Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

quote:
Originally posted by sraluca
E asa relaxaaaat de se aude in tot blocul .

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna fetele!

Felicitari Alina, sa iti traisca printesica!

Lili, eu aveam bebelusa cu bubite pe fata si am dat-o cu Bepanthen, i-au trecut intr-adevar dar fetisoara i-a ramas aspra. O dau acum cu crema mea de fata si s-a mai muiat un pic, in rest nu stiu ce sa-i mai fac.

Mihacarm eu o tin la 21 grade, am avut si mai mult in camera si dormea foarte rau. Vezi sa ai cva sub dansa in patuc, o paturica mai grosuta pe saltea, le e frig si pe dedesubt nu numai daca nu sunt imbracati.

Bafta Belle-Vue, fii barbata si sper sa iti fie bine!
Mirandolina, !

Ivona si Ella 12 ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

eli mie mi-a spus doctora ca pot sa-i dau espumisan impartit in trei , cate 5 picaturi de trei ori
pe zi inainte de masa , eu ii dadeam 15 picaturi odata , nu avea nimic a zis ea dar e mai bine asa
ca ii dau de mai multe ori

alina sa-ti traiasca bebelina sa va bucurati de ea , sa fiti sanatoase

nu mai sunt la curent ca ma capiaza bb , dar tin pumni burticilor care au mai ramas si fac galerie
haideti fetelor ca mai e putin si suntem toate mamici

pupam fetele

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Felicitari ALINA, sa va traiasca micutza, multa sanatate amandoura! Refacere rapida, te asteptam de astalalta parte a baricadei!

SRALUCA, ma gandeam cum ar fi sa-mi ridic lighioanele in chiuveta, pai s-ar duce naibii toata baia cu purceii astia ai nostri! Dar nici eu nu scap mai bie cu spatele atunci cand am program de spalat animalele, ca ma aplec la ele, in cabina de dus. Si sa vezi ce frumos stau la sampont, clatit, sters, tot tacamul!

LILISOR, ii conectam online? Desi, nici eu nu stiu daca e recomandabil, ca la botez am avut doi pusti, unul de zece celalat de noua ani, care s-au plictisit la masa si au butonat pe internet ghici unde? JOCURI SEXY! Avand in vedere ca ai nostri or fi si mai emancipati, te pomeni ca incep sa studieze mai devreme chestiunile astea.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Eli, Laura Ionescu, Sraluca, Monikk multumesc pt galerie. Luni sper ca incurajarile voastre sa isi faca efectul. Va anunt cand plec la nascare.

Mirandolina vad ca si tu si bebelusha sunteti mai grabite ca noi. Sa imi dai de veste daca pleci la spital inaintea mea.

Elena , mami de 39s

[url=http://tickers.baby-gaga.com/p/car047pp.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

CRISTIANA pai asta a fost buba ca nu in chiuveta ci in cada.O fi al meu mic dar nici chiar asa de chiuveta. Dar la tine cred ca ar cadea chiuveta cu ei. Acum e foarte preocupat ca plange bebe si se duce la usa lui si vine la mine sa ma atentioneze ca plange.
A fost plecta cateva zile la maica-mea si azi l-a adus si ce s-a bucurat cand a venit ce limbi i-ar fi tras lu' putza-urlatorul. L-a controlat sa vada daca are picioarele curate, pampersii murdari. L-ar fi controlat el si mai sus dar nu l-am lasat eu.Dupa care era cat pe-aci sa se arunce in leagan peste el. Ca se legana si plangea. Bobi lipsea din leagan de acolo
Bai ce ma fac eu cu asta ca iar plange si nu are nici un gand sa adoarma. Am bagat mancare in el la greu. Taci ca s-a linistit. Offff. Sper sa fie pana dimineata. Eu m-am obisnuit sa ma trezesc noaptea si in fiecare noapte pe la 3 ma trezesc, ma duc la baie, ascult interfonul putin si dupa aia ma arunc inapoi in pat. Nu ca m-ar refuza daca m-as duce sa ii dau ceva de mancare.

MIHACARM si eu am avut probleme cu icterul, o fi specialitatea spitalului constanta. Si ca sa il trezesc sa manance ma apucam sa il schimb, atunci se trezea ca altfel nu aveam nici o sansa. Ne chinuiam in spital cu moase., doctorite, asistente si nimik. A si mie mi-a dat pediatra sa ii dau tratament ca sa iasa din icter glucoza si calciu. Dar la mine era de f mult timp in icter si proastele ale din spital nu au putut sa imi spuna ce sa ii fac. 10 zile jumate de fiola de glucoza si jumate de fiola de calciu gluconic in putin ceai. Dar mai bine intrebi pediatra.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Laura sa stii ca si eu tot la asta m-am gandit, dar avand un bibe de 180 de ml lapte muls de la mine, de la sanul problema, am tot incercat sa-i dau cu bibe cu lingurita cu siringa..am cedat si i-am dat cu bibe normal..mama mia nimik nu a luat..deci daca era de foame cred ca inghitea.
E in seara asta mi-a venit ideea s-o las sa suga la sanul bun si pe langa san sa-i bag siringa...adica s-o pacalesc..mi-a iesit figura..a adormit..nu stiu pt cat timp 10-20 min.

Simptomele sunt, urla si isi strange picioarele...ea nefacand nici kka.Din cate am inteles la 6 sapt e iar un puseu de crestere, in care urla si nimik n-o multumeste vreo 2-3 zile..eu cred ca asta e.Fetele cu bb peste 6 sapt...asa a fost si pe la voi??

In continuare la sanul problema ma mulg manual..sa vad cat pot stau fara s-o pun, ca nu vreau sa risc sa nu imi mai primeasca sanul problema.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Felicitari, Alinatxa!!! Sa-ti traiasca fetita!!! Si tie refacere rapida!

Pe mine m-au mai lasat durerile de san. Nu am mai dat nici cu lanolina pentru ca am vazut ca lui bebe nu-i placea mirosul si parca nu mai recunostea sanul. Asa ca am strans din dinti si am mers mai departe. Acum este mult mai bine. Ma mai doare cand incepe sa suga dar dupa aia este ok.

Anis iti doresc sa ti se rezolve si tie probleme cat mai repede!

Nasteri usoare fetelor care mai urmeaza!

Roxana

Mergi la inceput

pitilache... doamne ce imi doresc si eu...

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Vreau si eu un raspuns rapd..daca e careva pe faza..
varza am voie sa mananc???mancare de avrza dulc calita etc...

ca mor de pofta si am invart pe langa ea

*** AniS ***

Mergi la inceput