Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

anis - am raspuns Mariei care licita varsta de 1 an Realitatea e cu totul alta, dar nu veau sa le sperii Matei a avut primul diintisor la 7,5 luni si nu ma intreba cum a fost pana la sfarsit ...doar ca el se dadea cu capul de podea!!!!!!!!

gabriela - mi-am amintit ce ai scris ieri despre statul cu mama ta si infofolitul lui bb. Parca ma vad pe mine pe vremea lui Matei ... Acum ca sa linistesc spiritele am pus un termometru chiar in patut la bb!!! Si aseara a venit o tipa si a sesizat ca in dormitor e mai frig (special am luat-o eu in camera sa vada) si ma intreba cate grade sunt. Cand a vazut nu-i venea sa creada ca se poate si asa. In schimb cu persoanele mai in varsta, gen mama, cred ca greu o vom scoate la capat. Cand a auzit prima data ca vreau sa-l scot afara m-a intrebat, nu va zic pe ce ton, "da cu ce-l imbraci?"

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

dim am vazut ce ai postat,din lista ta de medici stiu de diana secara ca lucreaza tot la municipal,de ce nu mergi acolo sa vorbesti cu ea...sau cere-i medicului tau sa te puna in legatura cu alt medic de la municipal,doar nu te lasa asa hodoronc -tronc cand mai ai nitel si nasti.

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Aelita, ma refeream la noi, mamicile. La spital mi-au zis ca la toaleta sa nu dau cu apa in vagin... Eu vreau sa fac o baie calda, sa ma bag in cada cu totul...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fetele,raportez si eu bb cu toane rele...nu stiu ce are,dar nimic nu-i convine.Am iesit afara si a inceput sa plinga din cauza caciulii.Nu o suporta si gata.
I-am desfacut-o,am tras-o mai pe spate...nimic,se stramba de numa si plingea.Am stat o ora afara cu chiu cu vai.
Apoi nu stiu ce sa ma fac ca vomita la fiecare masa,aproape.Cind il tin sus sa ragaie,el vomita.De joi a inceput asa si parca la fiecare masa face figura...indiferent daca e lapte de a san sau formula.Oare ce-o avea?Ca in rest e vioi si rade de numa.

Lore,eu stiu ca nu ai voie baie...doar dus.Mai intreaba si tu,dar eu as spune sa mai ai rabdare.

Lili,frumusei foc copilutii tai...si seamana leit unul cu altul.

Anis,bb-ii beau si din pahar,doar ca trebuie sa ai rabdare.Nu mi-a venit sa cred dar am vazut in spital cum moasa i-a dat la al meu lapte la citeva zile cu borcanasul si a baut fara probleme.

Alinuk,ai PM.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna fetelor, si la noi azi a fost o zi grea, Erik a plans destul de mult si tare in jurul orei 4, nu stiu ce a avut, pana la urma s-a linistit dar cu greu dupa care a suspinat vreo 10 minute.

dim ce Doamne iarta-ma are doctorul tau? cum poate sa te lase asa in pom acum cand mai ai doar cateva zile pana sa nasti. nici nu trebuia sa ii propui tu, trebuia sa vina de la el ideea de a te recomanda unui coleg sau unei colege. parerea mea este sa il suni si sa il intrebi daca poate sa faca asta. succes.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)

poze bb

poze Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by maria72

Buna fetelor!
Mai, eu sunt tare ingrijorata ca Iulia nu mananca cat trebuie. Va aud ca le dati papa la 2 ore, pai a a mea sta si 4-5 ore fara sa manance , nu stiu ce sa fac, am si trezit-o, dar degeaba. Doarme pe ea. Suge putin , cate 10-15 min. M-am muls sa vad si eu cat e intr-un san si am scos 40 ml. Cat tr sa manance la 3 saptamani?
Anis tu stii sigur ca ii dai laptele la biberon, spune-mi te rog cat manca la 3 saptamani? Nu i-o fi placand laptele, ca mananca si apoi scoate tzitzi afara si iar vrea si iar trage cand simte laptele o scoate, nu stiu ce-i asta, nu inteleg deloc.
Lilisor fromosi tare ursuletii tai! Iar tu arati super, la cat spui ca esti de "varza". Hai sa iti dau un sfat (tot de la tine adunat) rabdare! Sa vezi peste un an ca nici nu ne mai aducem aminte.
Maria cu Iulia

Si al meu sta 4-5 ore nemancat dar nu imi fac probleme. E clar ca e mai smnolent si din cauza icterului prelungit dar atata vreme cat a luat bine in greutate e totul ok.
De supt suge cam 15 min in medie iar in 30 min de cand s-a trezit si adoarme inapoi.
40 ml intr-un san e ok. Eu am scos dupa ce papa el cam 80-120 ml. Ideea e ca ma mulg pana aproape ca nu mai curge si dintr-o data mi se intaresc sanii (cam dupa vreo 40-50 ml) si incep si curg singuri vreo 30 ml si apoi iar cu taraita. Si eu aveam impresia ca am putin laptic cand vedeam ca de abia picura dupa primii 40-50 ml dar insistand am scos apoi destul laptic.
Al meu papa de obicei doar cate un san, f rar la ambii...deci nu cred ca papa fff mult dar nici nu ma chinui sa masor cat papa.
Deci stai linistita ca e ok, ai un copil cuminte cum multe mamici si-ar dori!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by romaria

Buna fetele,
Nu am mai intrat de ceva vreme, nu avem timp deloc cu bebe.
Maria, fetitza mea suge doar 5 min max 10 si imi faceam mari probleme ca nu mai am laptele bun sau mai stiu eu ce si cand am fost la cantarit am avut surpriza placuta sa constat ca a luat ff bine in greutate. In prima luma 1.340 kg iar acum a doua luna 1.040 kg . Noi in schimb avem icter prelungit si ieri a trebuit sa-i fac analizele , sa vedem acum ce are. Nici vaccinul nu a putut doctorul sa ni-l faca pana nu rezolvam treaba cu icterul. Mai are cineva icter la 2 luni???. Eu sunt disperata ca nu-i mai trece.

Va pup,
Romaria si printzesa Rihana (18 decembrie 2006)

Nu dispera, va trece si icterul.
Fetita mea a avut icter pana la 3 luni, era pur si simplu o tigancusa. Nu i-am facut nimic, am asteptat sa-i treaca de la sine (aaa, incercam doar s-o tin la soare cat de mult puteam). Vaccinul de la 2 luni i l-am facut chiar dc avea icter...a fost ok!
Acum baietelul are la fel icter prelungit...are o luna si inca e galben (ochisorii sunt galbeni si e si el tiganus) si la fel nu-i dau nimic asteptand sa treaca singur.
Am intrebat dr care ar putea fi cauza de ii trece asa greu icterul si mi-a zis ca probabil am ceva in lapte ce impiedica retragerea acestui icter atata timp cat mi s-a intamplat si la primul copil si la al doilea.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

lore - eu am nascut de 2 ori vaginal si dusurile au fost indicate de la inceput. Baie in cada DOAR DUPA 6 saptamani. Tesuturile nu sunt suficient de cicatrizate si nu cred ca e bine + plus apa care ar putea intra acolo...
dana - multumesc! si eu cred la fel si deja mi s-a spus ca ar semana intre ei macar cu atat sa ma aleg daca gemeni nu au iesit

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Multam de raspunsuri, fetelor. Ramanem la dus... In cat timp ar trebui sa se prinda cusatura de tot?

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna seara fetele, am si eu o intrebare la mamicile care au folosit scutecele de la Happy, prima marime (cea in pachet albastru, cu decupajul de buric). Avand in vedere ca sunt pentru 2-5 kg iar David are doar 3,7, m-am gandit sa le incerc, dar cu primele doua l-am gasit intr-o balta de pipi, al doilea scutec a stat pe el o jumatate de ora! E ceva in neregula cu ele, nu stiu eu sa le pun, va rog dati-mi un sfat. Sau sunt pur si simplu prea mici? Nu le-as arunca, dar daca alta solutie nu este...Marimea 0, de la 3-6 kg nu am gasit nicaieri, toate marimile sunt pe piata in afara de asta, fir-ar sa fie ei de distribuitori si comercianti.

Multumesc mult!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput