Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 30
criss68 spune:
Buna fetelor,
Nu am mai postat de mult, am fost si sunt tare necajita.
In primul rand felicitari proaspetelor mamici. Alinatxa, ma bucur nespus pentru fericirea ta.
Adela2006
- merci ca te-ai gandit la mine.
In orice caz am incept s-o inteleg pe Anis ca isi doreste atat de mult sa alapteze, pana acum ma gandeam daca nu cumva exagereaza.
Am avut multe zile in care am incercat sa aflu daca am suficient lapte, daca copilul se satura etc. Simteam ca ceva e in neregula si nu stiam ce. Tin sa mentionez ca mi-a fost teama ca sotul nu ma va ajuta cu copilul si am patit exact invers: nu numai ca ma ajuta, dar desi nu s-a documentat catusi de putin (pretinde ca stie din experienta cu un nepot) dicteaza tot ce trebuie facut cu copilul. Pana acum 3 zile cum scartaia un pic copilul, ii infunda biberonul cu ceai in gura, a ajuns sa bea 300 ml pe zi ultima data, ori eu nu eram sigura ca mananca pe zi atata lapte. Ba mai mult ma acuza ca tin copilul insetat.
Greseala mea e ca nu m-am alimentat mai deloc, nici lichide nu am consumat cine stie ce. Daca strangeam mamelonul picura lapte, dar venea greu incat fetita obosea si adormea - asta a fost concluzia mea.
M-am enervat rau de tot si am fost mai ferma: gata cu ceaiul! Am propus sa dam complletare, dar numai dupa ce ii dadeam eu tot ce se putea. Am inceput sa ma si hranesc etc.
Acum sotul a trecut in alta directie. Abia asteapta sa nu fiu eu pe faza ca sa-i dea HUMANA. Asta noapte efectiv sm fost in pragul unei crize de nervi. Dupa ce i-am dat mancare, dupa parerea mea a mancat destul (a regurgitat de vreo 2 ori dupa masa) copilul nu avea somn, ca deh! toata ziua dormise, mai vrea sa stea si treaz. Pusa in patut a scancit putin incat a auzit-o taica-sau cu walkie-talkie. Treecuse vreo jumatate de ora de cand mancase. El nici mai mult nici mai putin - ii infige bibe cu humana, Copchilu' refuza, bleah, scuipa - barbatu-meu nimic. Pana nu a mancat 60 ml nu s-a lasat, ca pe mine sa ma scoata drept mama denaturata, care tin copilul nemancat. A iesit din camera cu amenintarea sa nu ma ating de copil decat in prezenta lui.
Vreau sa zic ca sunt varza, la asa ceva chiar nu ma asteptam. Simt ca nenoroceste copilul si ma uit la el fara sa am ce-i face. Cand ii voi putea demonstra ca a gresit va fi prea arziu si ma va acuza tot pe mine ca nu l-am informat cu ce am citit prin carti. Acum cand ii pomenesc de carti nici nu vrea sa auda, pe motiv ca experienta lui e mai importanta.
Nu stiu ce sa faaaaaaaaaaac!!! Poate ma ajuta cineva cu un sfat!!!
Simt ca vrea sa ma indeparteze de copil, practic daca nu mai alaptez (se poate ajunge la asa ceva daca mai continua in stilul asta) restul il poate face si el, deci nu-i neaparata nevoie de mama. Nu mi-am dat seama inainte, dar in momentul in care am sarit peste o masa, copilul mancand formula m-am simtit atat de inutila... nici nu va puteti imagina. Va rog sa ma credeti ca nu fac aluzie la nimeni, sunt oricum prea necajita ca sa ma mai gandesc cine si de ce nu a mai alaptat.
Stiu ca pare SF ce v-am scris, nici mie inca nu mi se pare real!!
Ma rog la DD sa se intample un miracol incat sa-mi recapat rolul de mamica si sa am din nou lapticul pe care l-am avut, stiu ca se poate.
Multumesc celor care au avut rabdarea sa-mi citeasca mesajul
criss & Ligia Elena
ALINATXA spune:
Offf CRIS iubita........E tare nasol sa simti asta si e tare nasol cand tata intervine incercand sa demonstreze ca el face mai bine lucrurile decat tu ca mama.Mobilizeaza-te ,fii tare si in functie de ce fel de coordonate de caracter are sotul sa aplici o solutie.Eu sunt cu dialogul cu sotul si il fac sa inteleaga un anumit lucru prin metoda mea insa cu foarte multa rabdare si dexteritate.In ceea ce priveste copilul este un tata nemaipomenit,ma ajuta cum poate si mai ales cand ii cer eu ajutorul si nu intervine in chestii in care el stie ca EU SUNT MAMICA.
Il implic destul de mult nu ptr ca mie mi-ar fii greu insa vreau sa creeam o legatura deosebita si speciala intre noi 3.
Sper ca si la tine lucrurile vor sta cam la fel in curand.Pana atunci te pupic eu rau de tot sa iti revii si sa te mobilizezi
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
aelita spune:
nu v-ati bagat niciuna la un nou capitol,nu?
ca sa fac ,si sa nu ne trezim cu doua.
imediat il rezolv.
S.
criss68 spune:
Alina 
Uite ca exact acelasi lucru am dorit sa fac si eu si am dat gres, ca doar nici mie nu-mi era prea greu sa ma ocup de copil cu toata cezariana. Sper sa ma lumineze DD sa fac ceea ce e mai bine de acum incolo.
Voua feicitari pentru atmosfera frumoasa pe care ati creeat-o si sa dea domnul sa fie tot asa mereu. Cu siguranta ca va fi, la mine au fost cam aceleasi probleme de la bun inceput.
Mamicile spune:
veniti AICI la un nou capitol.
criss,ti-am raspuns deja,dar pun la noul capitol,acolo.
gio spune:
quote:
Originally posted by monu
Monykk, eu ii tot cu seringa ii voi da Ca si alte siropuri sau... le puneam in biberon.
HELP!!!! M-am ales cu un hemoroid si mi-am luat Hemorzom care are cortizon. Dupa ce m-am dat am vazut ca scrie precautie la alaptare. Voi ce stiti? Trece in lapte cortizonul? ce sa fac?
Monu mami deAlexia Ioana
siIulia Antonia
monu eu folosesc proctolog recomandat de dr. e f bun.
Mamix2 cu Taisia&Toria
poze