Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Helenuta, hai curaj! nu mai e mult...
cred ca esti ultima burticoasa, asa-i?
of mi-e dor si mie de burtica mea si-mi aduc aminte cu placere de cat de fericita si nerabdatoare eram acum 3 saptamani cand induram primele contractii...

Alinuta, sa fiti sanatoase fetele mele dragi si frumoase...
sunt foarte fericita pentru tine! sa va dea Bunul Dumnezeu voua si restului de fete cu care ne-am insotit pe parcursul aventurii noastre cu burtica, tot ce va doriti, in primul rand sanatate si intelegere

ioana si matei nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

legat de burtica, ca am citit-o pe ioana. ma duc la masaj si o intreb pe tiap ce putem face cu vergeturile (ea credea ca ma deranjeaza cumva, ma dor) cica ..putin derutata, le putem ocoli...eu nu dna, ca vreau sa scap de ele.

asta din categoria mi-e dor de burtica mea...da' mi-a fost draga, asa cu vergeturi cum era ea.

Mamix2 cu Taisia&Toria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare fetele!
Am venit si noi de la controlul lunar si desi bb inca nu a implinit o luna a luat 1kg in greutate si a crescut 5cm.I-au facut si ecografie la picioruse si l-a verificat doctorita la toate alea.Cica e ok.
Am intrebat doctorita despre vigantol,cite picaturi sa-i dau,la care raspunsul ei a fost o picatura a doar nu-i rahitic sa-i dau mai multe.Am incercat sa-i spun despre povestile cu fontanela...dar cica nu,asa se da aici si gata.
M-am lamurit cum e cu laptele Pre,pe care i-l dau eu...cica e formula adaptata care seamana cel mai bine cu laptele de mama si sa nu trec la nr 1.
Ma gindeam sa spun si fetelor care alapteaza,poate-l gasiti si in Ro.
Cu vaccinul iar m-a bagat in ceata ca ea incepe doar de la 4 luni cu vaccinarea si mi-a dat o gramada de brosuri sa ma documentez in eventualitatea ca vreau de la 5 luni sa-l vaccinez.Adevarul ca mi-a explicat ca bolile pentru care se vaccinau copii nu mai exista aproape deloc in zilele noastre si cred ca nu merita bagat vaccin aiurea.
Alina felicitari pentru bb frumos si iti doresc refacere rapida si sanatate la bb!

Biribu,parca ai avut nasterea mea...la fel am patit si eu,doar ca pe mine dupa 3 doze la epidurala m-au lasat intentionat fara anestezie sa pot sa imping,cica.

Cu alaptatul,nu condamn pe nimeni,pentru ca fiecare mama stie ce e bine la puiutul ei,dar parerea mea e ca e lipsa mare de informare in Ro si mamele nu sunt sprijinite astfel incit sa nu renunte daca nu au motive intemeiate.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Multumesc pt incurajari si sustinere!

Mihaela, stiu si eu din experienta de la primul bb ca daca au icter tind sa doarma mult mai mult fara sa se trezeasca de foame, ca bebeii sanatosi. Riscul e sa se deshidrateze. E prea mica sa nu manance toata noaptea (8-9 ore), eu cred ca ar trebui s-o trezesti macar o data.

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Fetelor, cum dati voi Espumisanul?cate picaturi, de cate ori pe zi?

Eli si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

megbeng, bine ai revenit acasa! Asteptam cu interes povestea nasterii!
elena_mvl, si eu am fost tot ieri la control si am colul dilataaaaaaaaaaaat! Sunt aproape gataaaaaa! Eu habar n-aveam ca dinsa e de garda luni, nu mi-a zis nimic, dar nu mi-a zis nici k ar putea fi indisponibila Sper sa n-avem surprize, mai ales ca amindoua suntem atit de aproape de marele moment. Intre timp, am contractii neregulate si secretie apoasa si abundenta, nu e apa, dar oricum e ceva nou. De dop nici pomeneala, dar multe nici nu stiu ce-i ala. Abia astept sa vina odata bebelina, mai ales ca de vreo trei zile ma dor miinile infiorator, nu pot sa le string in pumn si azi noapte m-am trezit cu ele amortite de tot. De asta nici nu mai scriu asa mult, prefer sa citesc ce se mai intimpla pe aici. Nu mai zic ca abia ma tirasc de colo-colo prin casa, mi-e frica sa mai ies ca poate nasc doamne fereste pe strada
Si peste toate, al meu e de un calm fantastic... Micul meu echilibru
Intrebare: o mai fi CARANTINA in Municipal? Am uitat sa intreb aseara...

Mirandolina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

MIRANDOLINA, ELENA_MVL, BELLLE_VUE, BAFTA MULTA FETELOR!!!NASTERI USOARE!!!Numai ganduri bune pentru voi si bebicii vostri!

pupici,
Eli si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Mirandolina cum simti contractiile? Eu imi mai pipai burtica din cand in cand si o mai gasesc intarita dar nu simt sa ma doara. In schimb o simt pe pitica cum se misca f.jos, ca si cum ar fi pe vezica.
As prefera sa se declanseze travaliul luni cand e de garda.

Elena , mami de 39s

[url=http://tickers.baby-gaga.com/p/car047pp.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

mirandolina secretia aceea am avut-o si eu cu o sapt inainte sa nasc. dr zicea ca s-a dilatat colul. oricum esti f aproape.
tinem pumnii!!

Mamix2 cu Taisia&Toria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Biribu ce ghinion cu asistenta aia. Imi pare rau de suferinta ta. Dar bine ca au trecut momentele neplacute

Mirandolina, secretie apoasa am mai avut si eu dar mai demult si observasem ca e mai mare atunci cand stau pe scaun mai mult sau fac efort. In ultimul timp as zice ca nu am mai avut. Nici eu nu ma descurc cu dopul, adica nu cred sa il fi vazut sau recunoscut in caz ca a fost si pe la mine. Sau poate ca inca e la locul lui, ca se pare ca mai am un pic de col, unul f.scurt.

In ceea ce priveste mainile si eu am durereri de degete, adica ma trezesc cu ele umflate si f.dureroase. Inainte sa ma dau jos din pat intai fac exercitii de dezmortire a degetelor. Apoi pe restul zile ma lasa. Insa chestia asta se intampla de cateva saptamani. Nu eu nu stiu daca mai e carantina la Municipal.

Numai bine la bebici, mamici si burtici.

Felicitari Alintaxa pt.bebelusha mult asteptata!!

Elena , mami de 39s

[url=http://tickers.baby-gaga.com/p/car047pp.png[/img][/url]

Mergi la inceput