M-am hotarat......adoptie(41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pe la 8-9 luni cand Ale ziceai ca e umflata cu pompa (atunci nu mi se parea dar cand ma uit acum la poze imi pare ca nu putea rade cu toata gura ca nu o lasau falcile ) mi-a zis dr odata ceva de genul "la regim cu ea". Eu am luat-o in serios si l-am intrebat daca el crede ca trebuie sa ii scot cerealele din lapte si l-a bufnit rasul, a zis in nici un caz, sub 1 an nu tin copilul la regim. La 1 an avea 10,5 kg dar dupa ce a mers s-a modelat altfel corpul si acum arata perfect (zise cioara), nu e grasa deloc, e f bine proportionata.
Asa ca nu stiu cat papa a ta acum, dar iti zic din experienta, vin niste perioade cand nu o sa pape deloc. Ale de la 1 an la 2 ani fara 2-3 saptamani a facut greva foamei de m-a disperat, mai mult de 2-3 lingurite nu manca, indiferent de mancare, a trait cu lapte si iaurt la biberon dat si ala. Asa ca as lasa-o sa pape cat vrea, ca isi face provizii pentru perioadele urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Astazi am fost la fizioterapie si dr. a zi ca faptul ca nu face inca anumite miscari este din cauza lipsei de stimulare din lunile in care a stat la maternala, la care se adauga si greutatea prea mare.
Gimnastica pe care am facut-o noi acasa cu ea a fost binevenita dar nu suficienta. Acum ne-a aratat niste miscari pe care sa le repetam cat de des putem cu pitica si ne-a chemat la control la sfarsitul lunii aprilie. Pana atunci trebuie sa o invatam sa se tarasca pe burta, sa se ridice de pe spate in fundulet si sa se rostogoleasca singurica.

Ma apuca asa o revolta cand mi-aduc aminte cum se lauda maternala ca fetita sta toata ziua cuminte in pat, ca nici nu plange si ca nu o ia in brate ca nu cumva sa se invete alintata. Si eu nu puteam sa-i spun ca nu-i bine cum procedeaza pt. ca nu eram in masura sa-i dau indicatii.
Bine macar ca a fost bine hranita si curata cat a stat acolo, ca restul recuperam noi acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Daphnyie ,lasa fata sa manace cat ii trebuie .Mi se pare o prostie ca ti-a spus ca e prea grasuta .Oricum cand piticii astia incep sa mearga ,se subtiaza .
Si ca sa-ti dau exemplu ,Andreiul meu avea 11 kg la 7 luni ,cand l-am luat acasa ,nu statea bine in fundulet ,nu se sprijinea in picioare daca voiai sa-l ridici de manute .... si a mers singur la un an si 5 luni .
O sa le faca si copilul tau pe toate ,gimnastica e clar de folos ,dar te rog eu nu te mai stresa de greutatea copilului.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Corina - Briantis ii dau sa manance cat vrea, doar din masa de pranz i-am redus un pic pt. ca era prea mare cantitatea pt. o singura masa.
Dupa cateva zile de repetat miscarea de ridicare de pe spate in fundulet, pitica s-a prins cum s-o faca singura dar nu reuseste pana la capat. Noi o ridicam inainte de amandoua mainile in fund dar cica nu e bine asa, trebuie trasa de o mana sau impinsa de umar si ea sa se impinga in cealalta mana.
Oricum mai devreme sau mai tarziu se ridica si singura fara atata teorie, ca doar e fata desteapta dar un pic comoda, ca maica-sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gulser_30 spune:

Fetelor!!!!!Vreau sa va anunt ca in sfirsit m-am atestat.....deci....acum sunt mamica cu acte in regula...ce sa mai....dar stiu ca de fapt greul de abia acum incepe cu asteptarea pt a gasi fetita care mi-o doresc de atita amar de vreme...offf.Cei de la DPC de la mine nu mi-au spus nimic sigur, doar ca trebuie sa astept,, sa vedem ce mai apare,,-tot timpul numai asa imi spun.Stiu ca sunt foarte multe fete in aceeasi situatue dar eu tot am impresia ca nu se fac suficiente demersuri pt atitia copii care asteapta un camin cald, o familie iubitoare,o mamica grijulie si multa multa dragoste.Si uite asa nu putem face nimik si asteptam sa ne keme ei atunci cind se iveste ceva....dar pina atunci ei sunt condamnati sa astepte(ca si noi dealtfel)sa vina intr-o zi cineva sa vrea sa ai ia acasa .....Trist fff trist dar tare as vrea sa nu ma resemnez si sa icep sa caut si in alte judete...

Mergi la inceput

Carmen, felicitari !
Incepe sa cauti si prin alte judete, poate ai noroc. Eu desi am trimis peste 20 de cereri in tara nu am primit decat raspunsuri negative, insa ramai in evidenta lor si te vor cauta daca au un bb cum vrei tu.
Asteptare / cautare cat mai scurta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Carmen, felicitari!!

Bafta multa si rabdare.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Carmen (Guleras) rabdare multa si sper sa-ti gasesti puiul cat de repede. Trimite cereri si in alte judete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

CARMEN FELICITARI!!!!!
Ti-am trimis mesaje pe mess.
Hai sa mergem impreuna prin tara!!!!!Ca nici eu nu mai rezist!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gulser_30 spune:

multumesc tuturor care m-au felicitat si toate fetele care se bucura alaturi de mine mii de multumiri din tot sufletul!!!Da asa am sa fac!Am sa merg si la alte DPC-uri din alte judete kiar personal pt ca am vazut de la voi celelalte care ati mai incercat cu cereri si nu toate au fost contactate ...poate daca merg personal voi vedea si ce copii sunt adoptabili si asa poate merge mai repede...cine stie?oricum am inceput sa string adresele de la cit mai multe DPC-uri si le voi lua pe rind ....deci nu voi sta sa astept sa ma contacteze cei de aici pt ca am vazut ca sunt fff pasivi sau cel putin mie asa mi se pare ???Va multumesc inca o data pt felicitari si celor care v-ati gasit puiutii sa va traiasca sa va bucurati de ei sa fiti fericiti impreuna iar celor ca mine care sunt in cautare sau asteptare multa bafta si rabdare si sa va gasiti cit mai repede bebelusii!!!! Va imbratisez pe toate!

Mergi la inceput