Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Cata si eu sper sa fie mai bine. azi merg si eu sa iau espumisan, poate e mai bun, sau debridad...nici nu stiu.

mai banii astia se duc asa, ca vantul ca gandul, dar o sa treaca si botezul, o sa fie frumos si o sa va aduceti aminte cu drag.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Dragele mele, buna dimineata. bebicul meu s-a comportat ca un lord azi-noapte, a dormit in patutul lui (nu cu mami), a mancat din trei in trei ore (deh, e mic si nu vreau sa-l dezvat deocamdata), poate zilele trecute am fost si noi intr-o criza din aceea de crestere, cum zice ANIS. Ceea ce m-a derutat insa pe mine in ultimele zile e apetitul lui scazut de ieri si alataieri, dupa ce acum trei zile a mancat de ziceai ca intra zilele in sac. Alaltaieri nu a facut deloc kk, stateam ieri pe ganduri sa-i dau un supozitor, dar plimbarea prelungita la banca si la servici se pare ca l-au desfundat, avea ditamai placintzoiul in pampers la venirea acasa.

Daca tot trebuia cineva sa-mi strice somnul si sa-mi faca conversatie, asta a fost tati care s-a intors acasa pe la cinci dimineata, dupa trei zile. Cred ca baietii astia s-au vorbit sa ma tina de povesti cu schimbul!

SRALUCA, draga mea, iarta-ma, nu ti-am vazut catzelul, nu stiu cum am dedus eu ca l-ai spalat in chiuveta. Pe vremea cand stateam la bloc si noi il spalam pe Ringo in cada, smecherul stia figura si sarea singur in si din ea, dar acum avem cada de fibra pe care nu vrem s-o zgariem. Nu stiu pentru ce o tinem, ca de un an nimeni n-a folosit-o, dushul e mai comod,o fi buna de piscina lui David. Cat despre legat pustiul, la mine nu tine, zici ca e David Copperfield magicianul, daca nu-si scoate mainile pe altundeva si le scoate prin gulerul de la body!

CATALINA, in deznadejdi similare am dat si eu la un moment dat, si nici macar nu era inca vorba de botez, eram de doua saptamani acasa si ma intrebam unde se duse un purcoi de bani. Acuma, daca-i bal, bal sa fie, las' ca trece si asta. Cu friptura de porc nu am sugestii, eu sunt o bucatareasa minimalista. Mai mult ca sigur te ajuta fetele.

BIRIBU, eu dimpotriva, daca la bb1 eram de parere ca cezariana e ok, daca mai fac unul, as vrea sa-l fac tot cu nastere naturala. Si eu am avut nastere indusa si nu oricum, ci violent, cu prostaglandina, am crezut ca ma dau de pamant de durere dar a mers. Poate data viitoare ii conving sa-mi faca anestezie.

Apropo de bb2, eu pot deja sa-i dau drumul, pana nu uit si nu se schimba moda la hainele de gravi, caci ieri mi-a revenit CM.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Sa dea Dumnezeu sa fie bine Marina! Pe mine sincer ma intereseaza sa fie bine la biserica si totul sa mearga ok cu puiul ca atunci sunt si eu ok. Cred ca ma intelegeti ... macar voi.

In legatura cu pb lui bebe cu fornaitul si ragaitul ala aiurea, am facut programare marti la CMU la pediatrie, la dna dr Adyna Zelenac. A auzit cineva de ea? A mai fost cineva pe acolo? M-am gandit sa cerem si o a doua opinie.

Haideti mai fetele, nu-mi da si mie nimeni reteta de pulpa la tava? Macar o parere ca io sunt afoana rau de tot in bucatarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MARINAR, la multi ani puiutzei tale!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Marinar..si la noi e la fel..ieri a fost la fel ...azi dim iar...colici ...nimik nu merge..ma consolez doar ac e un varf de cateva zile..si trecem pe urma pe aia mai suportabili.

Intre mine si Iarina e o lupta..nu reusesc s-o fac sa pape lapte de la mine si altfel decat bibe, o mai pacalesc picurandu-i prin gurita cu siringa cand suge ..in rest...e jale.
Oricum sunt f hotarata sa o fac sa uite bibe pana la 10 sapt macar..ca sa suga bine la tzatici ..ca dupa aia ii dau un bibe , doua pe sapt cu lapte de la mine sa nu il uite..ca ...cu Ingrid m-am chinuit 1 luna jumate pe la 7 luni sa accepte biberonul..ca nu puteam sa plec nicaieri..

Am 36 de h de cand n-am mai pus-o la sanul cu rana, s-a inchis ceva...e de durata..dar oricum e mult mai bine decat acum 2 zile.Ma mulg manual..si asta e.Imi e frica sa nu cumva sa respinga sanul...ca dupa ce vad eu ca nu se mai deschide rana ..si va suge la amandoi sani, adio biberon...ca e zapaceala si in capul ei..la bibe suge intr-un fel , la san altfel si e important sa invete sa suga corect la san, sa stimuleze secretia etc..

Fetele cu rani la sani..lasati sanii la aer, spalati-va doar cu apa..si nu da-ti cu nimik pe ei...e mult mai important s alucreze glandele sanilor.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Emma ..LA cat mai multe luni...si la cat mai putini colici sau chiar deloc!!!

MArinar..e clar ca e un varf..de 5-6 sapt..un puseu de crestere..vad eu ca se intampla intre 5 sapt si 7sapt. Iei lecitina?

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

cristiana70..ce repede au revenit rusii...mai alaptezi??
..bafta multa la bb2...si asa ca chestie..adio nopti dormite...
LA MINE E CA LA NEBUNI >>cand sa ma odihnesc o am pe cea mare (CICA,LA 1 AN SI 6L) CARE VREA SA FACEM CUBURI SI ALTE MINUNI SI EU PIC DE SOMN..

*** AniS ***

Mergi la inceput

Cristina, Anis merci mult.

anis si eu sper sa nu tina mult ca innebunesc. deja ma ia plansul...

cata stiu ca la biserica te preocupa cel mai tare, dar o sa fie bine.

cat despre pulpa...eu o impanez cu usturoi si ceva afumatura, o candimentez cu ce-mi place, o pun in tava cu ulei si apa si bag la cuptor. de obicei cand e aproape gata pun si putin cascaval

Mergi la inceput

merci mult anis.

iau lecitina. am cumparat si eferalgan, dar cand am ajuns acasa am vazut ca e efervescent si cu vit. c. oare e ok? si lecitina e cu vit. A si D, dar mi-a zis farmacista ca nu e pr. tu ce crezi? sa cumpar simple?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna fetelor!

Pe de o parte tot citesc si incerc sa invat din problemele cu care va confruntati cu alaptatul si programul bebeilor vostri... pe de alta parte, parca nu pot inca sa ma gandesc mai departe de Nastere si sa vad ca am bebelina sanatoasa in brate... iar botezul pare asa depaaaarte...

Noi calendaristic suntem in saptamana 39 si asteptam cu nerabdare momentul... chiar o intrebam pe bebita aseara daca isi pregateste bagajelul.

Tzuchi , multumesc de intrebare... , da, am fost miercuri la doctora... bebelina e bine, a luat in greutate...tot asa, putin mai micuta la AC...dar s-a pastrat proportia, ceea ce e ok sper eu... Tu ce mai faci? Te pregatesti? Iti vine sa crezi ca ne vine si noua randul in curand?

In schimb, m-am trezit cu tensiunea cam mare 147/87 si sunt putin ingrijorata, mai ales ca astazi am constatat ca m-am umflat putin (incheieturile mainilor, picioarelor, mainile si chiar si pleoapele... probabil ca sunt cu totul putin umflata? )
Chiar asa, fetelor, voi aveti/ati avut astfel de probleme... cu edemele? Cat e normal si cand sa incep sa ma ingrijorez???

In rest, se pare ca bebita mai sta vreo saptamana... cel putin asa zice doctora.

A, sa nu uit...
atat pentru Alinuta (sa-ti traiasca puiul si sa fiti sanatosi)
cat si pentru fetele care urmeaza sa nasca! Succes fetelor!

si o zi buna tuturor,
Cristina, s39

Mergi la inceput