Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Capraru asta saracu...cred ca toata lumea care a citit cartea si-a facut probleme la un moment dat. a tot fost subiect pe forum. stati linistite.

Mamix2 cu Taisia&Toria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mai fetelor ce sa fac eu cu bebitza mea ca nu-i place lapticul ala care vine la inceput, ala de sete. trage pana incepe sa curga si pt ca vine mult se enerveaza si il da afara si nu vrea sa mai ia sanul pana nu mai curge din el chiar asa. offf

anis tu te mulgi dupa fiecare supt? cand consideri ca e sanul gol?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Felicitari Alina! Sa-ti traiasca fata si sa cresteti mari si sanatoase amandoua!

Lili, nu eu, Ivona avea probleme cu bubite pe fata la bblina ei... A mea e inca la purtator... pana maine dimineata.

Mi-au zis sa fiu la spital la ora 8, dar eu n-am cum sa ajung la 8 in ruptul capului, ca n-am unde sa las copilul mai devreme de 8 si dureaza vreo 40-50 de minute sa ajung la spital (aia e si ora de trafic masiv). Asa ca asta e, o sa fiu la 9 si sper sa nu am prea mult de asteptat. Incerc sa tin legatura pe mobil, dar nu e prea usor, fiindca aici in institutiile publice de regula nu e semnal (spitalele sunt ecranate ca sa nu le dereglezi aparatura). Trebuie sa mergi la receptie sau sa folosesti telefoanele lor care costa de te usuca.

Sanii mei au deja colostru in mod semnificativ; daca apas un pic curg picaturi mari. Asa a fost si la primul bb, am avut tot ce-mi trebuia de la bun inceput, cu tot cu cezariana. Dar am si o glanda galactofora fara iesire la subratul stang, care s-a umflat din nou in ultimele luni si evident ca o sa-mi faca o galma dureroasa si de data asta. Acum 2 ani am dat-o cu un antiinflamator si a cedat partial dupa vreo cateva saptamani. Sa vedem acum ce placeri ma asteapta.

Cum mai spuneam si cu alta ocazie, bb1 a fost atat de bun si cuminte si sanatos incat eu sunt destul de nepregatita pt probleme. Singura diferenta e probabil rabdarea si un soi de tarie pe care le-am dobindit in astia doi ani si constiinta ca POT face fata oricarei situatii.

Incerc sa mai intru diseara, dar nu e sigur ca voi avea timp -- am multe de facut si probabil ca tati n-o sa-mi fie de prea mare ajutor, fiindca e genul care nu reactioneaza prea bine in momentele de criza.

Daca nu, ne revedem peste cateva zile, dupa ce ne intoarcem acasa si ne intram in ritm.

Sarutari si imbratisari la mamici, burtici si pitici!

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

belle nastere usoara, iti doresc sa suporti cat mai usor durerile fie ele de orice natura si te asteptam sa vii cat mai repede inapoi sa vorbim despre bebei

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)

poze bb

poze Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Va multumesc tare mult pentru felicitari! Nu trebuie sa va spun cat de mult valoreaza pentru mine!

Legat de cezariana, nu pot spune ca regret ca am facut-o. Dupa au cantarit-o pe Eva si a spus greutatea, dr. mi-a spus sa nu imi para rau pentru ca fata avea circulara de cordon si cordonul era scurt si ca tot la cezariana ajungeam. Acum nu garantez daca e adevarat sau nu, dar oare ar fi mintit de fata cu asistenta cu care ma opera?

Ceea ce m-a impresionat a fost ca in timp ce ma opera, mi-au adus fetita sa mi-o arate. M-am uitat cu coada ochiului la ea (nu am miscat capul ca sa evit durerile) si i-am spus „de ce plangi, mititico?” A tacut, iar dr. s-a minunat spunand ca mi-a recunoscut vocea.
Am si pupat-o pe Eva pe un obrajor pe care acum face gropita.

Am inceput sa citesc din urma. Cand vad ca sunteti nelinistite ca si mine de diferite probleme, incep sa ma simt mai bine. Nu de alta, dar miercuri, (amintesc ca am nascut vineri), dr. pediatru mi-a spus ca daca nu ma potolesc „o iau razna cu mansarda”.

Mariela, si fetita mea casca, se stramba, deschide gura ca un pestisor etc.

Fetita mea inca mai are icter, asa ca o trezesc pentru masa la fiecare 3 ore. E destul de greu pentru ca adoarme repede cu sanul in gurita.
Ce spuneti, sa o trezesc si noaptea tot din 3 in 3 ore?

Mihaela si Eva Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

marinar...ii mulg doar cand ii simt grei dupa ce ea a supt.Trebuie sa-i simti usori.Ca sanii nu se golesc niciodata, ei produc continuu.

Eu sunt la pamant, urla de azi dimineata, cu bibe cu lingurita esec total, cu siringa la fel..i-am dat din bibe normal cu o tetina cu o gaurica mica...dar ea cauta sanul..i l-am dat pe cel sanatos...dar il vrea si pe alalalt..plus ca are colici zic eu..habar n-am ..ca la primul copil nu a fost asa.Acum urla nene si nu doarme deat cate 30 min si se scoala si urla..
Am vb si cu dr..colici de aia anspa..sper sa nu fie mereu asa..ca e vai de noi..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Alinatxa, sa va traiasca bebelusa! Multa rabdare si curaj!

belle, succes!

Mihaela si Eva Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

fetele, am vorbit cu Alina (Alintaxa) mi-a transmis ca va iubeste pe toate, ea e bine, o durea burtica suportabil, a fost super ok operatia ca si personalul care s-a comportat f bine. pe bebelina i-au adus-o deja de vreo 3 ori, a zis ca e super frumuasa si ca ea crede ca asta e fericirea adevarata

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

mihaela...ultimele cercetari in materie de hranire a bb , spun ca bb trebuie alaptat la cerere si in nici un caz trezit pt a fi hranit.Tehnica asta e de pe vremea bunicii..se mai practica...dar asta nu inseamna ca e exact ce ii trebuie bebelusului.Si eu zic ca ii trebuie bb exact ce cere, nu ce i se da.Acum tu faci cum crezi...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

uite stii ce ma gandesc eu in legatura cu ultimele cercetari? ca mereu se vor face altele noi si ce facem noi acum cu bb pt copiii nostri va parea nepotrivit si depasit - ca doar bunica credea ca face bine, nu?

apropo de alaptat, eu sunt fan un serial de pe procinema, ala cu dr. si acolo descopera o tipa ca avea nu stiu ce boala ereditara...care se transmitea la copii daca-i alaptai. si evident ca-si alaptase fetitza in ideea in care ii dadea tot ce se putea mai bun.eu am ramas putin socata ca nicaieri nu scrie si de cazurile astea.ti se spuen doar partea aia idilica. asta asa ca nu-i nimic batut in cuie.

si ca sa revin; chiar ca fiecare face cum il taie capul si cum crede ca e mai bine. NU exista adevaruri general valabile.

Mamix2 cu Taisia&Toria
poze

Mergi la inceput