Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Anis

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Buna fetelor,
cum va spuneam in capitolul precedent, de ieri am trecut la completare pe langa ce primeste de la san. ca urmare, am alt copil. nu mai plange, doarme 3-4 ore, azi dimineata mi-a zambit si am vazut si eu ce frumoasa e ca o stiam numai cu fetzishoara schimonosita de plans. mananca in continuare la san si ia completare 30-40 de ml, sau nu ia deloc. de la san suge cate 10 min la fiecare si ii simt goi dupa aia. daca nu vrea completarea, am observat ca se trezeste la 2 ore (laptele lui mami se digera mai repede).

anis - nu vreau sa te descurajez, mai ales ca ai facut atatea eforturi sa alaptezi, dar ce spui tu despre micuta ta care plage dupa masa, seamana cu ce facea fetita mea. timp de 4 zile copila mea a plans non-stop, se oprea numai cand venea ora de masa si manca, iar la 15 minute dupa masa se punea iar pe urlat si tot asa. noi am crezut ca are colici si am incercat toate metodele de alinare, dar nimic nu a functionat. dupa 4 zile de cosmar eu eram eupizata fizic si psihic, ea plangea non-stop. ne-am dat seama ca de fapt era rupta de foame dupa ce i-am facut proba suptului...

mihaela- daca fetita are icter eu zic ca trebuie sa o trezesti la masa fiindca ea doarme mai mult decat ceilalti copii si nu se trezeste singurica. mai ales ca e micuta si mi se pare prea mult sa doarma 8 ore fara masa. alimentatia la cerere e cea mai potrivita pt bebelusi si mame, dar are si exceptii.

belle- bafta si iti tin pumnii

alintaxa- felicitari pt bblina

stiu ca mai sunt si alte fete care au nascut sau vor naste curand. nu prea mai sunt la curent cu cele intamplate. le tin pumnii tuturor. sa aveti bebelushi frumosi, sanatosi si mancaciosi

Laura si Eva (11.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

mihacarm- si eu zic sa o trezesti pt laptic. De fapt eu pe amandoi am reusit sa-i hranesc in somn. La Matei asistenta care ne vizita insista pe program la 3 ore si asta a intarziat icterul cam 3 sapt daca nu si mai bine. Acum in spital mi s-a spus sa-i dau des ca tre sa se hidrateze si sa elimine excesul de bilirubina din ficat. La Adam asa am facut si a trecut in 5-7 zile. In plus si Aelita spunea ca peste 3 ore scade glicemia. w

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

MIRANDOLINA, ELENA- BAFTA MULTA FETELOR!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Bai eu imi bag picioarele in hranitul la cerere si ii fac asteia program. Dupa ce a mancat din ora in ora timp de 24 de ore, de nici n-am dormit, s-a zvarcolit de burta. Io ii fac program, scurt pe doi.

Ii facusem program cand am venit din spital, a fost tot ok; am tot auzit asta cu da-i la cerere si am zis sa incerc. Am dereglat copilu' - nu e bine, si mi-am batut joc si de somnul meu.

Io cred ca fiecare plod e unic si ce se potriveste la unu' nu mere neaparat si la altu', asa ca le zic vreo doua alora de fac studii. Tot mamele stiu (simt) mai bine, pe bune.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Fetelor, , multumim pentru incurajari (eu si bebelina)! Eu sper sa nu mai dureze mult, ca nu ma mai pot misca si tot ma doare, orice as face. Am burta tare de tot, asta mica nu mai are loc (cred ca a facut un kil in trei saptamini, asa o simt), iar contractiile sunt f puternice seara. Ieri au tinut vreo 2 ore, la interval de 10 minute. Parca ar vrea sa iasa, dar inca nu e foarte sigura bebelina... Impinge cu capul, cred ca vede deja luminita de la capatul tunelului

In rest, am reusit sa ma epilez (singura, ca la coafor daca plecam, nasteam pe masa de cosmetica ), mi-am ajustat copitele ca sa nu zgirii copkilu' pe fatza si il astept pe al meu barbat sa vina sa-mi dea papucii... pentru bagaj, fetelor, la ce va gindeati???

Mirandolina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Mirandolina, tu cat mai ai pana nasti? Pentru ca la DPN vad 18.02.2007 iar la semnatura 37+. Pai daca e sa fie DPN-ul bun, trebuie sa inceapa galeria si pentru tine!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Hai ca m-am adunat si eu de pe drumuri. Vorba vine ca nu am plecat nicaieri. Am dor de duca dar nu stiu unde si daca nu il stiu pe bebe in siguranta nu imi arde de nimik. Si singura persoana in care ma incredere e tati al lui. Si nu e acasa asa ca ... plimbare sapt viitoare.
FELICITARI ALINA SA ITI TRAIASCA
si felicitari si celor care urmeaza sa nasca, stiu ca erau dar nu ma stiu cine, imi fac mea culpa

Sa va zic ce prostie am facut. Dupa ce ca eram cu spatele rupt de la baia de aseara acum m-am apucat sa spal si copilul ala mai mare patruped (catelul). Baia a fost cum a fost ca m-am lasat pe vine si nu mai puteam sa ma ridic.Dar cand l-am luat frate in brate era sa mor. Are 2 tone cainele asta.S-a ingrasat, nu stiu ce are ca eu nu l-am mai luat in brate de multe luni.Era sa il scap saracul de la jumatatea inaltimii.

Copilul meu e defect. S-a terzit la 5 sa manance, la 8.30, la 11.30, cam la 3-3.5 ore, l-am mai pacalit eu sa se faca aprox 4 ore. Dupa masa de la 12 a adormit si la 5.30 l-am trezit eu ca el nici un gand. Si de atunci sta treaz. Chiar a stat si nu a plans o vreme. Acum iar piuie. I-am pus muzica clasica, am un album RELAX. E asa relaxaaaat de se aude in tot blocul . Nu stiu ce sa ii fac. De mancare probabil ca sunt deja 3 ore. O sa imi manance si urechileeee

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Mii de pentru raspunsuri. Vai, cat de mult mi-ati lipsit in spital.
Asa gandeam si eu: ca nu cere mancare din cauza icterului.
Acum, pe la orele 17, cand m-am dus sa o trezesc sa ii dau sa manance era cu ochii deschisi. A mancat ceva apoi am observat ca facuse in scutec. Dupa ce am schimbat-o a avut si mai multa pofta.
Asa de mult ma bucur cand vad ca mananca si ca are scaun. Nici daca as castiga la loto cred ca nu as putea sa ma bucur mai tare. Nu va spun cum o mai laud pentru asemenea ispravi (desi murdareste si lucrusoarele de pe ea, ca inca nu prea stiu sa o schimb)
Si eu am impresia ca fi-mea imi zambeste (desi e mult prea devreme). Mie oricum imi creste sufletul.

Voi in camera bebelusului ce temperatura aveti? (21-22?)
In camera fetei sunt 25 grade. E destul de infofolita pentru ca daca simte un pic de frig stranuta sau sughita. Ii verific temperatura cu ajutorul nasucului (sa nu fie rece).
Ieri cand am venit acasa, i-am pus un costumas format din 2 piese (body+ salopeta). Am invelit-o. Peste putin timp am observat ca avea nasucul, mainile (desi avea manusi) si picioarele reci.
Si acum sunt mainile si nascul rece desi eu stau in niste pijamale de vara si mor de cald.

Mihaela si Eva Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Sa stiti ca am gasit in copmutatorul meu niste exercitii si le pun pe mailul comun.Poate va apucati de ele ca eu le am de mult timp si degeaba

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput