M-am hotarat......adoptie(41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cetin spune:

Bine v-am regasit.

Va atasez cateva poze cu Mihaeluta si cu mine sa vedeti ce asemanare. Oh..... nu stiu sa atasez poze. Cine poate sa ma invete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Cetin, fa-ti un cont pe yahoo sau pe webshots, pui pozele acolo si pe urma pui link-ul aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Cetin, felicitari, sa fiti fericiti ! Asteptam impresii de proaspata mamica
Din pacate stiu si eu cum e sa stai in spital cu copilul pentru operatie , noi am avut pb la ochi si inca mai avem, probabil ca va trebui repetata operatia dar sincer mi-e frica pentru ca a fost traumatizant si pentru mine dar mai ales pentru ea. Si pitica mea tipa si se chinuiau trei asistente sa o tina iar pe mine m-au dat afara din salon.
Acum va dau o veste buna, vinerea viitoare finalizam adoptia ! Apoi incerc sa pun si eu niste poze.
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cetin multe felicitari!
Andreea nici nu vreau sa imi inchipui prin ce ati trecut, eu numai cand ii montau o branula am turbat la usa ca plangea....
Daphnyie dar ce aveti la ochisor? Canalul ala infundat? Nu am retinut daca ai spus mai demult. Sanatate multa!
Patri pai sa te tii de cuvant si sa pui poze!

Poze

Mergi la inceput

Aissa, da, noi avem canalele lacrimale infundate. Dupa operatie nu se vad rezultate, la un ochi s-a desfunat partial iar la celalat deloc.
As vrea sa repetam operatia in Bucuresti dar nu prea stiu cum sa fac, piticuta nu sta in masina atata timp, dupa o jumatate de ora de stat in scaunelul ei incepe sa planga. Fcem in continuare tratament cu picaturi si vom vedea.

Mergi la inceput

Nu aveti posibilitatea sa plecati spre Bucuresti in orele ei de somn? Noaptea sau la pranz? Eu asa am facut asta vara cand am plecat spre mare, am trezit-o pe la 4 dimineata si a adormit aproape tot drumul, abia pe final ne zapacise nitel de cap si atunci a trecut sotul meu in spate sa o "intretina".

Poze

Mergi la inceput

Cred ca cel mai bine ar fi sa plecam noaptea spre dimineata.
Am asteptat o perioada dupa operatie pt. ca nu era sigur daca s-au desfundat sau nu canalele si acum vreo doua saptamani i-au facut un test si au constatat ca sunt obturate. Vreau sa sun la Spitalul de Oftalmologie in Bucuresti si sa vad ce parere au, facem inca o operatie sau mai asteptam.
Ce mai face Ale ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

CETIN ma bucur pentru tine !
N-ai reusit sa pui poze? De altfel cu cine sa semene Mihaeluta..daca nu cu mamica ei !

DAPHNIE multa sanatate fetitzei tale
ANDREEA cum ii e Mariei? Sper ca bine,pup domnisoara curajoasa !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daphnyie

Ce mai face Ale ?

Ce nu face! E o maimuta si jumatate, imita orice gest de-al nostru, nu asculta deloc, in parc alerg de-mi ies ochii pentru ca nu sta locului nici 2 minute si nici nu se uita in urma sa vada daca vin dupa ea, ea pleaca si gata. E iar intr-o perioada de greva foamei, e pericol sa intri cu ea intr-un magazin ca rastoarna rafturile, din astea facem...
Si mai nou, pe fondul unui prost obicei de a papa cioco...are niste bubite, o alergie...dar asta e un detaliu, trece.

Sanatate multa voua!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariannes_V spune:

Buna! E prima data cand scriu pe acest forum! Sunt interesata de adoptii! Mi-as dori sa adopt o fetita, desi ma gandesc si la fertilizare in vitro...insa, as dori cateva informatii despre ce trebuie sa fac sa infiez un copil...Am 31 de ani, nu am reusit sa fac copii, desi ii iubesc de o viata! Va rog, sa imi spuneti cum este sa fii parinte adoptiv? Sunt chinuita de tot felul de ganduri, de temeri in legatura cu aceasta decizie...dar imi doresc din suflet un copil...
Va doresc Multa Sanatate!

Mergi la inceput