Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iuliana80 spune:

Bebe s/a nascut pe data de 06.02.2007 ora 16. 30, prin cezariana.Numele lui este Flavius Catalin si marti 20.02.2007 o sa avem 2 saptamani.
greautatea a fost de 3,800 kg, este sanatos si imi doresc sa fie tot asa, ceea ce urez tuturor bebicilor nascuti in februarie
eu sunt relativ bine, cand o sa imi mai revin o sa va povestesc despre marele eveniment si zilele din spital.
Urez tuturor mamicilor si bebicilor numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Felicitari, Iuliana!

Alina, e bine, stravezenia aia e colostru, foarte bun la bebelina!

Fetelor, hai sa va zic ceva... eu am ramas PAF! Cred ca utza-utza mi-a redeclansat lactatia, sa vezi minunatie, este laptic (si arata bine, pare grasutz asa si are si un gust bun) in tzatza stanga! TARE DE TOOOOOT!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Am trimis un mesaj SUPEEER TARE pe mailul comun! Intrati si voi sa-l vedeti!

Dana si Messa - a naibii mica menstruatie, ca s-au facut deja 10 zile si mai bine imi pun pampers Sper sa nu fi ramas ceva pe acolo si sa necesite chiuretaj sau mai stiu eu ce...
Danny - Sa iti traiasca micutul si va asteptam cu noutati!
iuliana - Felicitari si la cat mai multe saptamani!
marina - bine ca ai intrabat de vaccin ca eu mereu uitam. monu te rog sa ne spui daca lipsa febrei ar fi singurul avantaj, ca eu intelesesem ca si administrarea difera (sunt mai putine injectii?) Acum la spital ne-a spus de cca 2 mil lei pt acesta vaccin. voi ce stiti?
hainutele nu le calc ca nu mai am cand.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Eu ma vaitam ca suge Iulia putin. Uite ca de azi a inceput sa manace ca sparta. Am pus-o pe cantar si inainte si dupa masa si a mancat 100 ml si la o ora iar cerea si iar baga 2 tzatze. Cred ca din cauza ca a sput putin acum nu prea mai am lapte, simt ca nu mai este, trage degeaba si daca o pun la celalalt suge de rupe. Acum mananca cate 2 odata. Cred ca si Bonisanul i-a facut pofta de mancare . In schimb de la iesirea din spital pana acum am luat in greutate 400 g (in 2 saptamani). Eu cred ca e binisor, se putea si mai bine dar e bine si asa. As inclina sa mai iau niste Elevit poate mai fac lapte. Deocamdata imi ajunge pentru ea, dar mai tarziu daca nu creste productia ce ma fac? La cea mare un san aruncam, acum nu-mi permit sa mai arunc din el.
Alinatxa e colostru, ala e bun acum pt bb. Dupa 4 zile vine lapte alb-galbui.
Lilisormi-am adus aminte ca si pe mine m-a luat o vecina, "vai dar ai ramas cu burta" si eu care zic ca nu am burta deloc, la cat am avut-o de mare zic ca sunt bine. Ma enerveaza "fufele" astea de mor, alta treaba nu mai au decat sa se uite la fundu' si la burta mea, de parca n-ar avea loc de ele. Eu nici nu ma stresez cu dieta. La sarcina cealalta am luat tot 20 kg si la aproape un an aveam mult mai putin decat pana sa raman insarcinata. Sa avem ce "topi" in noptile de nesomn si la caratul in brate si pe scari al bebeilor. Nici sotul nu-si face probleme cate isi fac vecinele, vai ce le-as mai da un sut in botul ala stricat. Cand eram gravida(stiti ca ma plangeam ce sracina grea am avut, cu stat in pat, tratament, stat in casa) ma compatimeau mereu cand ma vedeau cum urc scarile, pana ajungeam eu la 4, ele tot mai discutau "vai da' eu m-am dus pana in ultima zi la serviciu, ce o fi cu ea , ce o fi avand?" Ba avea o vanzatoare la alimentara si-mi zicea mereu ca mi-a gresit doctorul calculul ca am burta prea mare si ca o sa nasc mai repede. Pe aia n-o mai suport nici acum. Ce o freca pe ea burta mea?
Pe Iulia mea o mai cheama si Ioana dar in graba de atunci a mesajelor am scris doar Iulia, poate cineva sa modifice in lista?
Messa, fato esti de coma. Eu mi-am reprimat dorinta asta de la 4-5 luni de sarcina si acum daca nu ma gandesc, as putea sa ma fac calugarita, poate incepe sa-mi creasca si mustata de atata lipsa. Nici nu indraznesc sa ma gandesc, dar apoi sa mai am si dorinte de utza-utza! Dr mia zis la controlul de o saptamana ca n-am voie sa bag nimic inauntru, n-are voie sa intre mediu strain in mucoasa nevindecata pana la 6 saptamani. Deci inca mai strang din dinti 3 saptamani.
Cu exercitiile Kegel, alea de perineu, ca iar nu stiu cum se spune, care stiti. De astea avem voie? Ca eu m-am apucat de ele, sa facem muschi ca avem nevoie pentru gimnastica mult asteptata
Acum trei saptamani, dupa 2 zile de cautat dop gelatios prin chiloti, eram la spital si-mi facea prima injectie, exact la oara asta. Ce a trecut timpul!
cu Iulia-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Felicitari helenutza, Iuliana si bine ai venit acasa Alinatxa!

Aelita, la noi e rasu-plansu cu bebeii mei! Cred ca va veni momentul cand se va intoarce roata si Andrei isi va lua revansa...s-o vedem pe Alexia atunci...hihihi
Incercam sa-i explicam cat de mult putem, sa-i acordam atentie, sa ne jucam cu ea...dar e greu cu 2!

Cu calcatul rufelor...eu nu le calc ca ar insemna ca non-stop sa stau sa calc hainute pt ca schimbam continuu bluzite ca regurgiteaza si le uda imediat.
Atata timp cat nu are nici o iritatie datorata detergentului (folosesc Ariel), eu una nu ma complic cu calcatul rufelor de casa.

Alinatxa, e colostru iubita...pune papusica la san si incearca sa scoti lapticul dupa fiecare masa ca sa nu faci furia laptelui.

Despre vaccinul de cumparat INFANRIX HEXA..eu tot vaccinul de cumparat i l-am facut Alexiei si pe asta i-l voi face si piticului.
Avantaje: cuprinde mai multe imunizari ca cel gratuit, contine si polio (deci nu trebuie dat oral si sa risti sa vomite bb dupa vaccin si sa nu aiba nici un efect), nu face febra, contine si pe cel de hepatita B (deci doar o injectie si nu doua injectii).
Costul e cam 2,6 mil.

Catalina, sunt sigura ca a iesit f bine botezul! Te asteptam cu detalii!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Multumesc mult fetele pentru sfaturi.O pun de fiecare data cu atat mai mult acum.Insa ii dau si completare ptr ca e mancacioasa rau rau de tot.Plange rau daca nu e satula.

Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

messa asa e- o fata are mama. nu se pune pr de bani pt vaccinul asta ci ma intereseaza sa fie cat mai bun pt bb.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Dim cere-i medicului tau sa iti recomande si sa te recomande unuia din colegii lui de la Municipal. Cred ca asa ar fi fair play din partea lui.

Lilimic acu’ sincer incep sa ma gandesc ce personalitate puternica tre' sa iaba pitica mea ca pana acum mi-era frica de nastere prematura iar acum incep sa ma gandesc ca poate mai vrea in burtica si voi naste dupa termen. Maine facem 40 s.

Alintaxa ce repede ai revenit acasa! Felicitari pentru printesica! Ma bucur ca ai scapat asa usor. Bravo!

Bine ai venit pe lume Horia Constantin! Felicitari Helenutza! Si refacere rapida.

Da, Aelita, bebelushele si bebelushii ultimelor dintre noi de nascut o sa fie rasfatatele/rasfatatii grupului ca deja am invatat o gramada de chestii din experientele voastre.

Adela eu cred ca fetita ta e curioasa si inca nu isi poate coordona bine miscarile , si de aceea isi mai da singurica cate o palmitza. In ceea ce priveste bagatul manutzelor in guritza am citit intr-o revista ca de la 1,5 la 3 luni este perioada in care bebelushul devine curios in privinta gustului, inclusiv al celui propriu. Veritifca ce “arome” are, bagandu-si degetul, mana in gura. Asa ca nu te nelinisti si mai tine-o pe bebelusha sub observatie.

Elena , mami de 39s + 5z

[url=http://tickers.baby-gaga.com/p/car047pp.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

roandre - concret: care sunt perioadele de administrare?
la cel traditional se fac vaccinuri la 2,4,6,12 luni. mi se pare destul de chinuitor, daca apelez la celalat cate injectii sunt?

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Cum spunea si roandre, vaccinul cumparat cuprinde mai multe imunizari care sunt in plus fata de cele obligatorii, reactii mai moderate si cred ca si calitatea difera.

Eu sunt plina de "bube" - operatia inca nu s-a inchis complet mai am o bubita, hemoroidul ala nenorocit tot iese si ma doare asa ca maine de dim merg la chirurg, pitica abia a adormit iar asta mare a urlat de nervi pana a picat la datorie. Ca la nebuni.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput