Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Am potolit micul scandalagiu. L-am legat si a adormit in mijocul unui strigat. Parca i s-a luat curentul.

ANIS ce povestesti tu patesc si eu de cateva zile. Tot asa obosit so agitat si nu doarme. Azi l-am trezit la 5.30 si nu a mai dormit pana acum. Poate a atipit candva. Si scandalul de pe lume. Nici acum nu se potolea. Noroc cu metoda tatalui lui care de cate ori face pe nebunul il leaga si se pare ca are efect. Da ce sunt fraiera sa ii zic ca face bine ca de fiecare data fac scandal ca sa nu il lege

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

ANIS nu varza ca face gaze si ii face colici copilului. Acum cel putin asa se zice. Depinde si de reactia ta la varza.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

sraluca..ma abtin atunci..salivez in gol..bag un iaurt mai bine..la cat mi-a urlat de ieri...uff..stau si nemancata..

Fug la nani...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Sunt sotul Alinei ... ea este in spital ... sunt bine amandoua si suntem nerabdatori sa le aducem acasica ... vreu sa rectific unpic ce a zis KATERINA ... Roberta are 3,09 kg si nota 10+ :)
Multumesc mult pt. urari si va doresc si voua sa fie sanatosi toti si sa va aduca bucurii ,iar celor care inca nu au nascut ... NASTERE USOARA !
P.S. Am adaugat si niste poze pe mamicile_ianfebr2007 in yahoo photos ... sunt la 1 ora dupa nastere !

AMR 1 Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Alinatxa sa va traiasca bubuline bucalata!!!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

neata

sunt capie de somn. de bine ce m-am laudar ieri ca a dormit Emma super bine, in noaptea asta m-a dat peste cap: a dormit de la 10 de 1, i-a, dar sa pape dar r adormit intr-un final pe pieptul meu la 3 si la 5.30 iar s-a trezit. iar somnul a fost numai cu scremete si chitzaituri. offf
mai fetelor espumisanul ala e bun de ceva? cred ca o sa incerc si eu...

azi Emmi implineste o lune si sunt tare mandra. e o frumoasa si o dragalasa... e puiul meu scump!!! TE IUBESC EMMA!

o sa mergem si la dr in seara asta la control si sper sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

cristiana70, aelita, lili,elena multumesc pentru raspunsuri. m-am mai linistit un pic,
dar tot ma doare de mor, am ajuns sa ma gindesc ca la bebe doi parca as incerca o
ceza, eu care eram cu nasterea naturala pina in pinzele albe

shine, in legtura cu alaptatul la sinul drept, mie mi-au spus ca e destul de frecvent ca la sinul din partea miinii dominante - adica dreapta la mine, sa fie mai greu, dar ca trebuie insistat.eu am avut probleme cu fetita caci laptele mi-a venit abia in a 4 zi de la nastere, si intre timp nu am fost de acord sa o las sa urle, e saraca tragea constiincioasa cite 30-40 de minute la sin si nu iesea nimic, nici colostru, asa ca i-am dat formula cu bibe, dar cind in final a aparut lapticul cine credeti ca nu mai vroia sa suga la sin?! m-am chinuit cu ea asa cum spui tu cam doua zile sugea un minut, lasa sinul si urla, dar eu am fost ferma pe pozitii si in final am cistigat batalia. acum suge si la sinul drept bine, tot se fitiie un pic la inceput dar vede ca nu are succes si se consoleaza in final. fetelor care alaptati, aveti mare grija cu combinatia sin + bibe,
stiu ca unii bebei le accepta pe amindoua, dar eu am vazut pe pielea mea ce inseamn sa nu mai vrea sin,e mult mai usor de tras din bibe.. puteti intra pe link-ul askdrsears.com unde sectia de breastfeeding mie mi s-a parut foarte utila.

viitoare mamici, curaj si multa bafta!!!

biribu, mamica de Anna 05.02.07

Mergi la inceput

innebuneeeeesc!!!

pe Emma au termint-o colicii. a dormit printre picaturi, e varza... si eu pe langa ea. nu stiu ce sa-i mai fac. i-amdar sab simplex, am uns-o cu flatulin, am tinut-o pe pieptul meu. nimic nu merge!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Marina, imi pare rau ca la aniversare bebe e asa plangacios. Saracuta! Mai, vorba Messei (parca ea a zis), sa iei natura asta la bataie si nu alta, ce o fi avut cu astia micii de ii chinuie asa ... . Hai sa iti traiasca si sa se linisteasca.

Alina, sa iti traiasca micuta, si tie Robert, din pacate eu nu am putut vedea pozele. Voi cum le-ati vazut?

Eu raportez un mare cur in sus. Pe langa emotiile inerente ca poimaine o sa am casa plina ochi de familionu pretentios, pe langa super fornaielile lui bebe (numai noaptea in pat, ziua in carut nu face absolut deloc) si inca o repriza de ragaiala din aia feroce cu inecat, mai vine si sotu ca se duce sa ia carnea pt botez, sa ii dau 5 milioane. Am zis ca pic jos. Pai in ritmul asta, chiar ca era mai bine la restaurant cu astea 25 de persoane. Mai am de dat si la tort ... Nu ca imi pare rau de bani dar ... am terminat ambele salarii si incetul cu incetul vad ca se duce si rezerva de pe card. Si bebe papa, pisa pampersi, mergem la dr, mai trebe cate una alta, mai mancam etc. Stiti si voi cum e. Nu vreau sa ma plang, sunt sigura ca altii o duc MULT mai rau si faza cu botezul a fost alegerea noastra dar ce sa fac, pe voi va am si ma mai descarc si io pe aicea ca altfel iau la bataie pe cineva. Abia astept sa vina ziua de duminica sa trecem si pasul asta si sa il vad pe bebe ca e bine ca sunt complet crizata ca raceste pana atunci. Vai de mama mea ce razna sunt ... complet!

Fetele care stiti, ziceti si mie cum fac pulpa de porc la tava la cuptor. Ce pun pe langa ea??? Pliiiiiiz. Sa ma dau mare ca am stiut ca vine soacra-mea si va dati seama. Cu soacra-mea, amandoua bunicile si tata pe cap ... cred ca auziti de mine la stiri duminica seara.

Vroiam sa mai zic ceva dar am uitat... Aaa, Eli, tu parca ai intrebat de Espumisan. Noi ii dam, dupa sfatul pediatrei, 5 picaturi de 5 ori pe zi. In biberon. Auzi, la tine ragaie ok dupa, ca la mine a inceput cu ragetele alea de ragaieli dupa ce am inceput sa ii dau Espumisan.

Hai va pup ca ma duc sa ma mai calmez ... nu stiu cum dar incerc ...
Mai fac o curatenie ceva pe undeva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Fetelor,

va pun un link la o pagina care reda eforturile de a obtine tot ce trebuie dupa nasterea lui bebe, in termeni de birocratie:
http://casargoz.wordpress.com/2007/01/25/femeie-pentru-o-zi/

Amuzant, nu?

In rest, si noi suntem din familia mancaciosilor, am manca in continuu, nu mai stim ce sa facem sa rezistam mai mult intre mese. Ieri am pus-o in bouncer si i-a placut fix 10 min.

Am luat carut pana la urma, au fost socrii in Europa si au gasit ceva, are cica are 7 kg. Nu stiu cat estre de rezistent, dar daca ne tine 6 luni e OK.

Livia - mama lui Alex (10.11.2002) si Irina (19.01.2007)

Mergi la inceput