Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Hai mai fetelor ca nu am vrut sa sperii pe nimeni. Dar de multe ori voi m-ati scos din incurcatura si acum sunt intr-unul din momentele alea in care nu stiu ce sa fac: sa incep sa intru in panica, sa ma bufneasca rasul...
Cata bebe meu oricum mai da el afara lapticul asa ca am inceput sa-i numar si cascaturile...
Uite ce am mai gasit http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82344

Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Salutare dragi mamicutze!
Alina,felicitari mamico!Sa fiti sanatoase, voioase si sa veniti repede acasa!
Fetele am si eu o problema... bebela mea tuseste destul de mult si stranuta foarte des si dr nu raspunde la telefon.Am mai intrebat-o in legatura cu stranutul si tusea dar atunci nu tusea decat f rar de 2-3 ori pe zi si a zis ca e normal.Ce sa-i dau ? Mi-e groaza cu toate virozele astea si sunt cam disperata.
Catalina si a mea se ineaca cand mananca cu pofta la fel ca al tau dar nu ma sperii si o lovesc usor la spate la fel cum faci la un adult cand se ineaca si ii trece.Stai calma!
Maryela si bebela mea casca dar nu cred ca mai mult de 3 ori in 10 min. Mai ales noaptea casca mult.Eu zic ca e normal.

Mady si Bianca Maria (31.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Maryelaaaaaaa si al meu casca de cateva ori pe zi, nu stiu nu am numarat, poate de 2 de 3 ori/zi, dar acum m-am speriat putin mai ales ca la mine a fost chestia aia in timpul operatie, de l-au reanimat destule minute si frica mea principala era sa nu ramana copilul cu ceva probleme d.p.d.v neurologic. astept sa vedem ce zic si celelalte fete.

te pup

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)

poze bb

poze Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna fetele
maryela si a mea casca frate de numa inainte de a adormi eu ma gandeam ca-i e somn zici tu ca ar fi altceva ?

felicitari alinatxa

ma duc sa ma mulg ca plec la dentist sa ma taie si-mi face anestezie
parca mi s-au mai umflat sanii dupa ce am pus-o in fiecare zi la san poate imi creste si mie productia sa vad acum la muls

amaya eu faza asta am patit-o in spital cu sanii si mi s-a recomandat sa-mi masez zona ( probabil si la tine e la fel de dureros cum era la mine ) intr-un final ptr ca-mi era mila de mine am rugat o asistenta mai draguta sa ma ajute , mi-a facut ea masaj si mi s-au dus nodulii si mi-a desfundat si canalele ( dar cum spuneam eu una nu reuseam singura )
cum spunea si anis da-ti cu lapte de la tine pe sfarcuri si stai cu ei la aer e mai bun ca orice crema si trece garantat orice rana mai repede ca si cu crema
bebelina e plecata la plimbare cu bunica ( mami meu )

cristiana si a mea are program in fiecare seara de la 12 jumate la 2 jumate ( 2 ore pe ceas )de urlat si smiorcait
aseara am facut baita mai repede a stat treaza pana la 11.30 am zis gata doarme acu pana dimineata , de unde la 12.30 trezirea , eu numai ce am adormit

cam asta e mai intru deseara ( cel putin sper )
va pupaceste adela de alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Felicitari pentru mami Alinatxa si cele mai frumoase ganduri pentru puiuta ei!SA CREASCA MARE SI FRUMOASA SI SA AIBA NOROC!

Eli si bebe Andrei(27.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor nu mai cititi si voi ciar asa mult ca strica, ma! pai cine nu casca? si casca si starnuta si sughite si pisu face si kk, de toate, ragaie, face besinute! Hai ma acum sa caut copilul in cur ca casca, pai casca, ca ii somn!!! Si daca are probleme- asta e ce sa fac o sa le descoperim cu timpul, nu oi fi avut alt motiv sa nu dorm! gata nu mai comentez insa cititi 3-4 carti diferite si o sa vedeti ca doctorii se contrazic intre ei in privinta la multe lucruri, de la mancare, alaptare, ceaiuri, masajuri, la imbracat si somn... deci fac cum stiu, cum simt, cum vad ca e mai bine, daca nu e bine - tot eu o sa trag!
ALINATXA - hai ca ai scapat si tu si intri in randul nostru! Pupici si sanatate!
noi santem bine, incepem sa stam intre mese cam 4-4.5 ore ceea ce inseamna ca mai doarme si mami noaptea mai bine! Cu nasul asta nu ne impacam ca se tot infunda fara ca copilul sa fie racit (cica asa e pana se formeaza mucoasa).... dar am luat Batista bebelusului - ma sincer e minune de aparat, ma salveaza si nu mai stau cu prapadenia asta de pompa sa supar copilul ca pana scoti cu ea - ai de furca!
gata va pupic si am plecat la fetita! maine mergem la cantar ca duminica facem luna asa ca maine mergem sa vedem ce zice doamna dr!
pupici
sanatate

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

catalina nu e de ras dar pe mine una m-ai amuzat cum ai povestit tu cum a ragait micutul tau. nu te mai speria asa de rau. hai ca o iau si eu razna, eu te incurajez pe tine dar la mine cand se mai inneaca cand suge am facut pe mine de frica sa nu pateasca ceva...
pupici si tie si lui Matei si sa aveti o zi frumoasa sambata sa va bucurati de ea, sa primesca bebe botezul cu bine. la noi a fost sambata trecuta, a fost foarte frumos si sa stii ca poate mi se pare mie doar, dar parca Erik doarme mai bine si nu se mai sperie asa tare in somn cum facea pana sa il botezam.

te pup

poze bb

poze Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

lili iarta-ma, nu mi-am dat seama. si eu am crezut ca ai rezolvat problema. Elocomul contine hidrocortizon, de aia poate e mai tare, dar si-a facut efectul si in 2 zile au disparut bubitele si nu i-a famas pielicica aspra. dar ai gtrija sa nu-i dai pe ochi si pe nasu. numai pe obrajori, frunte, gat si sa-l dai cand crezi tu ca a adormit bine ca sa nu se frece cu manutele si apoi sa bage in gura.

FELICITARI ALINATXA!!!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Liuda ai dreptate cu batista bebelusului. si la noi au fost probleme mari, ne chinuiam teribil cu pompita de la chicco, am zis ca nu e buna si am cumparat si un de la avent. asa ca nu am facut decat sa arunc cu banii fiindca Erik plangea rau de tot cand incercam sa ii scot mucisori cu pompitzele alea. dupa am cumparat batista asta a bebeluisului, care asa cum ai zis si tu e o minune. imediat in cateva secunde ii elibereaza lui bebe caile nazale si doarme si el mai bine. daca ne-ar fi zis si noua cineva inainte nu mai cumparam prostiile alea de pompite.

te pup

poze bb

poze Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Mady - a mea tuseste si stranuta de cand s-a nascut, l-am zapacit pe pediatrul ei s-o asculte la plamani, mi-a zis omul ca nu are nimic, sa stau linistita. Dar asta se intampla cum spui tu, de 2-3 ori pe zi, uneori chiar in timp ce bea laptele, automat se mai si ineaca, mai da si-afara...tot tacamul. Urmareste sa nu faca febra, Doamne fereste! Totusi, pt. linistea ta, mergi s-o vada pediatrul.

Si cu cascatul la fel...uneori casca de-i trosnesc falcutele . M-am ingrijorat si eu la David (tot pt ca citisem in Capraru), acum nu ma mai ingrjorez

Cata - mama, ce sperietura. Copiii astia cat sunt de mici ne dau niste emotii atat de mari!!! Mi-am luat-o si eu zdravan ieri, cand s-a inecat in timp ce manca, da' nasol de tot, am ridicat-o imediat, am batut-o pe spate, nimic...Ma uitam la ea ca parca nu putea sa respire, i se marisera pupilele de ziceai ca-i ies ochii din orbite, Doooaaaamne, a fost groaznic. Sa va mai zic ca pana la urma am luat-o de picioare si-am atarnat-o cu capul in jos cateva secunde? Nu stiu daca a functionat dar s-a revenit dom'le copilul!!!

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput