Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

monikk eu calc hainutele nu pt ca asa trebuie ci pt ca imi place sa fie calcate. mie nu-mi place sa iau nici un tricou cu care stau in casa necalcat, asa ca bebelinei de ce sa-i dau hainele sifonate?!

Dana asa face si Emma, parca are radar: cum o imbrac pt iesit asa adoarme imediat, dar cum ne inroarcem si ajungem in fata blocului sau la lift...urlaaaaaaaaaaa.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fete voi pt ce vaccin optati: cel gratuit sau cumparat? noi am vb cu med pediatru si cu asistenta lui- si unul si celalalt ne sunt prieteni buni- si ei ne-au spus ca au mai mare incredere in cel pe care-l au ei, nepotii si i-au vaccinat cu ala de la ei, dar au zis ca nu vor sa ne influenteze cu nimic si optam pt ce vrem/ mai avem o luna sa ne gandim...

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

belle vue,vaic e rauc a tati nu poate sa stea cu voi !!
dar ha nimerit bine,LA PETRECERE !!
Sa veniti acasa sanatosi !!
daconst,liuda,felicitari pt lunisoara!
helenuzza
A nascut la 10.47 un ingeras de baiat! Bine ai venit pe lume Horia Constantin!!
sa veniti sanatosi acasa!
lilisor
,aia sunt cretini care te intreaba asa ceva,daca ai inceput sa tii regim.cum sa tii regim daca ai un copil de alaptat?
lumea asta a innebunit,vrea sa va vada trase prin inel cum iesiti din spital !!! pai organismul asta chiar asa se drege dupa ce 9 luni s-a umflat ?? tu stai potolita ,ca arati foarte bine.da-i dracu de blugi,ca intri tu in ei.nici eu nu intru in ai mei,am luat altii,doua perechi am luat sa imi ajunga,adica nuam de gand sa ma dreg asa repede.
lili si messa si a mea plange la caca,si dureaza,desi e moale.
messa,moaaaaaaaa,ai fost la utza utza ! bravooo!3 saptamani de la ceza? bravo,mami !!!!
eu mai am nitel si fac doo luni
cre c astept sa se mariyte fii-mea.
alinuk,bravo ,mami,pt 10 !!!!! cum oi putea sa stai in exameneeeee????
sraluca
messa ce-am ras cu faza cu luminikle stinse la restaurant !! sa cadeti in cap!hahaaa
si calugarul in post hahaaa care manca un burger hahaaaaaaaaa.cica macar nu fuma! asta mai lipsea!

am mers odata cu un calugar inmasina,eram tineri,un grup de zevzeci pe munte,si am facut autostopul ca ne ratacisem,si a oprit UN CALUGAR in straie bisericesti.noi taceam toti,ca deh,asa se cade.TANAAAAARRR SI FRUMOSSSSSS . cand incepe sa dea de probleme in trafic si incepe calugarelul nostru sa injure!!!! hahaa ni s-au desclestat si noua dintii si am inceput sa vorbim ca oamenii cu el.a rupt barietra,domle!
ce fac injuraturile astea !!deschid sufletele oamenilor

cristiana70
,imi pare rau de copilasul de care povestesti...doamne,ce durere trebuie sa fie pe bietii parinti ! ce sa zic...mereu aud de cazuri dinastea de neglijenta..si cazuri asa,nu doar in ROMANIA,peste tot .

eu acum o am pe mandra pe picioare ,iar eu ii bat din taste duios ca sa doarma .SI AM VOPSEAUA IN CAP !!!!!
O lasasem la ta-su in brate ,cat mi-am pus vopseaua pe par(nu in cap,pardon,ca acolo sper ca am altceva) ,si au adormit amandoi ca porumbeii .dar ea maraie,da sa se trezeasca,si el o mai misca un pic...Si mi.a fost mila de le,ca in loc sa doarma si el ,mesteca la fii-sa.Si i-am luat-o siam venitla taste aici.
dar sa vedem ,poate v-o plasez voua ca sa imi dau vopseaua jos din par,ca altfel staaaau aici pana imi cade parul !!!!!

uite-asa am eu timp,fetelor,caintrebati,ca imi planuiesc gfiecare minut.pai cu vopseaua in cap ce sa fac? am zis sa fac curat,dar mi-e ca ma agit tare si cine stie ce pictez prin casa cu capul,ating eu vreo perdea,ceva.asa ca am ales sa stau cu voi,fo' ora asa,timp inc are va citesc si va scriu si voua si fetelor de dincolo .

a nascut danny un baietel,Andrei .Felicitari si multa sanatate !! recuperare rapida rapida !
[red][b]adela
a mea face asa ,da rau din maini si din picioare,si ma pocneste cand incepe sa o doare burta.apoi,cand o ia rau ,plange.

calcatul hainelor: eu le adun si le pun separat pt calcat,impachetate bine ca sa nu se sifoneze mai rau.daca nu am timp sa calc,si se termian rufele calcate,i le dau si asa.dar nu le bag in sifonier necalcate,pan nu sunt la dunga si teancurile la linie.

nu mai am timp ca inainte...

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

dano, cui ii mai pasa de mica menstruatie? am spalat-o si gata! ca a revenit dupa, sa-i fie de bine, eu aveam utza-utza rezolvata!

Marina, eu il iau pe ala de cumparat cu o singura intzepatura. E cel mai scump, dar o fata are mama!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ce-oi fi facut,eu ,doamne,la culorile alea de data asta?????

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Marina noi in vom face vaccin cumparat. Asa am facut si la Alexia si a fost ok. Fara febra si alte probleme. Sper sa fie asa si la pitica.

Multumesc pt raspunsurile legate de hemo. Ma doare de mor nici nu pot sta in fund.

Hainele le voi calca pana mult si bine

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MONYKK, da' nici nu ma gandesc sa le calc, caci cred ca mai curand m-as calca pe degete, de mici ce sunt. Si-apoi sa le calc ca la prima masa sa le umple de lapte cu bavetici cu tot? Eu le spal la 50 grade cu Persil sensitive, nici 90 grade, nici dero special de bebe. De ce sa-l fac mai sensibil decat este? Oricum Persil sensitive folosim de cand a aparut, am oroare de detergentii parfumati.

AELITA
, ai grija sa nu vopsesti si parul fetei, pana una-alta. Da' auzi, te-ai suparat ca a invitat-o al mic al meu pe Sofia la cina romantica? Lasa ca stau eu de vorba cu el, ce precoce sunt copiii din ziua de azi! Auzi, ca merge si cu bibe!

MESSA, m-ai omorat, dar macar ti-ai luat un gand de pe cap!

ADELA, cand iesim la plimbare cu bbii? Imi pare rau ca nu se mai face kid's expo la Timi, era un prilej minunat, mai vedeam una-alta, mai povesteam un pic de ispravile piticilor.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Lamuriti-ma si pe mine care e ideea cu vaccinurile, ca mai avem o saptamana pana la el. Care e diferenta dintre vaccinul dat de stat si cel cumparat, din punct de vedere calitativ si/sau al efectelor? Cat costa cel de cumparat?

LILISOR, au luat-o razna cunostintele tale cu ideea de dieta, chiar asa. Daca te consoleaza cu ceva, eu port pantalonii de gravida (da' cam atarna pe mine) si am descoperit o pereche de blugi de la inceputul sarcinii pe care pot sa-i port, dar ma cam strang.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Fetelor mie mi-a venit laptic cred.......Insa sunt foarte confuza ptr ca e incolor asha.Nu stiu daca asha trebuie sa fie.Mie ce mi-a spus pediatra si moasa sa fac asha am facut.Adika am pus iubirica la tatica de fiecare data cate 20 de minute la fiecare .Au zis ca ea imi va desfunda canalele drept ptr care mi-a facute ranite la ambi sani.Pun si eu bephanten cum mi-a indicat pediatra si comprese cu ceai de pelin.Treaba e ca nu stiu daca ea suge ceva de acolo.Beau ceai de chimen si anason si galactocil,lapte mult sper din tot sufletul sa se faca mult laptic.Astazi mi sau umflat rau sanii si dor.Probabil ca e spre rezolvare lactatia.Eu oricum daca vad ca plange dupa sedintele de supt bag completare.
Vorbeam de durere si ranite.Cine naibii le mai simte ca eu nu.Eu sunt atat de euforica si fericita incat nu ma intereseaza de nici o durere.
O sa va mai pun poze in seara asta si am sa scriu si povestea nasterii(sper sa ma lase stapana inimi mele)
Va pupic si pe voi si pe bebici!

Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Vaccin - cele cumparate mai au ceva in plus.
Alina - e colostru!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput