresti copilul altora in loc sa-l faci pe-al tau.... i stiti voi mai bine cate.
DAR< pentru prima oara, sentimentul ca trebuie sa adopt e mai mare, mult mai mare decat teama....
Tineti-mi pumnii sa trec si peste ultimele bariere psihologice si sa adun actele si etc....
Nu stiu ce inseamna a adopti, nu stiu cum e sa te trezesti cu un copil in brate si sa devina al tau intr-un minut, dar tiu acum ca daca nu aflu, voi suferi intotdeauna.
Credeti ca exita chestia asta predestinarea, cu chemarea pentru a adopta, credeti ca e posibil ca undeva, sa ne astepte un copil??

Not flesh of my flesh
Nor bone of my bone,
But still miraculously
My own.
Never forget
For a single minute:
You didn't grow under my heart
But in it.

Mergi la inceput

ariannes_V bine ai venit !
Am o vaga banuiala ca s-ar putea sa ne cunoastem . M-as bucura sa fie asa (poate ne edificam asupra acestui lucru pe mail) si m-as bucura sa ai cat mai repede bb-ul mult dorit.
In ceea ce ma priveste pot sa-ti spun ca n-am fost nicicand mai fericita ca acum, de cand o am pe zgatia asta mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariannes_V spune:

Buna! Multumesc ca sunteti alaturi si de mine! Indiferent daca voi face un bebe pentru sotzul meu, ma gandesc ca ne asteapta undeva o fetitza! De aceea vreau sa ne pregatim sa o adoptam...Hotarata sau nu, numai la aceasta treaba mi-e gandul...la acea fetitza care poate ne asteapta pe noi...nu tin sa fie mica, poate sa aiba si de la 3 ani in sus! Deja visez cum o sa ii fac camera...si cum ii voi oferi tot ceea ce isi doreste...
daphnyie, nu m-as supara,daca ne cunoastem...ar fi chiar frumos...Multa Sanatate!

Mergi la inceput

Gata fetele, am finalizat si noi adoptia !
Nu se compara sentimentele de acum cu cele din prima zi in care am adus-o acasa pe buburuza, acelea au fost infinit mai profunde si mai coplesitoare (a mai spus cineva de aici tot asa), acum ma bucur ca am terminat cu tot stresul si ca avem acte in regula.

Acum incerc sa trag un pui de somn, sunt franta, pitica s-a trezit azi-noapte din ora in ora si a plans din cauza dintilor.
Am crezut ca mi se face rau la tribunal din cauza oboselii si a caldurii, am asteptat destul de mult pana sa intram dar apoi n-a durat nici 5 minute totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_ro spune:

Mult succes la Bucuresti, Daphnyie!!! Ma rog pentru voi sa se rezolve problema ochisorilor lui Lali cat mai repede si mai usor!
Si azi va tin pumnii (desi s-ar putea sa ma fi trezit cam tarziu)...
Weekend placut!

Mergi la inceput

nico multumim de urari, o sa mergem la Bucuresti dar am amanat pe 31 mai pt. ca atunci o va consulta si opera in aceeasi zi. Daca mergeam sapt. viitoare doar o consulta si apoi trebuia sa facem inca un drum pt. operatie. A fost o neintelegere si din partea noastra si a asistentei care a facut programarea asa ca am preferat sa mai asteptam si sa rezolvam totul intr-o singura zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Felicitari Daphnyie! SI mult succes la operatie!
Manuelita, ca recunosc sau nu, eu cred ca toate am avut emotii, temeri, ganduri in momentele in care luam in calcul adoptia. Dar daca ai inima usoara dupa ce ai luat aceasta decizie nu te mai gandi la ce spun ceilalti, la ce va fi sau ar putea fi. Succes!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Felicitari DAPHNYIE !
Si va tinem pumnii pt operatie

Mergi la inceput