Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

fetelor revin si eu cu o intrebare , care dati calciu gluconic la bebei cu il dati ca al
meu bimbita nu il ia si pace il scuipa tot , am incercat cu seringa da nu merge........
va rog nu ma uitati ca mai trebui sa ii dau 3 zile luna asta si nu reusesc deloc

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Monykk - lui David i-am dat 2,5 ml cate 10 zile pe luna, cu seringa, cu chin mare la inceput (pe la 2 ani il lua ca pe un banal siropel)...il tineam cu capul aplecat putin, si ii dadeam cate foarte putin ca sa nu-l dea inapoi, cu rabdaaaaaaaaaare muuuuulta . Cred ca e mai greu pana se obisnuieste cu gustul. Eu zic sa mai incerci, tot merge la un moment dat .

Cristiana - f. trist si dureros ceea ce s-a intamplat, dar nu vezi ca la noi mori cu dreptatea de gat, nu iti apara nimeni drepturile. Dumnezeu sa-l odihneasca pe micut!

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Felicitari, Helenutza!!!!!!!!!

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Monykk, eu ii tot cu seringa ii voi da Ca si alte siropuri sau... le puneam in biberon.

HELP!!!! M-am ales cu un hemoroid si mi-am luat Hemorzom care are cortizon. Dupa ce m-am dat am vazut ca scrie precautie la alaptare. Voi ce stiti? Trece in lapte cortizonul? ce sa fac?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Lilisor si eu tot 8 kg mai am de dat jos, dar pe mine inca ma mai "incap" pantalonii de gravida, n-am burta dar am fund si am ramas fara talie. Din maternitate am venit cu -10 kg si in 2 saptamani am mai dat jos 2 kg. Poate merge varianta cu saptamana si kg. Apropo de dintisori ca tot ziceai ca va fi greu, stiu cum e, eu la fetita mare am inceput la 4 luni jumate si am tinut-o pana pe la 1 an si ceva. Dar parca atunci sunt maraiti , acum a mea urla de la colici. Intrebai de remedii cu durerile la kk. La mine a mers Bonisan-ul. Inca mai face colici, dar cel putin nu mai plange cand faca kk si mai ales dupa ce mananca. Era dezastru, imi era si frica sa-i mai dau sa suga. Cred ca din cauza ca sta prea mult nemancata, o doare burtica. Abia o astept sa se trezeasca sa o pun pe cantar ca acum l-am primit de la cineva sa vad daca a luat in greutate.
Sraluca interesant articol, l-am bagat la pastrare.
Monu pentru hemoroizi foloseste Hepatrombin gel, cutia verde, cea albastra contine alcool si ustura. Alterneaza crema de galbenele cu Hepatrombinul. Daca ai aloe in casa foloseste-l cu incredere. Eu puneam cataplasme de aloe (numai gelul din interiorul frunzei, dupa ce dai coaja la o parte). Acum zici ca nu am avut in viata mea hemoroizi, si crede-ma ca eram caz rar in spital, se mirau toate asistentele care faceau spalatura. Toaleta zilnica de cate ori e nevoie si spalaturi cu ceai de galbenele.
Aelita fetito tu cred ca ai fost nascuta pe tastatura, cand ai timp pentru atata scris, ma mir toata. Esti nemaipomenita!
cu Iulia 3 saptamani fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Felicitari mamicutelor Alinatxa si Helenutza, sa va creasca mari puii si sa fie norocosi!
Bine ai revenit Alina!

Shine, parca tu ai intrebat de aparatori pt sani.La sfatul fetelor de aici mi-am luat si eu de la Avent si au fost foarte bune, fata de ce aveam eu-Nuk si Chicco..Bina, asta era pe vremea cand aveam lapte...

Fetelor, mai avem o mamica!!aseara, ora 20,30 a nascut DANNY, un baietel pe nume Andrei, 3,500kg, nastere naturala, fara epidurala, scor Apgar 10, nu stiu exact cm.Sa-i traiasca ingerasul!!

Ufff, ce vreme urataa!nu l-am scos pe Andrei de 3 zile din casa, mi-e frica sa nu raceasca.

Eli si bebe Andrei-27.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

FELICITARI HELENUTZA SI ALINTAXA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SA VA TRAIASCA PUIUTII SI VOI SA FITI SANATOASE SI FERICITE !!!!

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762320651403

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

Salina , Monu multumesc frumos ptr. raspunsuri o sa mai incerc asa poate reusesc in final sa il ia
mi-e frica sa nu vomite ca zici ca acum da afara asa se stramba

fetelor voi pana la varsta calcati hainele lui bb , nu ca ma deranjeaza sa-i calc hainutele dar tot le spal la
90 de grade si cu detergent special ma intrebam daca nu e suficient ca nu vreau sa exagerez cu dezinfectarea,
sa fiu paranoia

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

ok am zis ca sa nu dati cu rosii ca as fi eu paranoia dar nici sa ma ignorati total ( bine mai putin lili )
deci copchila mea e foarte agitata da mult din manute si le baga in gurita ( tocmai a mancat deci nu e de foame )se loveste cu ele peste fata ( si da destul de tare ca mi-a lipit si mie una si a durut ) da din capsor si are o privire de omulet mic si speriat ; nu e tot timpul asa dar are si momente de astea mai mult seara , noaptea ca ziua manca si doarme
intrebam daca si bebelasi vostri au momente de astea

monykk eu nu le-am calcat deloc nici la inceput le spalam la 90 de grade cu detergent special de bebelasi si le uscam afara ; acum le spal la 60 de grade si le usuc mai mult pe calorifer ; deci nu calc

flavia ce mai fac buburuzele tale ? cum te descurci cu doua ? sa sti ca ma gandesc la tine in fiecare noapte cand nu are fica-mia somn si e maraita si mai si plange sau chiar urla "oare cum e cu doua" ?

felicitari helenutza si danny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumim de urari fetele...Lucas va trimite un
Am fost afara si am stat 2ore,timp in care bb a dormit neintors.Cum am ajuns acasa a si inceput scandalul ca-i era foame.

Helenutza,Danny,felicitari si va asteptam acasa cu povestile voastre!

Monykk,eu nu stiu cum e cu calciu ala ca nu-l dau la bb.

Monu,eu imi dau cu hemorzon unguent si vad ca nu am treaba desi alaptez.

Messa,esti tare cu utza-uzta...eu parca nu am chef nici sa ma gindesc,dar acum ma seaca si menstruatia asta care cica e mica...dar dureaza.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput