Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 29
monu spune:
Vaccinarea respecta perioadele din carnetul de vaccinari. Difera cu ce vaccinezi copilul nu si cand. ![]()
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Maryela spune:
Adela bebe meu are 3 sapt si face la fel ca a ta.Adica pe langa faptul ca se screme de se roseste tot saracul, se miorlaie mai tot timpul.E tare agitat, da din manute, si le baga in gurita,desi abia a mancat.Isi strange piciorusele... Nu cred ca are colici tot timpul Cred ca are doar gaze pe care le elimina fooooaaaaarte greu. Mi-e tare mila de el. De dormit nu prea doarme. Ziua mai deloc iar noaptea se trezeste la o ora jumatate, doua. Am fi vrut sa-i schimbam lapticul dar asteptam sa faca o luna, sa vedem ce zice si pediatrul.
Oare exista vreun medicament pentru gaze, pentru eliminarea gazelor dar care sa nu-l constipe pe bebe??
Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)
anis spune:
Aelita..ca tot ziceai...cat timp (zile)a trecut pana ti s-a vindecat rana?>?Cat ai tinut-o fara s ao pui la sanul ala??Cu ce ti-ai dat in perioada aia, c aunguent?
Eu sunt f trista..am incercat s-o pun la sanul cu buba..ca s-a inchis ceva..mai e un pic..si m-a refuzat...
o sa incerc s-o pun la noapte chit ca risc sa mi se descida...dar e pericol ..a prins gustul doar unui san si a biberonului..
La Ingrid m-am fript vreo 3 luni am hranit-o dintr-un singur san...
ylilimic ..primul avccin e , daca nu am insel infarix hexa...e o singura injectie.Eu la Ingrid le-am facut pe cele cumparate...nu a avut nici o reactie de la ele..gen febra ,eruptii etc
M-a apucat o stare asa aiurea..asa ma dispera treaba asta cu sanii...si m-am si saturat...
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ylilimic spune:
offf, grea treaba cu vaccinul. mi s-a explicat si in spital calitatea lui, si nu ma indoiesc ca aveti dreptate. totusi 2,6 mil la fiecare 2,4,6,12 luni? De asta intrebam frecventa...ca sa imi fac socotelile... apelez la ingaduinta voastra si mai astept si aceasta lamurire. multumesc anticipat!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
anis spune:
Sa nu va mai zic..ca sanul bun e cam rosu pe parti..acum incerc sa-l mulg...parca sunt blestemata cu problemele astea de alaptatde n-as cadea intr-o depresie
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ivona1977 spune:
Fetele cu ceza de pe la mijlocul lui Ianuarie, va mai doare operatia?? Ca eu m-am strans in centuri vreo 2 zile si acum nici nu pot sa ma misc de durere.
Ivona si Ella 12 ian 07
Messa spune:
Ivona, eu am nascut cu ceza pe 24 ianuarie, nu ma mai doare nimic... dar e adevarat ca nici nu m-am strans decat un pic, doar cu niste chiloti cu burtiera.
Maryela, incearca sa-i stabilesti masa la 3 ore si intre mese sa-i dai ceai Baby Drink - la noi a functionat treaba asta. Se kk mai moale si mai usor, mananca mai bine la orele de masa, face partzuri usor si destule si doarme mult mai bine si mai neintrerupt. Eu i-l dau cand cere intre mese, diluat 1 plic la 100-120 ml de apa plata.
anis, chiar e pe bune treaba cu "se invata cu bibe" sau "se invata numai la un san"? Intreb, pentru ca, trezindu-ma cu lapte in tzatza stanga (sunt convinsa ca de la fericirea maxima cu utza-utza de azi noapte mi se trage binefacerea!) evident ca am pus-o la aparat si a tras zdravan, pana in ureche si calcai simteam cum trage mititica! Si dupa aia biberon. Cu alte cuvinte, nici nu i-a dat prin gand sa refuze tzatza cu pricina, dimpotriva, si au trecut doua saptamani de cand a mai pus gura pe ea numai uneori dimineata, cand v-am zis ca o foloseam pe post de suzeta...
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
anis spune:
Messa...sincer habar n-am...la primul copil nu aveam probleme..puteam sa-i dau laptele meu din orice..si cu paiul daca ii picuram nu prostesta, ci halea din zbor..
Oricum copii sunt diferiti si cred ca unii accepta ,altii nu..
Sper sa accepte..chiar si asa , las sa mi se vindece rana...si dupa aia vad eu..nu ii mai dau nimik, o las sa urle si de foame se apuca ea de tzata..ca deh' instinct de supravieturie au..
Sau poate ma apuc si eu de "uta-uta "(apropo messa sa-ti fie de bine
) si am si eu rezolvare..dar mai intai trebuie sa ma duc la control
.. ma simt ca naiba..cu chinuiala asta..ma bucur totusi ca la 6 sapt cat face azi,, are in plus cu 1300 si asta numai cu laptic de la mine..fara alte chestii ceaiuri etc..
MArinar, da-mi si mie un Pm, sa-mi zici cum ai rezolvat-o cu Tutunaru!
Aaa..la cat mananca ...pai eu am zis medie 90, dar nu stiu sigur, ca acum 2 ore am scos din sanul cu buba 70ml..asa ca variaza..ea stie cat papa si daca se satura e ok..eu nu mai masor ca nu fac decat sa ma stresez, mai ales ca unii bb mananca mai mult altii mai putin..IMPortant e sa ia in greutate constant...si ea ia ..asa ca stau cuminte.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
bits spune:
Ivona eu am nascut pe 10ian si nu ma mai doare nimic.stau zilnic cu corset+burtiera si nu ma doare operatia.stiu persoane care se plangeau ca le dor operatiile pe timp ploios(o fi avand legatura sau nu nu stiu).sanatate multa!