M-am hotarat......adoptie(41)
Raspunsuri - Pagina 11
aissa spune:
Mult succes fetelor care se afla in cautari! Nu va pierdeti speranta, daca nu a aparut nimic inca inseamna ca inca nu "e gata". Va veni si momentul vostru.
aissa spune:
Florypop, Iris de Auras, Florina de Silvia si tuturor florilor care se sarbatoresc maine LA MULTI ANI!
Briantis spune:
La multi ani tuturor celor care poarta nume de floare !Sanatate si numai bucurii va dorim !
Mama lui Andreiutzu
daphnyie spune:
La Multi Ani mamici,tatici sau bebici care va sarbatoriti astazi numele
Petrecere frumoasa !
silvia_112 spune:
Multumim mult ptr. urari!Va dorim si noi sanatate si sa aveti parte de tot ce este mai bun pe lume
patri spune:
E cam liniste , mi-e dor de voi si ma gandesc mult la toate mamicile si viitoarele mamici deaici! Pati e la mine in brate, suge degetelul si sta prea cuminte, asa ca stiu ca trebuie culcata, acum scrie si ea,asa ca nu stiu ce iese, asa cava pup pe toate.Abia astept sa am putin timp sa mai vorbim!
Aissa, pupa-ti fata si din partea noastra, cred ca odata si odata fetele noastre se vor intalni, nu stiu de ce , da asa simt eu!
daphnyie spune:
Dora, bine ca ai revenit, mi-era dor de tine
N-am stiut ce ai patit de nu mai scrii, am crezut ca esti suparata insa n-am indraznit sa intreb.
Ma bucur ca sunteti bine si va pup pe tine si pe Patri si te astept sa ne mai povestesti despre voi
P.S. Daca vreodata o sa te intalnesti cu Aissa, poate ne intalnim si noi la jumatatea drumului Cluj-Bucuresti si mergem impreuna sa o vedem
aissa spune:
Fetelor mie imi lipseste nespus activitatea de aici, a fost o parte importanta a sufletului meu acest subiect. Acum stiu pe propria piele ca si cu serviciu si cu copil esti wonderwoman daca poti sa stai la forumeala pe mai mult de un site, asa ca le inteleg pe fetele care si-au facut un grup cum avut noi pe vremuri aici ca apar tot mai rar in zona asta.
Sper sa ne vedem vreodata insa noi nu prea calatorim si nu promit ca as ajunge vreodata pe la voi prin zona, dar daca veniti la Bucuresti candva dati un semn si ne intalnim, ar fi si pacat.
Si despre intalniri aici, in zona, nici nu mai deschid subiectul, ca ne chinuim sa mai stabilim o intalnire de nu stiu cand si greu-greu gasim o perioada convenabila tuturor. Ce frumos a fost in 2005 la munte, ce grup mare am fost....super!
Alexa Ioana spune:
sarbatori fericite, fetelor !
sa aveti un Paste luminat, cu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi !
va pupam,
alexa si mami